A Paramount pénzt nyomtat: Transformers 5, és Cybertron animálva

Kezdjük a Cybertronnal, ami egy animált spinoffja lesz az eddigi filmeknek, de jobban képregényhű, hiszen eredettörténetet kapunk majd. Andrew Barrer és Gabriel Ferrari írja.

holakeze

Hivatalosan Akiva Goldsman (I Am Legend) írja a Transformers 5. részét, aminek az alapjait az írószobában fektették le a profik. Wahlberg visszatér, és jövő júniusban forgatnák. Sajnos már tárgyalnak Bay-jel a rendezésről, ezt twitteren mondta, szóval tippre nem reménykedhetünk friss vérben. Bár ugye azt nyilatkozta anno, hogy a 4. résszel csak lefekteti az új trilógia alapjait, és utána átadja a gyeplőt.

9 hozzászólás a “A Paramount pénzt nyomtat: Transformers 5, és Cybertron animálva” bejegyzéshez

  1. Bay marha jól lefektette az új trilógia alapjait. Ugyanolyan gyerekes baromság volt, mint az első három rész. Talán a Cybertronos rész jó lesz, feltéve ha nem Bay rendezi.

  2. Huhuu, nagyon jó, a Cybertron jóóónak ígérkezik, és végre, végre Húslények nélküli rész… nem kell nézni, hogy picsognak, meg suliba mennek, meg anyám kínja…

    Egyedül csak ezt a rovar kinézetű Álcákat sajnálom… jó lenne, ha vmi normális dizájnt kapnának, és ne ilyen egykaptafára készült szürke izék legyenek… .(

  3. kibaszott nagy fuck you nekik, rakat szar ez az egész transformers széria, kapják be a bréééééét

  4. Piramisok, Holdraszállás és Csernobil, Dínók kora, akkor most már gondolom a Stonehenge-re fáj az álcák foga vagy Paks 2-re

  5. Én csodálom azokat, akik ötödjére is képesek lesznek megnézni ugyan azt. Sajnos ezen még Marky Mark sem segített pedig bírom őt. Még ha talán nem rángatták volna bele szegényt ebbe az erőltetett, ezerszer lerágott “van egy 17-18 éves kamasz lányom, akit úgy tiltok egy pasitól,mintha csak 6 éves lenne.” ökörségbe.

    De a kedvencem amúgy az amerikai tinik ábrázolása. Abba most nem megyek bele amikor a bombázó csaj mit ad Isten belehabarodik egy tök átlagos srácba (mert ez ugye olyan életszerű). De amikor elkezdenek beszélgetni mert pont összefutnak a folyosón. “-Őőő…szia Sarah…őőő…mizujs?…őőő…jösz a szombati bálra?
    -Őőő Szia Kevin…őőő…igen…őőőő…biztos csúcsszuper lesz.
    -Ja…őőő…az király…..király! (zavart mosoly)
    -Őőő…ja igen….frankón király…hát…őőő…majd talákozunk….őőő…szia! (zavart mosoly)
    -Ja….igen…persze…biztos összedugunk…őőőő….FUTUNK! ÖSSZE FUTUNK!…hehe….szia!………
    -Szia Kevin!
    -én ökör…”összedugunk”….Istenem…tiszta hülye vagyok! Hogy mondhattam ilyet….?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.