10 hozzászólás a “Tegnap volt a Talk Like a Pirate-nap” bejegyzéshez

  1. Bár egy jó forgatókönyvet tennének alá. Tengeri ütközetek, mágia; mitikus lények+humor. Nem hiszem el hogy ennyire csökken a színvonal az első rész óta. De reménykedek mert moziba járó vagyok és szeretem a kalandfilmeket.

  2. Mondjuk vicces, hogy a kifulladni látszó kalózos szérián kívül más nem is próbálkozott ezt a témát feldolgozni. (Tudom, tudom van az a kalózos sorozat, de én mozifilmekről beszélek). Pedig, ha a kalóz szó eszembe jut, csak a kalandot, tengert, csatákat, naplementét, kincseket látok magam előtt. Miért nem eléggé jó táptalaj ez ahhoz, hogy csak egy Pirates of…-ot sikerült kiizzadni 10+ év alatt?

  3. azért mert szuperhősök kellenek a népnek
    és ha egy kalózos filmben nincs humor és Jack Sparrow akkor már senki se nézi meg…

  4. Bár kakukk tojás, de a kalózos sorozat amit már évek óta nézek 1999 óta fut, és egyszerűen lehetetlen megunni! :)
    Nem értem, miért nem látnak a témában több fantáziát a stúdiók…

  5. Az a baj, hogy 5x-re már nem biztos, hogy érdekel, ha Johnny Depp félrészeg hipstert utánozva vergődik 120percig a vásznon.

  6. Az 1-3. jó volt, a 4. nem.

    Amennyiben Miss Swann (pardon, Mrs. Turner), Mr. Turner, Pintel és Ragetti (a két kalóz), Mullroy és Murtogg (a két katona) és a Börtönkutya (Prison Dog) karakterét nem hozzák vissza, az 5. se lehet jó.

  7. Nekem is kevesebb Jack és több régi mellékszereplő kellett volna a négybe. Orlando meg Keira nem hiányzott, az ő szálukat lezárták, de a többieket kár volt kihagyni. Meg egy jó forgatókönyv és izgalmas rendezés… Attól félek, hogy semmit sem fognak tudni rajta javítani már, pedig szerintem egy azon franchise világokból, amiből sok mindent lehetne kihozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.