Ridley Scott folytatja az információk öntését: Prometheus és Blade Runner

Csak nagyjából összefoglalva amit tudunk. A Prometheus 2 hivatalosan is az Alien: Paradise Lost címet kapta, és még két folytatása lesz. Scott elmondja, hogy hova tartanak az első film végén a túlélők, Fassenderrel össze lesz szerelve és irány az Engineerek bolygója. 2 film múlva pedig összekötik Ripley történetével.

ridley_talking_to_fassbender_prometheus

Have you ever read Paradise Lost, by Milton? In a funny kind of way, it’s an interesting basis for the darkness of [Prometheus 2]. Where the good-looking guy, who is evil as s–t, gets all the girls and goes to the nightclubs. The other guy, who is not quite as good-looking, is boring as hell and stays home. So in a funny kind of way, we used that as the basis for it, it’ll be Alien: Paradise Lost. Which is very spooky, because it continues after the last one, where Elizabeth Shaw [Noomi Rapace] says, ‘I wanna go where they came from.’ And you’ve got Michael Fassbender in two parts, so she’ll slowly put him back together. They will go to the world of the Engineer…That’s where they’re going to go. They will find out who would design such an awful bio-mechanoid creature, like a massive piece of bacteria.

Scott azt is elejtette, hogy a Blade Runner 2 után simán lehetnek további folytatások. Ami biztos, hogy a második részt Dennis Villeneuve rendezi, és a fényképész Roger Deakins lesz. Harrison Ford elsőre csak legyintett a projektre, de miután olvasta a forgatókönyvet rápörgött.

Harrison said, ‘Mehh,’ and I said, ‘No, read this.’ And I think he said, ‘This is the best script I’ve ever had.’ We’ve been working on it for a couple of years.

A rendező kijelentése alapján egyértelműen a Deckard is replikáns elmélettől folytatják. A történet 2050-ben játszódik majd.

Of course he’s a bloody Replicant! He’s going to have to admit it… You’ll have to see the story. It’ll all make sense.

13 hozzászólás a “Ridley Scott folytatja az információk öntését: Prometheus és Blade Runner” bejegyzéshez

  1. Én bármilyen formában elfogadom, ezt a franchise valahogy drog, aki olvasta könyveket (Alien, Predator, illetve Vs sorozatokat + képregények), az tudja, hogy kegyetlen sok jó dolgot ki lehet hozni a témából.

  2. Üssetek, de én várom a P2-t :) meg a Blade Runner folytatást is, ha más miatt nem, hogy tényleg bevezetik-e ott a Wayland-et :)

  3. A Prometheus-t talán már nem lehet jobban elcseszni, csaak javítani. De a Blade Runner-hez nem nyúkálnék a helyében. Nem nagyon hoz lázba, hogy az addigra 75-76 éves Ford hogy erőlködik a filmben.

  4. Én is várom mindkettőt, bár nem szerettem volna ilyen sok mindent megtudni arról, hova tart a sztori.

  5. Csak ketten képviselik az emberi fajt a Prom2-ben? Azt hittem majd útközben biztos öszetalálkoznak egy földi hajóval de úgy látszik mégsem hát ez így furcsa lesz.

    Ha Ford is replikáns érdekes lesz hogyan magyarázzák meg az öregedést és a hoszú élettartalmot…

    Amúgy várom mindkettőt.

  6. az tenyleg fura lenne ha csak egy ember van a filmben. De szinte biztos hogy az uj bolygon lesznek olyan emberek akiket szintén az engineerek alkottak de azon a bolygón. Nem tudom elkepzelni hogy egy scifi-horror emberi tenyezo nelkul mukodjon, mert egy nem emberi lényért nem lehet úgy izgulni sem.

  7. Érdekes lesz a Pro. 2.! De a csaj hogyan szereli össze az útja során a robotot?! Lehet rosszul emlékszem, de csak a fejét vitte magával, nemde?! De ha a teste is ott lenne, nincs szerszáma stb.!

  8. Kövezzetek meg, de az előző komment-háborúnál mindenki azt mondta, hogy azért tartják oly sokan kakkancsnak a filmet (Prometheus) mert mindenáron az Alien-hez akarták kapcsolni. Ehemm.. Alien: Paradise Lost..???

  9. Johnsondoe:

    Mondjuk ez eddig fel se tűnt, hogy itt megy a nagy kommentháború, hogy nem is kapcsolódik stb. de bezzeg a címben benne van! Marketing mi?! :D

  10. ridley scott már öreg és igénytelen, pénzt csinál kb, jobb lenne ha visszavonulva, minthogy tönkreteszi a scifi műfaját

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.