Lex Luthor a Fortune magazinban

Természetesen a Batman v Superman vírusmarketingjéről van szó, amiben a LexCorp CEO-jaként beszéltek Luthorral. (Adblockkal fehér oldal jön be.)

Felvázolják, hogy a LexCorp és a Wayne Enterprises hogy viszonyul egymáshoz, és hasonlók. Na meg a LexCorp egy sejtelmes termékéről is szó van, aminek a segítségével mindenki sokkal nagyobb bizonságban érezheti majd magát.

It’s about safety. This is a product that will protect you, and everyone, from threats you don’t even know about yet. I don’t want to scare anybody… much. But there are a lot of threats out there, and they’re here today.

5A0B8F0A127643B1A5E4644338116C9F

Úristen mennyi pénzt kaphatott ezért a reklámért a Fortune.

5 hozzászólás a “Lex Luthor a Fortune magazinban” bejegyzéshez

  1. Ez a Luthor eddig nagyob hülyén néz ki. Remélem kopaszon nem lesz ennyire tenyérbemászó. Francért nem castingolták inkább Mark Strongot erre a szerepre? Affleck és Cavill mellett ez a Luthor teljesen komolytalanul néz ki.

  2. Sajnos a Luthor cast iszonyat baromság lett, és biztos vagyok benne, hogy mire végignézem a filmet amikor kijön, akkor se fog ez változni

  3. Én birom Jesset, szerintem semmi baj nem lesz vele. Luthor egy zseni, Esienbergnek meg egyébként is van egy ilyen zsenipalánta feje. Mindez megspékelve a hadarásával, ami miatt úgy tűnik, mintha nagyon forognának az agykerekei. :)

    De ne hallgassatok rám, mióta kijött az első előzetes állandóan azon kapom magam, hogy éltetem a filmet, pedig annyit láttam eddig belőle, mint Ti is :D

  4. Drukkolok, hogy jó kis gonosz és ne nyafogó ellenség legyen, mert hát mindkettőre megvan az esély Jesse Eisenberg esetében. Bár igazából ez annyira nekem nem is érdekes. Zod 5eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.