18 hozzászólás a “Forog a Bridget Jones’s Baby is” bejegyzéshez

  1. és akkor hogy is szokták mondani? ez még csak az eleje,még erre rájön majd a szűrő és a cgi és akkor majd hasonlítani is fog magára

  2. Most honnan is kellene hogy leessen, hogy ez ugyanaz a szinesz? Legfeljebb a hangja fog arulkodni errol. (Mondjuk az a botox-mimika priceless).

  3. Ad 1: a nőt egy bot végére rakják és azzal fognak port törölni? arra jó a ruha
    Ad 2: hatalmasat fog bukni több értelemben is, de arra vagyok kíváncsi, hogy a kritikákban mennyire lesz hangsúlyozva, hogy a kinézete is hozzátett, mert 100% biztos vagyok benne.

  4. De most komolyan, hány ismerőse elmehetett már mellette úgy, hogy azt se tudta, hogy kicsoda?
    Milyen lehet az amikor úgy kell elmagyaráznod, hogy ki vagy?

  5. Ó te jó ég! Nem tudtam, hogy plasztik-baba lett. Méghozzá jó nagy baba. Innentől ez marhára nem hiteles.

    Vajon az önbizalomhiány, a megfelelni akarás, a patkány plasztikai sebészek, vagy “jóakarók” véleménye viszi rá őket erre az útra?

  6. sejtettem, hogy ezekkel a rosszindulatú kommentekkel lesz tele a fal… srácok, ő így érzi jól magát, ez van. le lehet szállni róla. meg egyáltalán mindenkiről :D ő Renée Zellweger, akár tetszik így nektek, akár nem.

    viszont hogy a filmről is szóljak: várós. természetesen az első volt igazi, de a második is hozta a szintet. remélem, ez is fogja!

  7. Ezek nem rosszindulatú kommentek, hanem sajnálat.
    Hidd el, hogy az ilyen embereknek a közvetlen barátai is hasonlóképpen gondolják, csak mást mondanak a szemébe, nem egy ilyen ismerősöm csinálta ezt magával.

  8. Ezt nem értem. Egyre több olyan ötvenes színésznő van, aki jobban néz ki mint pár harmincas ismerősöm. És itt a másik példa, Zellweger, aki átesett a ló túloldalára és nem volna odaírva, kicsoda, akkor tanácstalanok volnánk, egyáltalán ő az. Nálam a legszélsőségesebb példa Meg Ryan, aki pár éve úgy néz ki inkább, mint egy leveli béka, mint egykoron egy szép nő. Nem tudom miért kell ennyire túlzásba vinni az arcplasztikát. Egy dolog, ráncfelvarrás, mikor még plusz felesleges beavatkozásokkal totálisan megváltoztatja az arcát, teljesen kiábrándító tud lenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.