Tom Cruise a Múmia ellen

Rendben, ezzel a Múmia reboot érdekesebb is lett. Úgy tűnik az Universal rájött, hogy fillérbaszással nem jutnak semmire, ha meg akarják alkotni a Szörny Univerzumukat. A Dracula Untold buktája után “haha, mégsem az első srácok” módon visszatáncolt a stúdió ebből az eredeti ötletéből, és hivatalosan a Múmia reboottal kezdik majd a szörnyes bulit.

És most bevetik a nehéztüzérséget. Rendben, Alex Kurtzman rendezi, de a szinte minden popcorn filmjében jó Tom Cruise az első, akit leszerződtek a színészek közül. Bele kell lassan húzniuk, ha tartani akarják a 2017-es bemutatót.

tomcruzmummy

human
írta
2015. 11. 25. 02:09
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Tom Cruise a Múmia ellen” bejegyzéshez

  1. azért a Brendan Faser féle múmiákat nehéz lesz überelni, azokat szerintem mindenki imádta, példaértékű kalandfilmek, szinte már indiana jones szinten… de tom cruissal van esély, hogy igényes film szülessen

  2. Az előző múmia 1-2 szerintem is nagyon jó volt. Megszámolni nem tudom mennyiszer néztem meg, de a 3. része hagyott némi kívánni valót maga után.

    Szerintem is fel van adva a lecke. :)

  3. Mondjuk azokhoz a filmekhez sokat hozzáadott a kor amiben játszódik. Az univerzumos dolog magával vonhatja hogy a jelenben jatszodjon. De amugy cruisezal valoban sokkal érdekesebb lett a dolog.

  4. ez azért érdekes, ha valóban univerzumot építenek és Cruise-t ezzel egyszerre több filmre szerződtetik, akkor 3-4 szereplés után ki kell nyírniuk, mert nem bírják kifizetni. vagy ő lesz valami idősebb kalandor, aki éppen nevelget valakit és a film végére az lesz a hero, Cruise meg csak bait az első filmre (erre a verzióra szavaznék inkább).

  5. Ha most fog játszódni akkor nem lesz meg a hangulat. Brendan Fraser egyetlen normális filmje a Múmia, nagyon jól állt neki az a szerep. Nem is értem miért nem kapott hasonlókat normális költségvetésű, normálisan összerakott filmekben. Csak gagyikban szerepelt.
    Na jó, a Bájkeverő még kurva jó. :D (Liz Hurley is…)

  6. Tény, hogy ezzel érdekesebb lett ez a projekt. Meg gondolom Cruise szerepelni fog akkor az univerzum további részeiben is.

  7. Nagyon akartam szeretni a Dracula filmet mert jo lett volna egy univerzum ami nem Marvel vagy DC. Az eredmeny azonban katasztrofa lett.

  8. Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak. Felbérelnek egy sztárt a főszerepre, akire mindenki felkapja a fejét. Örülnek, maguknak, megdícsérik egymást, majd felfogadnak egy olyan palit, aki életében nem rendezett és az írásai is gyengék ha nem sorozatokról van szó. Szerezzük meg az excaliburt, majd döfjük bele a lábunkba és irány a csata :)

  9. Hkim : ő az aki az Esőemberben is pl remek alakítást hozott. tudom, tudom, azt se ismered

  10. az a drakula se lett volna annyira rossz, bár a közepén át kellett ugrani 20 percet vagy aludtam, nem is tudom, de egész jó jelenetek voltak benne, azért a van helsing még mindig az egyik legkirályabb dracula movie !

  11. Nem indi meg múmia reboot kéne, hanem hasonló , de eredeti ötleteken alapuló kalandfilmek. Oké, kockázatosabb, mint egy transformers stb… szemét, ami tuti pénzeső, de azért szerintem erre is lenne igény.

  12. M:I-6, a Doug Liman film, Jack Reacher 2, Top Gun 2, Múmia reboot?
    Zsúfolt évei lesznek, de gondolom megéri neki (is)

    Pár kollégája példát vehetne szerep választás terén. Cruise filmjei kivétel nélkül jó filmek. A gyengébbek is simán jók!:))

    Kortársai közül Nicolas Cage, John Travolta, Mel Gibson, de még Bruce Willis is elindultak már a lejtőn. Akik a már nem létező videótékák poros alsó polcaira gyártják a filmeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.