Ez a Civil War szerintük

Jött egy ígykészült a Civil Warhoz, amiben öntik a bullshitet a Marvel Phase 3-ről. Várom a filmet, de itt kicsit kiakadt a számláló. “Akartunk egy harmadik felet” hahaha, lefordítva amúgy: “amikor készült, még nem egyeztünk meg a Sonyval”.

human
írta
2015. 12. 08. 04:00
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Ez a Civil War szerintük” bejegyzéshez

  1. Szerintem sose akarták Spidey-t harmadik félnek. Kicsit se túlzás azt állítani, hogy elvonta volna a figyelmet a két fő karakterről, ha ez egy Avengers film lett volna még megtehették volna, de a film címe: Captain America: Civil War.

    Egyébként kisebbfajta csoda, hogy sikerült nyélbe ütni az alkut! Szerintem nem is számítottak rá eleinte, annyira lehetetlennek tűnt!

  2. human: Azért figyeld azt is, hogy sose követik a képregényeket szórol-szóra. A Civil War kicsit máshogy nézett ki eredetileg! Én nagyon örültem Spidey-nak , amikor felröppentek a hírek Sony-val kapcsolatban de már akkor aggódni kezdtem, hogy ebből nem lehet koherens sztori, ha még vele is foglalkozni kell! Lehet, hogy a studió nagyon nyomta volna, de ha lehet hinni a pletykáknak, akkor Spidey-nak rövid de jelentős szerepe lesz! Russo-ék ragaszkodtak a saját sztorijukhoz, ami a Winter Soldier folytatása, amihez valószínűleg Panter jobban tud illeszkedni, mint Spidey.

    De azért örülök, hogy ő is benne lesz a buliban! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.