Creed 2, Black Panther, Infinity War, Bad Santa, Robin Hood és Aronofsky egy kis Gambittal

Megerősítették, hogy a Creed rendezője, Ryan Coogler készíti majd a Black Panther filmet a Marvelnak. 2018-ban majd meglátjuk, hogy miképp birkózik meg a feladattal.

Kitűzték a Creed 2 bemutatójának időpontját: 2017 november. Az előbbi hírrel összekötve szerintem ez rendezőcserét jelent, de Sly és persze Michael B. Jordan marad. Egy fél mondatban valami orosz ellenfélt is emlegettek a bejelentésnél, cska nem Drago valakije?

jamiefoxx-370300

Eskü nem tudom mennyi Robin Hood film készül, de a Lionsgate stúdiónál főzött Robin Hood: Originsben Jamie Foxx lesz Little John. Ez az amiben a Kingsman főszereplője, Taron Egerton alakítja Robint.

Mark Waters (Freaky Friday, Mean Girls) rendezésében elkezdték forgatni a Bad Santa 2-t.

Valószínűleg Javier Bardem és Jennifer Lawrence lesz Darren Aronofsky új filmjének a főszereplő duója. A történetről nem sokat tudni egyelőre, csak ködös utalások valami családra törős tematikában. 2017-ben nézzük majd elvileg.

A Gambit forgatását márciusban kezdik

f55c5521b3ded76f72cfe6c27489adac2509a4fc

A Russo tesók (Captain America: Winter Soldier) azt ejtették el, hogy a Marvel univerzumból 67 karakter is feltűnik majd az Infinity Warban. És nem mindenki éli túl. És ezt most komolyan lehet venni, hiszen több színész szerződése is lejár addigra. (a képregényes képen jó látni a teljesebb Marvel felhozatalt, kár, hogy sosem lesz belőle semmi.)

27 hozzászólás a “Creed 2, Black Panther, Infinity War, Bad Santa, Robin Hood és Aronofsky egy kis Gambittal” bejegyzéshez

  1. Lehetséges Spoiler!-?

    Elnézést, lehet nem teljesen ide illik,de most akkor Evans-nek van élő szerződése a Civil War-on túlra is?

  2. Ezt a 67 Marvel szereplőt úgy kell értelmezni, hogy kajak 67 hős vagy gonosztevő valamennyi ideig a vásznon lesz..? 67…?

  3. Csak nálam verte ki a biztosítékot Jamie Foxx mint Little John? Oké Jamie Foxx jó színész de könyörgöm? Little John?

  4. Engem is erdekelne a lehetséges 67 marvel univerzumos szereplő. Bar szerintem nem mind a 67 fő szuperhős. Lehetnek olyanok is mint pl. kepesseg nelkuli ügynökök, vagy mint a galaxis őrzőiben az első nova parancsnok asszony, stb.

  5. @kakapitány :D Dehogynem még sok is, nem nagyon tudom elképzelni hogyan tud megjelenni ennyi szereplő 2 filmben, úgy hogy legalább 1-2 értelmes mondatot kapjanak mind. – Lehet, nem is fognak.

  6. Gondolom annyiban “csalnak” ezzel, hogy a nem szupererejű karaktereket is beleszámolják (Nick Fury, Maria Hill, Agent 13, stb.) Így már könnyebben összejöhet ez a szám a két film alatt.

  7. Az infinity warban (ami amúgy az imfinity Gauntletnek kéne lennie, csak hát gondolom vagányabb a war kifejezés) Adam Warlocknak volt a legnagyobb szerepe.Őt mindenképp szerepeltetni kellene…Bár ez csak nyomokban fogja tartalmazni a képregényes verziót…

  8. Biztos lesz pár nagyobb csata a két film alatt, ott elfér sok karakter a háttérben, élhetnek-halhatnak bármilyen szöveg nélkül. Nyilván nem első vonalas karakterek lesznek az extrák, de attól hogy kevésbé ismertek adhatnak egy kis mélységet a háborúnak. (látszódhat hogy milyen erős ellenfél Thanos stb)

  9. Nyilván ezek csak a nevesített karakterek. Akik ilyen vagy olyan minőségben, de feltűntek a képregényben.

  10. Az a vicces, hogy ősszesen a filmes Bosszúállók, a shieldes Embertelenek, az igazi Embertelenek csapat, Asgardi harcosok a netflixes Oltalmazók és a Galaxis őrző + a fontosabb emberek (nők,tudósok, Fury stb..) + eddigi ellenségek és beleszámllva néhány új hőst is alig éri el a 50-et. Katonákat biztos, hogy nem számolnak bele, azok csak lesznek a háttérbe. Azt mondták 67 karaktert fognak mozgatni, ez hősökre vonatkozhat és ellenségekre. Ha engem kérdeztek már az F4 is a Marvel-nál van. Törölték a folytatást és most az egyik színész is nyilatkozta, hogy nem készül el. Kevin Feige vélhetően visszaszerezte, ugyanaz van, mint pókembernél tagadtak, majd 4 hónapot vártak a bejelentéssel. Igen a sony hack-ből kiderült, hogy Kevin már novemberbe megszerezte. Csak direkt nem akarják lelőni a megleletést, mert hát ugye kell a VH-ba Ezüst utazó, Galactus és Doom is. Majd a 4. fázisra maradhatnak a skrullok.

  11. “Ha engem kérdeztek már az F4 is a Marvel-nál van. Törölték a folytatást és most az egyik színész is nyilatkozta, hogy nem készül el.”

    A filmnek kellett elkészülnie ahhoz, hogy a jogok a Fox-nál maradjanak. Az pedig elkészült.

  12. Csodálatos Pókember 2. is elkészült. Be volt jelentve 2 spin off + a 3. rész. Bevételbe is több,mint rendbe volt.

  13. Most az hogy Sony vagy Fox az totál mind1. Pénzre hajtanak az F4 a költséget se hozta. Marvel fizet a jogokért többet, mint amennyi bevételük lenne a filmekkel, akkor hol a probléma?

  14. Nem kell többet fizetni mint a bevétel, ha kapnak egy kis jutalékot, már megérte a sonynak, mert minden egyéb költség a marvelé :D

  15. Agyaltam, hogy vajon Infinity War (egyenként) új rekordot fog-e nyomni, ha ilyen szépen építgették fel őket 10 év alatt, lehet lenyomja Star Wars-t.

  16. Úgy lenne jó, ha a Creed 2-ben Ivan Drago készítené fel valami gonosz ruszki ellen! az lenne a vagány!

  17. Már olvastam erről az orosz ellenfélről Stallonétól és az jutott eszembem ez olyan mintha egy új Star Wars filmbe megint beletennék egy robot keresését, meg egy új halálcsillagot. Ööö.. várjunk csak…

  18. Shalafi:
    Nem csak nálad. Nem tudom kinek az elborult ötlete volt.
    Bár már elég Robin Hoodot láttam, hogy ez egyáltaln ne érdekeljen, szóval tőlem akár Kevin Hart is lehet a főszereplő…

  19. Most elég furcsa casting divat van Hollywoodban. Jamie Foxx-Little John, Michal B.Jordan-Human Torch,Idris Elba-Roland Deschain, Jesse Eisenberg-Lex Luthor, Melissa McCarthy mint az egyik szellemirtó. Ennél elbaszottabb szereposztásokat még nem láttam.

  20. Én egy The Punisher Kills the Marvel Universe filmet vagy sorozatot szeretnék látni majd, de jól megcsinálva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.