Heti mozibemutatók: január 14.

Kemény hét, már ha az ember odavan a YA filmekért és Leoért egyszerre. Hiába posztapok a 5th Wave, a Jobs és a Revenant mellett innen ki megy rá?

jobspremier

  • A kórus (Boychoir) – sőt, felemelő Dustin Hoffman-film is van a héten.
  • A fiú és a szörnyeteg (Bakemono no ko) – jó anime?
  • Amnézia (Amnesia) – francia-svájci filmdráma.
  • Steve Jobs – Sorkin biopicet csinált Steve Jobsról, hm…
  • Az 5. hullám (The 5th Wave) – 16 éve slány menti meg az emberiséget az alienektől?
  • A visszatérő (The Revenant) – hardy és DiCaprio a természetes fényben felvett túlélő filmben. Megyek is rá pénteken, vagy már ma.
human
írta
2016. 01. 15. 02:59
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 14.” bejegyzéshez

  1. Tegnap elmentünk A visszatérőre, bent ültünk már a terembe, aztán 20 percig nem indították el a filmet, majd bejött egy hölgy és közölte, nem tudják levetíteni a filmet. Kicsit csalódott vagyok …

  2. Tegnap megnéztük A visszatérőt. Olyan jóindulatú 8/10. Voltak nagyon jó pillanatai (feszült részek), de valahogy összegészében mégsem volt olyan erős, mint vártam, de így sem volt rossz. Ja és volt már Leónak ennél jobb alakítása is.

  3. Biztos sok jo anime van, jo sztorikkal de nem birom azt a fej tipust.. Ahogy keira nightly ( száját) vagy merl streep fejét.

  4. Lehet csodálni a revenant képi világát meg a rendezést, de maga a történet akkora irrealisztikus baromságokkal van tele, mint egy marvel film vagy egy Stallone popcorn akció film. Nem igazán tudtam komolyan venni ezt a komolynak szánt filmet.

  5. Rauer: mint ahogy a filmek 99 %-a. Felettébb uncsi volna, ha Mari nenit mutatnak ahogy a piacra megy.

  6. bigidzsöpen: igazad van, de kéne lennie különbségnek egy agyatlan akció film és egy oscar-ra szánt “mestermű” történet hitelessége között. Pláne, ha ennek a poszterére azt írják, hogy “inspired by true events”. Amiből a nép annyit vesz le, hogy valós a sztori, holott az inspired max arra utal, hogy voltak indiánok meg voltak franciák és amerikaik régen is. Ez nem egy olcsó horrorfilm, amit ezzel a szöveggel kell eladni, de végignézve a filmet,kb. annyi köze van a valósághoz, mint a conjuringnak.

  7. Szinte az összes valos eseményen alapulo film el van tulozva. Sztem azert a nep is tudja mi az inspirál szo jelentese.

  8. A visszatérőt én is láttam és csatlakozom Rauer-hez. Gyönyörű a képi világa, szépen van fényképezve és jól van rendezve. De se Leonak se pedig Hardynak nem adnék érte semmilyen díjat sem. Ugyanez érvényes a forgatókönyvre is. Kezdtem unni a banánt és ránéztem az órámra és láttam, hogy még csak a felénél tartunk. Felsírtam. Túl hosszú, túl sok az üresjárat. Számomra egyszer nézős volt.

  9. bigidzsöpen: félre ne érts, engem nem izgat, ha eltúloznak egy valaha megtörtént eseményt egy filmben, de ha nem képregény adaptációról beszélünk, akkor a fizika és az emberi anatómia alapvetéseit figyelembe lehetne venni.
    Viszont igazad van, ez inkább a kritika alá tartozik, csak felidegesít, amikor beindul a Nolan-effektus, és mindenki hajbókol egy látványos, ugyan akkor bugyuta film előtt, csak mert el van várva; ezért adtam ki magamból hirtelen az óriási problémáimat a filmmel kapcsolatban, hogy aztán vissza térhessek életem valós gondaihoz. :)

  10. Örülök h mindenki megnyugodott. :) Egyébként azt nem tartom elképzelhetetlennek, h valaki farol puha hóra megussza.. Bear grills azt mondaná “akar halalos is lehet” , vagy nem. :)

  11. kibaszott jó a revenant moziban, a dvdscreeneren szerintem valami másik film volt a sok negativitást elnézve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.