15 hozzászólás a “Batman v Superman: Dawn of Justice is a tévében” bejegyzéshez

  1. Minél többet nézem, annál jobban elszáll a hitem a filmmel kapcsolatban. Amiért még bízom benne, hogy jó lesz, hogy Ben Affleck csak nem dobná oda az utóbbi évek munkáját amivel felépítette magát egy gagyi szarért. Jeremy Irons meg főleg korrekt színész. Szóval hajrá.

  2. Semmi baj, megnézzük. Nem is gondolkozok semmin és nem találgatok. Vagy tetszeni fog vagy nem, de az egyik biztosan :)

  3. totoro: Persze, ha te mondod. Mert a 300, a Watchmen, a Dawn of the Dead és a Man of Steel annyira szarok voltak mi?

  4. totoro: ha ezt nem iróniának szántad, akkor jobb, ha a jövőben elkerülöd a képregény filmeket. Ez egy jó tanács. Ha képregény kategóriáról van szó, minden szempontból Watchmen viszi a pálmát. Zombis filmeknél meg egyértelműen a Dawn of the Dead. Szóval fogadd meg amit mondtam, mert rosszul fogsz járni minden alkalommal.

  5. totoro

    Zach jól indult, de aztán jött a Guardians, a Suckerpunch, a MOS, meg a Rise of an Empire. (igen, tudom, hogy azt csak írta)

    Szóval… +1???

  6. @bregot: Mondjuk a vacsmen pont a mintapéldája annak hogyan forgassunk egy valamire való felnőtt képregényből egy elnyújtott videóklippet, sutba vágva az alapanyag mondandójának jelentős részét, a helyére pózerkedést benyomva. És ennek a következő foka a dark knight returns konfliktusának leredukálása egy “nem tetszik az arcod, új fiú” szintre… pedig még csak nem is ugyanazok írták a kettő forgatókönyvét.

  7. @Énkérekelnézést

    Épp,hogy itt többről van szó, annál, hogy “nem tetszik az arcod új fiú”.Pont ezt emeli ki a TVSPOT. De gondolom meg sem nézted, csak előre véleményt alkottál:)

  8. Nem tom miért, de az elcseszett reklámozás ellennére is kurvára szurkolok ennek a filmnek.

  9. Az első tv spot jó lett. Szvsz az előzőnél se Zack volt a hibás, hanem az író és az operatőr. Ezeket le is cserélték. Szerintem megcsinálják most.

  10. holeee: Tudod ez az érvelés csak akkor működik ha megosztod mi az a több és ez mégis mennyivel sokkal deepebb mint amit leírtam, így csak egy klisés riposzt. Gyakorlatilag az egész batmanes szpot arról szól hogy húde erős húde nem tudjuk mit fog tenni, húde el kell pusztítani. Ennyi.

  11. Kal-el: Biztos rossz érzés hogy nem csak a te véleményed létezik, főleg ilyen “kifinomult” formában. Inkább hozzá kéne szólni az elhangzottakhoz, hányszor kell ezt elmondani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.