10 hozzászólás a “Demolition újra: Jake Gyllenhaal összeszedi magát” bejegyzéshez

  1. ó ez olyan szép művészfilm lesz megtört lelkűeknek, amolyan érezd jól magad mozi… megnézed, megtanulod belőle hogyan kell élni, sírsz egy kicsit, aztán kijössz a moziból és nem változik semmi, jövőre megnézed a következőt

  2. A trailer alapján elég vidámnak tűnik, mint depresszívnek, persze lehet direkt így lett vágva. Természetesen nagyon várós, Gyllenhaal mostanában a legnagyobb kedvenc.

  3. Gyllenhaal mára már bőven elérte nálam azt a szintet, hogy minden egyes filmjét csont nélkül megnézzek, tök mindegy, hogy mi az.
    Simán felnőtt generációjának legnagyobbjaihoz.

  4. Azon kevés tehetséges színészek egyike, aki nem adta el lelkét szuperhősös filmeknek, és várhatóan ez nem is fog változni.

  5. Vallé filmjei eddig mindig nagyon beváltak. Extraordinary films about ordinary people – úgy látszik ez a minta (Dallas Buyers Club, Wild). Nagyon várós, főleg Gyllenhaal-lal

  6. Nagyon egyetértek az előttem írotakkal. Jake nem adta el magát és valahogy nem is fogja:) Korunk egyik legjobb szinésze aki nagyon jó érzékkel szelektál a szerepek között. Nálam Ő, Leo, akinek filmjeit csukott szemmel válogatás nélkül meglesem:)

  7. imiszito: azért ne csukott szemmel nézd meg őket. :D
    Nálam három ilyen színész is van, ők ketten + Tom Hardy.
    Bár McCounaghey + Fassbender is zseniálisak.

  8. Chacky: igaz:):) jókat írtál még, de egy valakit még nagyon nagyon ide írnék Joaquin Phoenix!!! és ugye lehetne azért még soroni a sort mert sok szinésznek voltak jó pillanatai. De itt azért olyankoról van szó akik mindig hozzák a szintet és adnak is valamit a játékukkal nekünk:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.