Super Bowl: Turkish Airlines

A Batman v Superman filmre akaszkodtak rá ezekben a reklámokban, amikben feltűnik Ben Affleck és Jesse Eisenberg is. Olyan vírusvideós kicsit. Utazzunk a felújított Gotham-be vagy Metrolopolisba?!

7 hozzászólás a “Super Bowl: Turkish Airlines” bejegyzéshez

  1. Holy..ezek milyen hangulatosak lettek. :) de ha jól számolom akkor csak ez a 2 tv spot került 20 millió dollárba? Nem szaroznak..annak ellenére se hogy gondolom a Turkish Airlanes is dobott bele a malacperselybe. :)

  2. Szerintem itt a légitársaság fizetett többet, de nem értek hozzá.
    Hangulatosak lettek valóban. Lex nekem nagyon bejön, főleg, hogy Jesse kicsit mélyített a hangján. Így az 5 vagy 6 részes előzményképregény után szerintem én imádni fogom, mondjuk már a bejelentés óta bejön ez a modernebb Luthor gondolat.
    Mindkettő várost meglátogatnám, de nem maradnék sokáig…nem tudom mi nyírjon ki..egy bohóc vagy egy idegen invázió :D
    Azt hittem majd azzal a Doritos contesttel lesz valami BvS cucc, de ez így még jobb.

  3. Gotham: esélyes, hogy megmérgeznek, lefagyasztanak, csalinak használnak egy komplikált csapdában, megesz egy csatornalakó krokodilember, de ha ezt mind megúszod, akkor is sanszos, hogy simán kirabol és lelő valami söpredék.

    Metropoliszban ezt mind megúszod, cserébe kisebb-nagyobb rendszerességgel lerombolja a fél várost egy földönkívüli. Legalább az építkezési vállalkozók nem maradnak munka nélkül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.