Kéri a Venomot a Sony

Úgy tűnik nem adják fel teljesen a Sonynál. Dante Harper (Edge of Tomorrow) fogja írni a Venom forgatókönyvét, és természetesen franchise-t akarnak építeni vele. Hogy mi a meglepő? Pókember nélküli univerzumban. Komolyan, pörgenti akarják a Marvellel közösen a Pókember filmeket, és teljesen külön pár Venom részt kiizadni az MCU-n kívül.

venom_a

Ami extrán vicces lehet, hogy amikor Kevin Feige (a Marvel filmes univerzumának főnöke) megszerezte a kreatív kontrollt a Spider-Man filmes karakter felett, akkor egy dolgot kért: két producer semmiképp ne dolgozzon rajta. Hogy kik? Avi Arad és Matt Tolmach. Ki nem találjátok, hogy kik a Venom producerei. Vicces amúgy, mert anno Avi erőltette be a Tobey Maguire-s harmadik részbe Venomot, és utána az Amazing Spider-Mannel is földbe állt.

human
írta
2016. 03. 07. 03:53
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Kéri a Venomot a Sony” bejegyzéshez

  1. MCU nélkül? Pókember nélkül? Nevetséges.. Így a kutya se lesz kiváncs rá, hiába népszerű karakter! Ha már Pókember végre az MCU része akkor Venom is az kéne hogy legyen! Avi Aradot meg valaki távolítsa már el!!!!

  2. Szegény Kevin Feige nevéről mindig az új Ghostbusters-t jegyző Paul Feig ugrik be… ejj.

    Amúgy ez szerintem jól is elsülhetne, ha nem a Sonyról lenne szó (ha már említettem a Ghostbusters-t…) és nem így, hogy csak azért is tegyünk keresztbe a Marvelnek.

    A Fantasztikusan szar négyes filmeket leszámítva azt kell mondjam még a FOX is jobban tiszteli a Marvel jogokat.

  3. Szerintem a Sony önálló Venom filmje = egy megbánt pókember vissza adása döntéssel ….

  4. ha a Flash Thompson féle Agent Venom-ot játszák meg R rateddel egy iraki háborúval indítva, akkor nem is kell a pókember, de nem hiszem, hogy jó kezekben lenne alapból az egész.
    Thompson volt az első karakter, aki tudta irányítani a szimbiózist a saját akaratával, de 48 óra után esély van rá, hogy kibillen és szétszet mindenkit darabokra, ha addig nem változik vissza időben.

  5. mi? hát pont az a lényege hogy venom kvázi egy anti-spidey, nem? meg -legalábbis rajzfilmekben- átvette Peter felett az irányítást meg stb pont ez volt benn a legérdekesebb. Vagy csinálnak belőle egy jófiút? oké, ezzel az Agent Venommal még talán legit is lenne. De ki kíváncsi erre?

    vagy egy saját deadpoolt szeretnének húzni? nem értem. tényleg inkább arról lehet szó hogy hurr-durr, ha marvelnek megy akkor nekünk is

  6. Ahogy nézem, Avi Arad a Ghost in the shell filmadaptációjánál is producerkedik. Ezek szerint ez a projekt is felejtős.

  7. Pedig Deadpool után reménykedtem egy R-es Venom filmben, de ez így felejtős.

  8. szerintem a Sonynak vissza kéne térni a magnókhoz és nem filmeket gyártania… mikor meglátom egy film előtt a Sony logót már félek, hogy megint milyen szart kell megnéznem

  9. Ki lehetne ebből hozni valami tuti kis önálló sorozatot (tükör +1). Akár azt is megléphetnék, hogy póki csak cameózik benne, mint ahogy Batman a Suicide Squadban.

    Avi Arad nekem semmit sem mondott, úgyhogy megnéztem IMDB-n. A filmjeit elnézve nem csodálom, hogy sosem ragadt meg bennem a neve.

  10. Bár roppant naív gondolat, de a Marvel akár besegíthetne nekik, mert a pénz az pénz. Eddig csináltak 2-3 filmet évente, lehet hogy ilyen módon akár az évi négy is sikeres lehetne. Így a Sony és a Marvel is jól járna, miközben a Venom is az MCU-ban maradna.

    Hozzátenném, hogy később a Deadpool vagy a teljes X-Men kombinálható lenne az MCU phase 4-5-ben, így lenne teljes a boldogság. A stúdiók így is, úgy is betegre keresnék magukat.

  11. Ha azt vesszük hogy jelenleg a marvel 3 projectet tervez / év, a dc is 2-3 filmet plusz jönnek az egyéb stúdiók 1-2 filmmel, akkor szerintem a marvel részéről már nem érné meg 4. filmet belesuvasztani az évbe.

    Ennyi filmet még pont megnéz a népesség, ez az évi filmmennyiség a szuperhősökből talán még pont tud annyit nyújtani hogy mind sikeres legyen és pozitívan hozzon.

    De már így is kezd túlzsúfolódni.

    Én mondjuk 2-3 hetente is megnéznék 1-1 marvel vagy dc filmet, de nem mindenki olyan elvetemült mint én :D

    Na meg erősen fenn áll a veszélye, hogy a mennyiség a minőség romlásához vezethet…

  12. Én is szívesen nézem mindet, bőven elférnek, de azért elfogult se vagyok semmivel.

  13. Tükör:

    “ha a Flash Thompson féle Agent Venom-ot játszák meg R rateddel egy iraki háborúval indítva, akkor nem is kell a pókember, de nem hiszem, hogy jó kezekben lenne alapból az egész.
    Thompson volt az első karakter, aki tudta irányítani a szimbiózist a saját akaratával, de 48 óra után esély van rá, hogy kibillen és szétszet mindenkit darabokra, ha addig nem változik vissza időben.”

    őszintén szólva nem igazán ismerem Venomot azon túl, hogy Pókember ellenfele, de ez így ebben a formában k*jól hangzik. Ez jöhetne simán.

  14. Venom megállná a helyét, csak a készítők nem tudják majd úgy megírni.
    az x-men jogos témáról meg annyit, hogy szerintem nem kellenek az MCU-ba. most komolyan, mit csinálnának velük azon kívül, hogy Rozsi A-tag lenne és DP viccelhetne MCU-s filmekkel is? Mert mindenki arról ömleng ha ez feljön, hogy végre egy vásznon lehetne látni mindenkit. Hát abból minden, csak értelmes film nem jönne össze. Egy hatalmas rajongókat kielégítő látványorgia lenne az egész, aminek a történetét szándékosan egy hatalmas 30 hős vs 30 gonosz bunyóba terelnék. Értelmes sztori, karakterek és dráma nulla, csak egy erőltetett “jön a világvége, össze kell fognunk hogy győzhessünk”, ráadásul az egész PG-13, örülnénk ha valakinek kificamodna a bokája vagy kapna egy golyót. Köszönöm, de eredeti ötleteket akarok látni filmen, nem pedig azt a katyvaszt, ami a mostani marvel eventekben megy (Avengers vs X-Men: Axis… uh. X-Men – Guardians of the Galaxy: Black Vortex). aki ezeket ismeri, tudja miért nem lenne jó mindenkit egy világba tenni. minél kevesebben vannak, annál kevésbé függnek egymástól és lehetnek eredetiek. Ezért jó alapból a Venom film ötlet, ha jó kezekbe adták volna. Max akkor férne az MCU-ba az mutkó bagázs, ha olyan elválasztottan kezelnék, mint a netflix sorikat.

  15. “Akár azt is megléphetnék, hogy póki csak cameózik benne”

    Ember, fent van leírva, hogy MCU és Pókember nélküli univerzum lenne.

  16. Jó-jó, tudom mit írt fenn human, de azért volt már olyan a filmtörténelemben, hogy belengettek egy ötletet aztán meg valami tök más valósult meg belőle.

    Szerinted ha az újonnan debütáló pókembert megszereti a nézőközönség, akkor nem fogják beletolni mindenbe amibe csak lehetséges? Ha közönségkedvenc lesz, simán benne van a pakliban, hogy a Venom második részébe benéz egy kicsit.

    (Már ha lesz Venom frencsájsz. És ha közönségkedvenc lesz az új pókember.)

    Ha mindkét karakter/film sikeres lesz, szerinted nem ütne egy közös film? ;)

  17. bëiz: nem fogják beletolni mindenbe, hiszen a Marvellal már komolyabb szerződésük van csak Pókember karakteréről, már nem csinálhatnak meg bármit vele, de cserébe kaptak egy csomó pénzt meg részesedést a bevételekből.

  18. Hát gyerekek én nem értem ezt az egészet… Tudom sok mindenkire rácuppant már a szimbióta de az igazi Venom akkor is Eddie Brock akárki akármit mond. Gondolom egy antihős sztorit csinálnának vele hiszen a karakter is átbillent abba az irányba már nem csak egy szimpla Pókember főboss. Venom megszállottan védi az ártatlanokat de miért? Mert ő is ártatlannak hitte magát(persze mi tudjuk hogy nem) amikor Pókember tönkretette a karrierjét és ezzel az életét is. Az más kérdés, hogy fegyverszünetet kötöttek és Venom békén hagyta végül én eddig követtem a képregényeket mostanában nem tudom mi van vele utána olvastam, hogy Eddie-n már egy másik szimbióta van és Anti Venom lett de erről már nem tudok sokat.De a lényeg az, hogy a karakter motivációját Pókember adja szóval nem is értem, hogy lehetne nélküle megcsinálni. Mégha olyan Suicide Squadosan oldanák meg ahogy fentebb írják az még elmenne. De hogy full kihagyni Pókembert mintha nem is létezne? Na ne Sony hagyjátok inkább ezt az egészet. Gondolom majd rated R lesz hiszen most Deadpool tarolt ezért azt hiszik ez volt a siker kulcsa. Pedig a karaker tökéletes átültetése képregényről filmre volt a siker. Erre ezek meg átírják majd Venom sztoriját, hogy kihagyják Pókembert belőle. Bocs a kifakadásért de Venom nagy kedvenc és egyszer már bohócot csináltak belőle nagyvásznon mégegyszer nem viselem el….

  19. Platschu: Az lenne a legnagyobb hiba, ha az X-MENt összekevernék a többi Marvel filmmel. Mitől lenne különleges egy Amerika Kapitány vagy Vasember egy olyan világban, ahol Magneto, Xavier és Apocalypse erejü mutánsok élnek? Vagy miért üldöznék a mutánsokat, ha nem csak ők rendelkeznek különleges képességekkel? Tudom, hogy ezeket a dolgokat a képregényekben leszarják, de filmben nagy baromság lenne. Ráadásul onnantól kezdve az X-MEN filmek is ugyanolyan dedósak lennének, mint a Marvel filmek.

  20. zsocso: Az igazi képregényes univerzumban bőven megférnek egymás mellett a mutánsok a szuperképességű emberekkel.
    Rengeteg olyan sztori volt már amiben egymásnak feszültek: pl Secret wars, Civil war, Avengers vs X-men…nekem speciel ez utóbbi nagyon bejött…
    De egy ilyen sztorit min 3 filmben lehetne rendesen tálalni, az alatt mindegy ha max narráció van és harcolnak :)
    Pont ezért nem várom a Civil war-t se igazán…az kb 50-60 füzetben bontották ki, gyakorlatilag minden hős es gonosz is oldalt választott…a moziban ezt megkapod 2-2,5 órában kb 10 hőssel…nem az igazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.