Alicia Vikander = Lara Croft

Ezek szerint nem Daisy Ridleyt castingolták. Szerencsére? Mondjuk Vikander is vékonyka. Hiába alapozzák az új filmet a mostani játékokra, amiben törékenyebb kicsit Lara, azért azokban is aprítja a népeket és eszméletlen állóképességgel mászik fel és be mindenhova. Mindezt Roar Uthaug (The Wave) rendezésben kapjuk majd.

Alicia-Vikander-Vs-Magazine-1_0-1000x624

human
írta
2016. 04. 29. 04:08
megjelenés
41
hozzászolás


41 hozzászólás a “Alicia Vikander = Lara Croft” bejegyzéshez

  1. Atletikusabb, nagyobb cicivel és küzdősport ismerettel + némi izomzattal rendelkező csaj kellene a szerepre. Vagy mindezt még “beleverni” Vikanderbe. Nagyon szép nő, tetszik is, amit a filmekben nyújt, de nem egy Croft.

  2. Ha nem lennek elfogult én is replikaznek a valasztas miatt, de nem tudok nem örülni a valasztasnak. Nala talan csak Camilla Luddington lett volna jobb de igy nagyobb az esély a magasabb minőségre.
    Remelem valami fasza misztikus kalandtortenetet is kerekitenek a dolog köré, a reboot ebben eleg jó.

  3. Jó választás! Kicsit rágyúr és jó is lesz! Remélhetőleg nem a csecsei miatt nézik majd meg az emberek!!

  4. Ő még az új Larához képest is vagy 10 kiló mínuszban van. Van mit gyúrni míg ebből a vállfaszimulátor alkatból hihető akrobatikus harcos lesz.

  5. Luddingtonnak örültem volna.
    Vikander furcsa választás. Eszembe nem jutna róla Lara. Akkor már inkább Daisy Ridley lett volna. Ő legalább edzettebb.

  6. @Wolfeone Mert Alicia nem tud rágyúrni a szerepre, mint Daisy vagy mint Gal Gadot a Wonder Woman-re?

  7. @Razi Persze tud. Csak valamiért nekem Daisy hitelesebb lenne. Az eddigiek alapján. Aztán lehet meglepődök.

  8. A csajszival szerintem nem lesz gond,de a rendező már kérdéses.
    Miért nem vállal el egy ekkora lehetőséget egy nagyobb,elismert rendező?

  9. Komolyan mit Luddiggtonoztok? Lara soha nem volt kimódolt kalácsképű cseléd. Annak a nőnek akkora buflák feje van… Hogy jött egyáltalán szóba?

  10. Daisy-t is nagyon rossz választásnak tartottam, de ez még annál is gyengébb… :/ Ridley legalább a brit akcentust hozta volna, ha már larára nem is hasonlít :(

  11. Szerintem nem rossz casting, bár az tény hogy Gina Carano lett volna tökéletes választás.

  12. Luddiggton és Carano-pártiak! Ugye tudjátok, hogy a reboot-játékokban Lara még épphogy elmúlt 20, gyakorlatilag még kamasz, Carano meg lassan már a tapasztalt Lara-hoz is túl örehnek néz ki arcra…

  13. Luddington meg jól adja a hangját meg a motion capture-t a játékhoz, de a színészi képességei lehet, hogy nem olyan jók, mint amire több sikeres filmet alapozni lehetne.

  14. Én örülök neki, de elfogult is vagyok. Vikander kb. az egyetlen női színésznő, akinek ha meghallom a nevét felkapom a fejem. És ezt nem csupán a külsejével érte el nálam, kb. mindenben remek volt eddig.

  15. Sokkal jobban izgulok a forgatókönyv miatt. Nagyon remélem, hogy ennek a tehetséges nőnek nem nullázzák le a karrierjét valami huszadrangú, szar vacakkal.

  16. Fényévekkel jobb választás, mint anno Angelina Jolie. Phej, az a nő de gyenge szinte bármilyen szerepben.

    Úgy érzem az Orkok sikerétől is függ majd, ez mekkora “budget” kap. Hiába teljesen más stílus, de azért mégis csak egy adaptációról van szó… Jó lenne, ha kaszálna a Warcraft.

    Rolee / Wittgen
    Túl nagy mellekkel nem lehet úgy “ugrabugrálni” stb., ahogy azt Lara teszi a játékokban. Bájdövéj szerintem pont ideális a mellmérete. Van elég pucér kép róla a neten, keressetek rá :D

  17. Azt azért ne felejtsük el, hogy játék Larából is (11 rész) több fajta van. Persze bizonyos paraméterek nem változtak:

    http://tombraiders.hu/images/stories/laracroft/paxeast/09.jpg

    Angelina melle is ki volt tömve. Akkor az Angel of Darkness-nél
    járt a széria.

    Kérdés a régi fanoknak akarnak-e kedvezni, vagy a rebootot veszik alapul (abban az esetben nyilván Camillázni kéne.)

    Azért az tény, hogy a csajról elsőre nem az ugrik be, hogy “jé, de hasonlít Larára”, de meg lehet “csinálni”. A főszereplőnő itt a legkisebb baj sajnos, de ne legyen igazam…

  18. “Hiába alapozzák az új filmet a mostani játékokra” – arra a kettőre? :/ Inkább Uncharted, mint Tomb Raider.

  19. Borzasztó casting, Vikander feje nem is olyan pixeles, mint a TR1-ben Lara! Fel vagyok háborodva! Na, kb ilyen viták mennek, no comment. Lara teljesítménye minden játékben végtelenül életszerűtlen, mert… Hát mert egy kiba videojáték! Ha megnézitek a képeket, eddig az összes részben a ropi karjával csinált percenként 20 húzódzkodást sziklafalakon.
    Ezerszer jobban kilógna a lóláb, ha rosszabb színész képességekkel rendelkező lányt választottak volna, mert nagyobb a csöcse és 5 centivel vastagabb a karja.

  20. Mondjuk szerintem egy kismellű nőről nem is lehetne előnytelenebb képet csinálni, mint az, ami be lett linkelve. De a felvételnél vagy utólag simán megoldják, hogy akár tehénnek is felvegyék, szóval nem hinném, hogy pont ezzel lenne probléma.

    Kíváncsian várom a filmet, Lara mindig jöhet.

  21. itt fenn alig páran írták, szóval látogass ide többet, mert a többi site akkor rossz kappa

  22. Tehat mivel kicsi a melle, azért fogom elhinni, hogy ő Lara fiatalon? Értem.

  23. Alindia Vadkender :D Egyébként ez most reform ha nem tudnátok. Elerkezett a kis mellű Larák ideje.

  24. Nem az a baj hogy kicsi a melle. Felőlem lehetne deszka is, de Vikandernek túl törékeny kislányos alkata van, ami szvsz egyáltalán nem illik ehhez a szerephez. Daisy Ridley ugyanez, szóval valószínű hogy direkt ilyen színésznőt kerestek.

    Nálam Emilia Clarke is épp ezért volt hiteltelen Sarah Connornak. Lauren Cohan pl nem sokkal magasabb/szálkásabb, de róla sokkal inkább elhinném hogy egy világjáró kalandor, arcra meg kiköpött Lara Croft.

  25. Edge: az jó casting lett volna, csak hát Vikander már oscar díjas, szóval láthatóak a stúdió céljai ezzel a castinggal, próbálják komolyan venni a videójáték-filmeket, még Cohannal nem tudnák nagyban eladni sajnos.

  26. En meg azt nem értem miért kell kemény csajt – mint akiket irnak páran – keresni, hisz lara soha nem volt kemény kinezetre. Soha. Viszont szexi volt. Ide nem egy sarah conor kell. Viszont ez a pici lány tényleg le fog ütni gengsztereket? Meglassuk..

  27. Én ezen túlléptem már a játékoknál is, hogy egy ilyen alkatú nő miket meg nem csinál, lehet ez a realisztikusabb rebootnak köszönhető, ezen ennyit agyalni. Az meg, hogy kicsi a melle szerintem pont a realisztikusság irányába billenti a dolgot, bár karakteridegen, de engem marhára nem zavar, ha jó lesz a film… (Lara melle, olyan, mint Indy kalapja.)

  28. Nekem inkább azzal van a bajom, hogy Angelina Jolie 26 évesen játszotta el a tapasztalt, badass Larát. Alicia Vikander meg most 28, kb 30 lesz amikor a film kijön. Na most ha tényleg a rebootot akarják alapul venni amiben Lara fiatal és tapasztalatlan akkor ez így nekem nagyon nem jön össze.

  29. Nagyon tehetséges (A dán lány is miatta volt jó). Ez nem vita tárgya. A színészi alakítással nem lesz gond, viszont az SW VII.-ben látottak alapján, szigorúan csak az atletikusságra és a kinézetre fókuszálva Daisy jobb választás lett volna. (Az újra rebootolt Tomb Raider karakterre is jobban hasonlít). Viszont szerintem így sem lesz gond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.