Huhh, Sam Mendes is hagyja a Bond filmeket

Szokás szerint búcsúzik: “It was an incredible adventure, I loved every second of it, but I think it’s time for somebody else.” Tipikus Pr szöveg, hogy minden percét élvezte, de az egyértelműnek tűnik belőle, hogy ő nem rendez több Bond filmet. Ezen kívül még elejtette, hogy reméli az utódja is talál valami új fogást Bondon, és eddig nem látott módon mesél a karakterrel történetet.

A főszereplőről? Mendes röviden az eddigi Tom Hiddleston és többi pletykáról: “it’s not a democracy… Barbara Broccoli decides who is going to be the next Bond, end of story.” avagy Barbara Broccoli, a franchise producere dönt és kész, akármit írogatunk.

skyfallkep

human
írta
2016. 05. 29. 17:21
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Huhh, Sam Mendes is hagyja a Bond filmeket” bejegyzéshez

  1. Ő már a második Bond aki a negyediknél távozik.Úgy látszik vagy kiöregednek vagy megunják a szerepet.Nem hiszem,hogy Roger Moore-nál többször el fogja valaki játszani.Négy szerep is minimum nyolc év az életéből,de inkább több.Sok minden kell,hogy összeálljon egy újabb Bond film.

    Mindegyiküket másért szeretem,de nekem Sean Connery a kedvenc még ennyi év után is.

  2. Ki lesz a következő Bond?

    1. Legyen brit
    2. Legyen befutott színész (ergo ismert arc)
    2. 10 év múlva ne legyen több 40-nél

  3. mSO-Ha valaki büdöset fingott az osztályban, rögtön azt mondták, hogy őmiatta van.

  4. @Destrock
    Ott a pont és akkor mindjárt kb 2-3 versenyzőre redukálódik a dolog.
    Mondjuk annyit hozzátennék, hogy nem ártana, ha inkább magas a fazon mint zömök.

  5. Akkor megkönnyebbültem. Meg egy olyan filmet mint a skyfall nem szeretnék látni a sorozatban.

  6. 7: Napestig sorolhatnám hogy mi a problémám azzal a filmmel de fölösleges. Röviden: nem lenne vele gond ha egy teljesen más filmsorozat zárórésze lenne mondjuk.

  7. Lehetne a Superman. De mivel neki sejtem lesz pár filmje mostanság, így mégse.

  8. Fardavid
    Spectre meg az egyik legrosszabb. Na jó nem, túloztam. De az látszik rajta, hogy Mendesben 1 jó film volt.

  9. Várható volt, ugyebár a Spectre után, már azt is csak a pénz miatt vállalta, látni is lehetett ezt a filmen. Szóval én kimondottan örülök, hogy Craig után Mendes is lelépett. És, hogy ki legyen a következő Bond? Hát semmiképpen se Hiddleston az biztos, szerintem Aidan Turner vagy Henry Cavill tökéletes lenne.

  10. Igazàbol màr a Spectre-t se kellett volna elvàllalnia, magàra valamit ado rendezö szerintem egy ilyen katyvasz forgatokönyvet max leköp, nem megrendezi de pénz beszél ugye. A Skyfall nekem kifejezetten tetszett, megértem, hogy akinek nem, annak miért nem, nem volt tipikus Bond-film, de szerintem pont ez volt benne a jo, azért a végtelenségig nem lehet 2-3 évente elöadni ugyanazt màs arccal.

    Az uj Bonddal kapcsolatban ez a kijelentés azért elég fura, nyilvàn senki nem vàrta, hogy megszavaztatjàk, de az, hogy ezt igy kjelentette sztem azt jelzi, hogy nem komàlja Hiddlestont valamiért…vagy csak kurvàra unja, hogy mindenki öt kérdezgeti :D
    Szerintem amugy jo lenne a szerepre, megvan benne az az angolos “swagger”, ami kell hozzà, Cavill – akit sztem meglepöen sokan favorizàlnak nem csak itt, de több forumon is – nem több, mint egy valoszinütlenül jo pasi, de azt azért màr többször demonstràlta, hogy nem egy szinészlegenda…jo mondjuk Craig se az, igaz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.