A Justice League címe Justice League lesz!

Végre megtudtuk ezt is! Bár úgy tűnik, hogy sokan lehozták a feltételezett címeket: Justice League: Angels and Demons, Justice League: United, Justice League: Gods Among Us, Justice League: Gods Among Men. De nem ezek a befutók, hanem a kőkemény minimalizmus. Justice League.

Persze annak a folytatása már kell kapjon alcímet. Mindezt Geoff Johnstól, a DC-Warner filmek egyik új főnökétől kellett megtudnunk.

27 hozzászólás a “A Justice League címe Justice League lesz!” bejegyzéshez

  1. A cime mindegy mi. Legyen jó film. Volt pár rajzfilm ami kifejezetten jó volt.

  2. Folytatása? Milyen folytatás? Ahhoz előbb egy életképes filmet kellene összerakniuk, amit az eddigiek alapján kétlek, a következő hulladékot még egy batman v superman fight sem húzná ki a szarból. Ez meg, hogy már a címek is ennyire hírértékűek náluk (nem erre az oldalra célzok, hanem konkrétan a DC-re) szinte nevetséges. Ebből is látszik, hogy mennyire a címmel meg a karakternevekkel akarják eladni az egészet, miközben a filmjeik annyira semmitmondó szutykok hogy az hihetetlen. Pedig imádom mind a Marvel, mind a DC világát, de ahogy a DC próbál a filmes univerzumával szenvedni az siralmas.

  3. Artox: ezzel eléggé egyetértek, ha az ezer éve várt Batman és Superman közös film így sikerült, akkor nem tudom mit várnak ezután.

  4. Artox: a filmek címei mindig is ilyen hírértékűek voltak, ezt nem a DC találta ki. :D

  5. Fantasztikus. Már várom. Ja, nem!

    Gumiember: nem úgy van, hogy Snyder rendezi? Szóval eléggé körülötte van!

  6. Kal-El : Only the strongest can survive. Francba. Rossz univerzum. :D

    Lett volna még egy cím ötletem :

    Justice League : Revenge of the Suicide Squad

    Viccet félretéve. Azért az ultra gáz lesz, ha éppen a Suicide Squad lesz a legsikeresebb DC film és a nézők a szuperhősökről átpártolnak a gonoszakra, így utána ők kapnak spinoffokat. Batman és Superman pedig a “gonosz”, akik szegény ártatlan bűnözőket nem engedik kibontakozni a világuralmi törekvéseik során. :D

  7. darkimmortal
    XD
    Kal-El
    Szerintem a filmes univerzumra értette, lényegében minden ilyen dolog Szörny univerzum, DC stb… őket másolja, csak az a baj, hogy a Marvelnél fanok kezében vannak a filmek (Kevin Feige) a DC-nél pedig Fox/Xmenes zsugori pénzhajhászok.

  8. Gaben: lol a Marvel nem zsugori pénzhajhászok kezében van? A filmipar erről szól, csak eddig nem volt minden blockbuster ennyire konzervízű. Most a Marvel tökélyre feljesztette a formulát, és futószalagon gyártja a szarokat.

    Pedig szerintem nem olyan nehéz jó képregényfilmet csinálni. Egy jó író és tökös rendező kellen, nem ilyen Goyer-Snyder, meg Jason Fuchs kaliberű arcok.

  9. jaj szidjuk csak a DC-t a cím híre miatt….mert az kurva nagy hír, hogy az Avengers: Infinity War part 1 helyett csak simán Avengers 3 lesz….jaja az sokkal jobb hír… HAIL HYDRA

  10. A vezetőség már attól agyér görcsöt kapott volna a part1-et Infinity Gauntlet legyen a címe, Avengers 3 helyett. WTF?! HOlly(shit)woodd

  11. Most mondták, hogy nem Végtelen Háború 1. lesz, de nem is Bosszúállók 3. szóval esélyes a Végtelen Hatalom.

  12. Hail Snydra.
    Felesleges osszehasonlitani a ket univerzumot. Foleg a rosszfiuk teren ahol a Marvel eddig nem sokat mutatott.

  13. Nálam sok mindenkit vert ez a Luthor, volt hogy még sajnáltam is :)
    Nekem kicsit néhol Gaius Baltar érzetem van vele kapcsolatban, nem azt mondom, hogy ugyanazok vagy akármi, de akárhányszor újranézem a BvS-t néhol beugrik Baltar, főleg ha a kimaradt jelenetre gondolok. Szerintem ez egy tök jó kezdet volt Lexnek, és örülök, hogy visszatér, mert így még tovább fejleszthetik. Eltudok képzelni vele később egy bazinagy váltást is a körülmények hatására, mint pl itt
    http://www.youtube.com/watch?v=-2ZA1D3GHOQ

    Areshoz teljesen máshogy kell hozzálátni

  14. Azt hallottam megmenekült a DC univerzum filmes részlege. Valaki hallott erről valamit bővebben?

    Nem sok háttérismeretem van szóval lehet nem pontos, vagy itt-ott tévedek: Geoff Johnst, több DC karakter “megmentőjét” (a füzetekben gatyába rázta Akvament és Zöld Lámpást is) a Justice League producerévé tették, akinek komoly befolyása lehet a végtermékekre. Ráadásul Affleckel együtt írják a Batmant is (IMDB szerint SHAZAM-ot is a nevéhez kötik). David S. Goyer meg állítólag el van takarítva a picsába.

    Valaki tud ezekről bővebben? Geoff Johns tényleg a képregénymessiás? Milyenek a történetei? Én semmit nem olvastam tőle.

    (IMDB szerint az Arkham Knight írói közt is benne volt.)

    Ha Goyer tényleg eltűnt a képről, akkor olyan nagy baj már nem lehet. :D

  15. beiz, igen Joff Jones egy tényleg a képregény messisás :D

    Eddig még nemhogy rossz, de még középszerűt történetet se olvastam tőle. Ő egyébként a képregények feje is a dc nél, úgyhogy gatyába fogja rázni a dolgokat.

    De ha ő marad, tuti hamarabb lesz green lantern film, mert az a mániája :D

  16. Nem csodálom. Batman után Green Lantern a legjobb sorozat. Remélem Hal Jordan ámokfutása végre mozivászonra kerül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.