15 hozzászólás a “J.K. Simmons kigyúrva” bejegyzéshez

  1. Nagyon durva, tényleg nem semmi, de egy kicsit hátborzongató látni JK-t télapóba oltott testépítőként. És mindez hogy fog kinézni Gordon felügyelőnek? Hát jó kérdés, de biztos van oka ennek is.

  2. nem kamu ez, csak érdekes keresni több képet is róla. rohadtul szálkás a fater ez tény, de bicózásnál főleg ebből a szögből jobban dagad.

    eszméletlen állapotban van a korához képest (is) ezt nem vitatom el tőle, de méretben ez a kép csalóka.

    (a Whiplashben is baromira száraz volt már Simmons, szóval nem olyan meglepő ez sem.)

  3. A kép azért csalóka, mert a hóna alatt van két kis fém tárcsa, ami előre nyomja a tricepszét, látszik is a kék pánt a nyakában. De a többi képen látszik, hogy iszonyat szálkás az öreg.

  4. Frank
    +1 :D

    Amúgy nem hinném, hogy kamu, látszik az arcán meg az izmain, még ha előre is van tolva.
    Instant oscar…

  5. Nem vagyok egy agysebész de ezek a súlyzók azért nem tűnnek olyan nagyoknak ergo nehezeknek (mintha csak pár kilós lenne kb)….talán fekete lyukból van.

  6. user-maat-re

    Én is pont erre gondoltam. Azok kb. 5 kilós kézisúlyzóknak néznek ki, ezektől lehetetlen így bedurranni. Talán tényleg fekete lyukból vannak

  7. 1. feltehetőleg nem akkor kezdte az edzést, már bedurrantotta magát.

    2. a képhez pózolva, feltehetőleg nem elsőre lőtték a fotót, így necces lenne kitartani edzés vége felé már egy 10-15 kilós súlyzót.

    3. az egyik legjobb bedurrantás karedzés végén kicsi súlyzóval (akár ekkorával), bicepsz forgatás, kalapács 1-1 percig megállás nélkül és a végén még kitartva a súlyokat 1 percig így statikusan. ezt kicsi pihenővel, mondjuk 4-5x ismétléssel – láttam már ilyentől nagyobb embert is kifulladni.

    de a fekete lyuk tényleg racionálisabb megfejtésnek tűnik :)

  8. armblasterrel dolgozik, hátul megtámasztja a felkart, ami oldalratolja azt, így szemből sokkal nagyobbnak izmosabbnak néz ki.

  9. Abelh jol beszel. Amugy ettol fuggetlenul minden okes az oreggel, aki nem ert hozza az leesik a szekrol aki meg ert az elismeroen bologat. A szalkassag meg az oreg korral jar ha edzel. Ja a Whiplashben is jol nezett ki…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.