14 hozzászólás a “Ez már jobb Squad (update: valag karakterposzter” bejegyzéshez

  1. Nem azt mondom, h nem ötletes meg jópofa…csak már a tegnapival elkezdték aláásni a bizalmamat, ezzel meg főleg. Olyan, mint vmi alsópolcos cartoon network fos. A tracklistről nem is beszélve. Ennek tényleg a 13 évesek lesznek a fő fogyasztói asszem. #Húddetrendi
    (ne legyen igazam)

  2. eleve sötétre szűrőzöttnek tűnik, de akkor úgy vesznek vissza a “darkosságból”, hogy ilyenekkel akarják eladni? really?! ez így nem jópofa, vagy nem érződik Deadpool zrikálásnak – ha annak szánták egyáltalán, hanem ránéz az ember és mint fent: “tinifos”.

    ha meg csak simán majmolják Deadpoolt és/vagy olyan lesz a film, amit az elmúlt két poszter sugall, akkor lesz itt pár ideges DC rajongó.

    ideje lenne konzekvensnek maradni legalább a reklámban, mert mintha már két totál ellentétes célcsoportnak akarná eladni magát és lehet a végén a két szék között esik be oda. félek, hogy Ayer verziója vett egy suta stúdiókanyart és csúnya lesz így.

  3. kicsit a Vampire the Masquarade könyvek belső karakterrajzaira emlékeztet, főleg Jokeré meg a Kroké.

  4. A TDK is pg-13 volt… két pg-13as film között azért jó sok különbség lehet…pl X-men Apokban szerintem jóval többet megengedtek maguknak, mint pl a Civil Warban…lehet azokat a határokat feszegetni.
    Az meg, hogy ennek a plakátjai ilyen színesek meg minden..hát illik hozzá..az baszna be ha Harleyékkal a középpontban kapnánk egy csupa szürke marketinget basszus… van akinek az se jó, ha szürkésebb, komorabb…aztán meg nyög a színesnél.
    A Deadpoolhoz meg hogy jön egy csapatfilm?

  5. Harley és az új Joker miatt ALAP, hogy moziban nézős. Ennél több marketing nekem már nem is kell…

  6. Abelh :D :D :D azért lett majdnem R rating! Az egy dolog,h hogyan marketingelik!Elmondom neked a Suicide Squad direkt ilyenre lesz csinálva,hogy nem lehet komolyan venni! Ök a rosszfiùk!! Ugyanakkor Deadshot háttér sztorija benne lesz! Szal lesz dráma nyugi

  7. ez a film már rég leforgott, mire a deadpool siker lett, szóval max a reklámkampánya és 1-2. utóforgatott jelenet lehet amiatt, a többi mind eredetileg volt úgy célozva, ahogy lesz majd a filmben. a reklámkampány más tészta persze.

  8. Basszus, tényleg PG-13 lesz… ezt eddig nem tudtam/nem figyeltem. Eddig tűkön ülve vártam a filmet, egyetlen trailert sem láttam, a poszterek nekem nagyon bejönnek, de most finoman szólva is elillant a jókedvem.

  9. tommy:
    ugyanez a kérdés van a számon fél éve?
    de mivel, mindenki ujjongott a film kapcsán, nem fogalmazódott meg.
    köszönöm, hogy kimondtad.

  10. ezek a joker tetoválások még mindig elég pózőrnek tűnnek akármelyik oldalról nézem, remélem lesz annyira jó a film, hogy ne azzal foglalkozzak mennyire szarul festenek a karakterek ebben a filmben (Amanda Walleren kívül). a késes bumerángok jók.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.