Justice League híradó + kis Wonder Woman egy új poszteren

Kikerült a film alaptörténete és logója. “Superman önfeláldozása visszaadja Batmannek az emberi szellembe vetett hitét, de egy külső veszély miatt muszáj összefognia Wonder Womannal, The Flash-sel, Cyborggal és Aquamannel. Talán túl későn alakul ez a szövetség?” Sok meglepetés derült ki ebből, mi?

justiceleague1justiceleague2

Willem Dafoe alakítja majd Vulko-t, Aquaman jobbkezét.

Steppenwolf tényleg a film gonosza.

Lex Luthor is visszatér majd.

Affleck azt mondja, hogy Batman igyekszik majd a sötét korszakában elkövetett gyilkolászását jóvátenni.

Ez az új Batmobil.

justiceleague3

Concept artokon már kiszúrhatóak voltak a KnightCrawler és a Flying Fox eszközök. Nem 100%. hogy benne lesznek a filmben.

Wayne turbózza majd fel a Flash ruháját. Ja igen, a Flash lesz a humor forrása a DCU filmekben.

A zenében továbbra is besegít a Junkie XL elvileg.

Elvileg Gotham és Metropolis alatt lesz egy paradémon fészek.

És akkor a kép amivel árulják a Wonder Woman-film licensz jogait:

Cle-ki0UkAAny2u

31 hozzászólás a “Justice League híradó + kis Wonder Woman egy új poszteren” bejegyzéshez

  1. Háááát… engem BvS annyira nem győzött meg, hogy én ezt nem hiszem, hogy végig fogom izgulni. Az SS nagyon érdekel, a WW szóló filmje is (rohadt jól eltalálta a karaktert Gal Gadot), sőt még a Flash is, viszont Supermant nagyon elbaltázták.

    Én gyerekkorom óta DC-fan vagyok, leginkább Batman és a rogues gallery-je miatt, nem is tudom igazán jól megfogalmazni. Olyan régimódinak tűnnek a DC-s figurák a marvelesekhez képest. A Marvel az infantilizmusa ellenére rohadt jól működik a vásznon, ráadásul szerintem az is sokat nyom a latban, hogy a marveles hősök “sérülékenyek” és “emberibbek”.

  2. #2: alapvetően jogos, hogy emberibbek és sérülékenyebbek, de a filmekben náluk pont ez nem jön át, sajnos. (Civil Wart leszámítva)
    Ezek a hírerk meg nagyjából megerősítik a nyilvánvalót

  3. Khm…

    “Superman önfeláldozása visszaadja Batman emberiségbe vetett hitét” az alien Superman önfeláldozása vissza adja Batmannek az emberiségbe vetett hitét? Hát, ennek sincs sok értelme…

  4. Evj: ki mondta, hogy nem. viszont a filmekben egyelőre nem láttuk így, és nem mindenki ismeri a karaktert.

  5. Northop: Batman azt hitte, hogy csak az élien, de Superman egy Kansasi becsületes gyerek, akinek földi anyja van, mint azt láthattad a filmben. Viccet félretéve: az emberi szellembe, mindjárt átírom.

  6. nagyon várom, minden hibája ellenére szerettem a BvS-t, csak ugyanazok a hibák kezdenek már körvonalazódni, ez így tömény lesz. Luthor nagyon értékes screentime-ot vesz el, ha sűrű lesz a sztori, úgyhogy kukázni kéne Eisenberg fapados Jokerét.

  7. A Batmobil ugy latom nem BMW-re alapul, mert van rajta index.

    Wait a moment… Batmobilon INDEX!?

  8. A marvel karakterek olyan serulekenyek, hogy War Machine lezuhan egy tobb mazsas pancelban majd a film vegere mar jar.

    A Marvel figurak is regiek, csak az MCU elott nem igazan voltak benne a koztudatban mint Superman es Batman.

  9. Engem ezzel már nem vesznek meg,a bvs-t nagyon elszúrták hiába kapáloznak a justice league hatalmas bukta lesz,de ne legyen igazam, valahogy egyik karakter sem érdekekel…

  10. Egy hét múlva jön az ultimate cut azt azért még, aki középtájt van és nem teljesen utálta a filmet még nézze meg szerintem…vagyne
    Én imádtam, úgyhogy nekem alap. Steppenwolfnál, ha jól emlékszem talán JoBlo riportjában olvastam, hogy attól még hogy ez megerősített, nem azt jelenti, hogy ő lesz egyedül. Fúriák lehetnek szerintem még vagy Nagyi.

  11. Nekem is tetszett a BvS, de a Justice League még annál is jobb lehet, így, itt már nem lesz a képben Goyer. Mert lehet szidni Snydert, de a forgatókönyvet nem ő írta.

  12. Human, ez nem ellened irányult, hanem a film rendkívüli képességű alkotógárdája ellen…

  13. EvJ: a Marvel sokkal hamarabb reagál a való világ változásaira a füzetekben. Például a most ráncfelvarráson átesett Marvel-univerzum nagyja jól fogyasztható.

    A DC-nél meg szinte minden önismétlés, lerágott csont.

  14. Ezek nagyjából várható események voltak, így nagy vonalakban. Hibái ellenére szerintem szerethető a BvS, ezt a filmet is várom. Ráadásul csupa jó híreket hallani (Goyer OFF / Geoff Johns ON).

    Hamarosan itt a bővített BvS, arra is nagyon kíváncsi leszek.

  15. EvJ:
    Én viccen kívül sokat adok a véleményedre, de valahogy ezt a nagy marvel ellenességet nem tudom megszokni tőled.
    Majdnem minden DC-t védő kommentedben egy marvel pocskondiázás van :D
    Szerintem itt már mindenki tudja hogy mennyire nem szereted a marvelleket, és semmi közöm hozzá h mit vagy hogy kommentelsz, de ha lehet kérnem ilyesmit, akkor szoritkozzunk már a dc-re hogy miért jó. Ha már meg kell védeni :)

    Mert kb. minden vita a dc és marvel hasonlítgatásáról szól, ami nem feltétlen baj de mindíg ugyan az a kaptafa megy.

    Én szeretem mindkettőt (dc és marvel), de igzság szerint a marvelhez húz a szivem, mert számomra az szórakoztatóbb, és logikusabb, a dchez képest. (Most még).

  16. De hogy konkrétan a post témájához is szóljak már … az előző produkcióktól függetlenül örülök és várom a filmeket.
    Éjjel nappal nézni tudnám a képregény filmeket. :)

  17. Az a Batmobil nagyon hajaz arra, ami az Arkham Knightban volt.

    link

    Az index mondjuk tényleg kicsit vicces.

  18. “The Batmobile is back… and if you thought the version we saw in Batman V Superman was (too?) lethal, this upgraded vehicle is packing even more firepower. “You have missile launchers, you have cannons, you have machine guns,” explained production designer Patrick Tatopoulos.”

    Ezzel szemben:

    “Affleck azt mondja, hogy Batman igyekszik majd a sötét korszakában elkövetett gyilkolászását jóvátenni.”

    Érdekes… Még el sem kezdték forgatni, már ellentmondanak egymásnak a stábtagok. Biztos jó lesz…

  19. Batman turbózza fel Flash ruháját, mekkora fordulat miután Tony felturbózta Spidey-ét. :D Akkora bukta lesz ez, mint a szemét, semmi egyedi ötlete nincs már a DC-nek.

  20. Artox elárulom, hogy a Marvel kopizott le rengeteg mindent a DC-től már a képregényekben. Szóval jól gondold meg kinek van/volt egyedi ötlete.

  21. Huskar: ahogy pont fordítva is igaz. Lâsd a Macskanőt, aki sima bűnöző volt, aztán Felicia Hardy megjelenése utan hirtelen Fekete Macskás lett.

  22. Ez Cinematic Universe, nem Comicbook, szóval igen, jól meg kell gondolni ki másol kit. A kettőt illik nem össze keverni, filmes világában a DC nem igazán nyújt mást csak ami már jól bevált a Marvel-nél, mikor saját útjukat járják olyanokat hánynak ki mint a Green Lantern volt például. Szeretem a DC-t még mindig, de amit a filmjeikkel csinálnak az borzalmas. Míg animációs téren tudnak valamit letenni az asztalra, addig a filmes világ az utolsókat rúgja, pedig még bele sem kezdtek.

  23. Artox: Ja szóval a Sötét Lovag Trilógia borzalmas? Veled sem érdemes beszélni.

  24. @Huskar A lényeg, hogy megértetted amit leírtam, és nem random bedobálsz dolgokat. :) Külön emeltem is ki filmet, és ha jól olvasom nem volt köze Batman-hez, abban viszont egyet értünk, hogy neked nem érdemes velem beszélned.

  25. Huskar; te meg nezz utana, hogy a 85-os Crisis utan mennyivel lett masabb a Macskano szemelyisege, Felicia Hardy sikere utan total atalakitottak a figurat.

    Mondjuk ugy, hogy a DC meg a Marvel egymast masolja, pl. az X-mennek volt egy azt megelozo bandaja Doom Patrol neven. Deadpool is egy masolat.

    Vica versa igaz: Pokember sikerei utan Barry Allent is kicsit Peter Parkeresre szabtak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.