10 hozzászólás a “twenty one pilots: Heathens” bejegyzéshez

  1. ez a twentyonepilots számának klippje a filmhez.
    aki ismeri a bandát, az a dalszövegből és a megjelenítésből rájön, hogy mennyire patentül csatolták a mondanivalójukat és stílusukat a filmhez. én nagy rajongó vagyok, és iszonyatosan tetszik.

    akik nem ismerik a bandát, azoknak mondanám, hogy a srácok már vagy 5 éve a zeneipar részei, eléggé egyedi módon összerakott a zenéjük, és ahhoz egy réteget nagyon megfogó szöveget képesek írni. az igazi durranásuk az utolsó albumukkal volt, Billboard listát vezettek vele, hirtelen a szinte ismeretlenségből átcsaptak a mindenhol-ottvannak helyzetbe. nem csodálkozom, hogy pont egy ilyen filmnél iderántották őket. (eddig filmzenét még nem írtak)

    akik a filmtől annyit várnak, hogy szóljon hangosan valami dübörgő zene és csak lőjjenek, pusztítsanak, romboljanak és a látvány vigye el az egészet, azoknak sejthető, hogy nem tetszik.
    akik viszont szándékoznának belegondolni a karakterek helyzeteibe, hogy ők honnan hová tartanak, azoknak szerintem teljesen odaillő a stílus.

  2. ezért valószínüleg…gugli “twenty one pilots: Stressed Out” 450 millás megtekintés…
    bűnxar amúgy!:D

  3. Nekem tetszik,pedig a mostani előadókból,ha tíz van amit úgy elhallgatok.Képzeljétek el milyen lett volna ha Pitbull énekli.

  4. Pont nem rég fedeztem csak fel ezt a bandát. Habár sosem szerettem az ilyen stílusú zenét, valami marhára megfogott bennük, a dalszövegekről nem is beszélve!
    Totál megértem ha valaki nem bírja az ilyet, de szerintem illeni fog ehhez a filmhez a zenéjük.

  5. Nekem tetszik, be is ragadt, majd dúdolhatom egész nap. Nem ismertem eddig őket, de nem baj, ha egy-két fiatalabb rajongónak felhívják a figyelmét az SSre

  6. Engem is megfogott, olyannyira, hogy most cikkeket olvasva ezt hallgatom körbe-körbe… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.