27 hozzászólás a “Pókember fut” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi leszek milyen lesz majd a film,3.színész játsza már el, csak eltalálják

  2. Amúgy nem tudom ki hogy van ezzel, de szerintem a világon jó páran egyetértenek velem, azzal, hogy annyira, de annyira akár, hogy a CW-ban teljes egészében CGI volt Póki. A ruhát nem készítették. Így ez eléggé lehangoló. Ha tévedek, szóljon valaki.

  3. Leszarom, hogy milyen volt a Civil Warban. Ő akkor is csak egy kis pöcs. Elegem van a gyerek pókemberekből.

  4. @zsozso
    Mert eddig hány gyerek Pókember volt? Tobey 27, Andrew 29 éves volt, amikor a saját Pókember-filmjük első része lement… Ez az első, aki tényleg gyerekként alakít gyereket. Bár a 20 évest se gyereknek nevezném konkrétan.

  5. én Dc és Marvel párti IS vagyok.
    Ez a srác eddig tökéletes Pókember.

    Jöjjön csak ez a Homecoming,szerintme jó lesz!

  6. Láthatjuk felnőni a legsikeresebb (képregény eladásokban, illetve rajzfilmektől a wc papírig) szuperhőst a világon. 15 évesen csípte meg a pók ez pont így volt a Marvel Filmes univerzumban is, előttünk fog felnőni, mint anno Harr Potter. Lesz vele vagy 10 film, nem értem mi ezzel a baj. Marvel-nál van, akik tudják, hogy mit kezdjenek a karakterrel -> Kevin Feige és a Disney elnöke is elmondta, hogy biztosan lesz 4,5,6. fázis, mert ez működik!!

  7. Engem csak abban zavar, hogy Tom Holland 15 évest játszik csaknem 20 évesen. Azért szedjen már föl izmot, hogy elhiggyem, hogy képes autókat megállítani a saját erejéből. Andrew Garfield testalkata tökéletes volt erre a szerepre. Sőt az egész ember az volt.

  8. Huskar
    15 évesnek amúgy pont jó, mondjuk asszem a Polgárháborúban már 16 volt és mivel a mi idővonalunkkal megy, így ebben a filmben már 17 lesz. Amúgy nincs kaszkadőre Hollandnak, mindent ő csinál és van azért izma, folyamatosan sportol, azzal kezdte a Pókemberes castingot, hogy helyből vágott pár szaltót.

  9. tyjo: Épp az a legnagyobb gáz, hogy 27-30 éves szinészeknek egy 15 éves gyereket kellett játszaniuk. Láttuk már kétszer a tini vonalat. Miért nem lehetett azonnal a felnőtt Pókember kalandjaival folytatni? Ki rosseb akarja látni Peter Parker felnövését harmadszorra is? Én egy normális filmet akarok nézni, nem pedig egy 10 részes sorozatot, aminek sosincs vége.

  10. Zsozso: Megint az nyilvánult meg, hogy fingod nincs a képregények történeteiről és szereplőiről. Nézd inkább a Fox X-menjeit, az való neked.

  11. Mindíg megfogadom, hogy nem olvasok többé kommenteket a Filmbuzin.
    Pláne, ha képregény adaptációról van szó.

    Persze, jó lett volna látni a felnőtt Pókembert, én pl, évek óta vártam, hogy a Homecoming-t adaptálák (nem elírás, volt egy ilyen sztori a felnőtt PP-vel, és egy Morlun nevű gonosszal), de a MArvel nyílván hosszú távra tervez a sráccal és nem akarnak 2-3 év múlva új színészt kereseni. MEgint.

    Az, hogy Hollandus meg mennyire van kigyúrva. Ti olvastatok már Pókembert? Tehát, nem egy Frank Miller Batmna testalkat.

    Arra is kíváncsi lennék, hogy ti mennyire vagytok jó kondiban és nem, nem vagyok Holland fan.

  12. Az a menyèt fejű Andru Garfield tökéletes anti pókember volt. Nem értem miért volt hasra esve tőle mindenki. Olyan jó lett volna egy idősebb szinészel, egy èretebb pókember film. Nem ilyen kis habcsók képü kis iskolást megint végig nézni ahogy esik bukik.

  13. Ez már most egy hatalmas nagy bukta, főleg ezzel a szerencsétlennek…. Sose fogom megnézni

  14. Nekem is tele a tököm már ezzel a fos gyerek-tini pókember vonallal. Nem fog ez menni.

  15. Hihetetlen mit sír a szátok, aztán mégis mentek majd a moziba. :D Én nagyon sajnálom, hogy Garfield-al nem csinálták meg a 3. filmet, de ez a kis csávó meggyőzött a Polgárháború-ban, hogy jó lesz mint Peter Parker/Pókember. Szóval hajrá!!

  16. Tom Holland kibaszott jó, láttátok egyáltalán a Civil Wart vagy csak sírtok a sarokban a felnőtt Pókember miatt?? Nincs kigyúrva…..ezt a bullshit-et…nézzetek már rá Tom instagrammjára, olyan szaltókat nyom a gyerek, hogy azt mondom ez egy fasza Pókember lesz… Mert am Garfield nagy kivolt gyúrva jaaaa…. Hát még Tobey… Gondolkodjatok és nézzetek utána a dolgoknak mielött faszságokat írtok.

  17. Huskar: Ha annyira értesz a képregényekhez, akkor mondj már nekem egy olyan klasszikus történetet, ami Pókember gyerekkorában játszódott! Az ultimate vonal kihagyásával persze.
    Gwen Stacy halála idején, a Titkos háborúban, a Polgárháborúban, a Venom és Kraven story idején Peter már felnőtt volt.

    speedster: Tobey és Garfield sem volt jó casting. Azoknál a filmeknél is gyerekképü szinészeket kerestek éppen a gimis vonal miatt. Épp ezért nem kellett volna ezt már tovább erőltetniük.

  18. Zsozso: Az úgy nevezett 616 a klasszikus Marvel történelem, és abban 15 éves korában csípi meg a radioaktív pók. Mondom, hogy semmit se tudsz a karakterekről. :D

  19. speedster: Okoska láttad, te Andrew Garfield karját és vállát? Tudod azt hívjuk szálkás izomzatnak, ami kivan dolgozva. Bullshit az, amit gondolsz ezek szerint.

  20. Akkor is fos ez a gyerek-pókember. Mindegy, hogy meddig próbáljátok védeni. Ez egy szar. Max. egy alternatív univerzumban tudnám elképzelni ezt a takonyarcot, mint pókembert. És pont leszarom, hogy a képregényben 15 évesen csípte meg a pók.

  21. Az Uratok: szerencsére az egész MCU egy alternatív univerzum, szóval mégis le tudod képzelni? :D

  22. Képregény ide vagy oda én is nagyon sajnálom, hogy megint egy tini Pókember jön. Ebből megint úgy indítanak, hogy a film elején bénázik a suliban (LÁTTUK) less majd megint tini szerelem (LÁTTUK) megcsípi a pók (LÁTTUK) gyakorol, fejleszti magát , gyakorol, ruhát varr …………..(LÁTTUK).

    Attól félek kapok egy brand new Spiderman filmet, aminek a 50-60 %-át már láttam a korábbi részekben.
    A színészről nem mondok véleményt, mert lövésem sincs, hogy ki ez a mókus…így elsőre nem szimpatikusabb és nem is unszimpatikusabb, mint a többi volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.