18 hozzászólás a “Egy év a Pókemberig” bejegyzéshez

  1. Még mindig azt mondom, hogy a ruha túl rajzfilmes. A csodálatos filmekben sokkal jobbak voltak.

  2. Huskar: ha úgy néz ki mint a képregény/rajzfilmben akkor az a baj, ha modernebb más eltér a képregény filmektől, akkor meg az a baj, mert nem Pókemberes, nem hű az eredetihez :)

    Ha olyan Pókembert kapunk mint a Civil Warban láthattunk, akkor én 100%-ig elégedett leszek. A Marvel, amióta normálisan áll hozzá a filmgyártáshoz eddig korrekt filmeket tett le az asztalra és anyagilag is sikeresek voltak. Dr. Strange film miatt jobban félek, hogy bukta lesz, majd kiderül :)

  3. Pont a Dr.Strange miatt félsz? :D A félelem bennem a Galaxis őrzőinél és a Hangyánál volt, egyszerűen a Dr.Strange-et olyan színészekkel egy horror rendezővel és azért mert Kevin Feige kedvenc karaktere, nem lehet elrontani. :D

  4. Megmondom: A film miatt nem félek, bizakodó vagyok és moziban nézem meg természetesen, viszont a bevétel fronton lehetnek problémák, meglátjuk.

  5. A sors fintora, hogy pont a legnépszerűbb és a legtöbb lehetőséggel rendelkező hősüket nem sikerül a filmvásznon eltlálni………

  6. Engem soha nem érdekelt Póki, azonban ez a Civil War-nál megváltozott. Szóval ha azt a vonalat folytatják, akkor nyerő lesz ez.

    Strange-től nem félek, bár már egy promót kitolhatnának.

  7. Az eddigi Pókember filmek is jók voltak, ez is jó lesz. Nem lehet elrontani. És ha rágondolok még mindig bánt, hogy nem valósul meg a Csodálatos Pókember 3 a Sinister six-el, de az új film talán majd “feledteti”.

  8. A Sam Raimi féle pókemberben lévő változtatást a többi filmre is átvihették volna! Ez pedig a bioháló amit a saját csuklójából vetett. Ha létezne olyan, hogy egy mutáns pók DNS-e beépüljön egy ember szervezetébe, akkor miért ne tudna hálót vetni utána. Gyermek koromban is ez a külső megoldás teljességgel nevetséges volt, de ennek ellenére tetszett a képregény! Ezt a filmet is várom, mert ez a Hollandus nagyon illik a karakterhez!

  9. Engem mindig az foglalkoztatott, hogy hogyan tudja ökölbe szorítani a kezét, ha a hálóvető kioldója a tenyerében van.

  10. Huskar:

    Tegyél egy 50-ftost a tenyeredbe és szorítsd ökölbe, majd próbálj ütést imitálni. Kényelmes?

  11. m minnifield: Nem zavar hogy nem a tenyere közepén kell a két ujjával nyomni? De nem írok neked már többet, mert veled felesleges eszmét cserélni, túl okos ember vagy te. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.