19 hozzászólás a “Gal Gadot álma valóra vált” bejegyzéshez

  1. Szegény tárgyiasítva lett, höröghetnek a feministák ésatöbbi, de ettól függetlenül ez egy nagyon jó plakát szerintem.

  2. Power Grace Wisdom Wonder

    A mocskos szexista szemétládák, mi? :)

    Amúgy ez a poszter nagyon jó, a BvS-ben a “betoppanása” pont a különálló film hiányában volt nagyon megalapozatlan, de most végre utólagosan pótolják a hiányt. Reméljük jó lesz.

  3. Az eredeti tweet-et olvasva, ha jól értelmezem, nem ez a poszter maga volt az álma, hanem a szerep.

  4. Olyan ez a poszter mint azok fanartok, amik már évek óta fenn vannak a neten. Pedig amúgy szép, csak a kék-narancs kombót el kéne felejteni. Legyen csak simán kék, vagy tudomisén.

  5. Valaki ezt írta vmelyik Wondy poszteres videóreview alá:
    “I like the darkened head mostly because I see it as anybody can imagine their face there. A little girl could walk past and just see herself in that costume.”

    Nekem tetszik, nem mond ellent a Power Grace Wisdom Wonder feliratnak

  6. Nem előnyös szemszögből van lekapva. Mellkas tájékán tök béna. Nem baj ha nincs cici, csak ne tegyünk úgy mintha lenne.

  7. Nekem meg az az álmom hogy ez a test fogadjon ébredés után. És még az arca is maradhat :D

  8. Kobun: egyedül vagy, Gal Gadot kurvajó nő, az arca szerintem csodaszép és a BvS-ben meg imádtam, apróság, de nekem a harc közbeni kiáltásai is annyira tetszett
    a poszter is nagyon jó

  9. Most láttam a trailert, és rohadt jó lesz ez! Mondom én, akinek eddig nem jön be, amit a DC csinál, de mintha most felszálló ágat érzékelnék. A Justice League szintén iszonyat jó lesz első blikkre.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.