SDCC: Kong: Skull Island-előzetes

A szörnyek léteznek. John Goodman bebizonyítja, és ehhez Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston és Brie Larson asszisztál. Elég hangulatos előzetes ezzel a dobolással, és a vietnami háborús filmeket idéző színvilággal. Ja és Kong elég nagy, ami kell ahhoz, hogy idővel az új Godzillával közös filmbe tegyék.

kong-skull-sdcc-elozetes

Videó a tovább mögött.

33 hozzászólás a “SDCC: Kong: Skull Island-előzetes” bejegyzéshez

  1. ez már túl nagy :/
    és így elsőre a szigetnek sincs meg az a Peter Jackson féle már-már földönkívüli hangulata.

  2. Hiányolom a sziget misztikus, “ködös” hangulatát, így olyan, mintha néha a szafariban játszódna. Amúgy várós meg minden, de vannak kétségeim.

  3. Brie Larson az :)

    Amúgy off topic, de ha már majmok, tud bárki bármit a War for the Planet of the Apesről?

  4. Hát, nem tom…meglátjuk. Nem tudok bízni a mostani blockbuster idényet eltekintve, meg nem annyira érdekes ez az előzetes, de egy fasza old-school kalandfilmet megnéznék. Ez kicsit olyan semmilyen.

  5. Kong nélkül ez egy baromi jó vietnami háborús filmnek néz ki. Én mondjuk baromira nem emlékszem már a korábbi Kong filmekre, se a Jacksonosra (lehet nem is láttam), se a korábbiakra…
    Ennyi alapján bármi lehet belőle. A hangulat mindenesetre megvan…

  6. Jó móka lesz ez, de még jobb lenne egy ilyen színvonalú napalm őrület óriásmajom nélkül.

  7. Ahogy látom itt sem egy óriás gorilla lesz Kong, mint amilyen a Jackson-félében volt. Nekem a gorilla jobban bejön, mint egy óriás majomember. A sziget is sokkal hangulatosabb volt a 2005-ösben.

  8. Edrick: Fején találtad a szöget. Semmit nem tudunk az új Majmok Bolygójáról. Azért ez durva mert elvileg jövő júliusban látjuk.

  9. Nekem erről a Jeff Bridges es King Kong ugrott be. Mintha annak lenne a remakeje. és ez tényleg nem a Peter Jacksonos film spin off ja. Az előzetes amúgy keveset mutat, hangulatos, de különösen nem keltette fel az érdeklődésem.

  10. Peter Jackson féle filmet többször is megnéztem. Egyik kedvenc.
    Egyelőre ez is nagyon érdekel.

  11. remélem nem csinálnak belőle megnemértett jófiút mint Godzillából, és tényleg Godzilla vs KingKong lesz a közös film :)

  12. A szitakötő nagyon jó :-)
    Az ilyeneknél mindig beugrik, és nem tudom kiverni a fejemből, hogy egy ekkora lény, hogy tud megélni egy ilyen szigeten?
    Tudom-tudom, ne gondolkodjak :-)

  13. Baromi jól néz ki, de egy dolog rögtön szemet szúrt. Egy ekkora állat mégis hova tud elbújni, hogy ne vegyék észre?! A fák nem takarják el, max a hegyek.

  14. Rolee: Az még hagyján de gondolj már bele, mennyi víz és élelem kell neki hogy ekkora legyen. Godzilla esetét még megértem mert ott meg volt magyarázva.

  15. Megvolt? Vagyis az atomsugárzással él? :D
    Akkor Kong lehet a napfényből veszi a zenergiát, kész meg van magyarázva!

  16. ” Egy ekkora állat mégis hova tud elbújni, hogy ne vegyék észre?! A fák nem takarják el, max a hegyek.”

    A bátor Winnetou a hegy mögül előjön… :)

  17. Ez így elsőre tényleg olyan, mint a rossz emlékű (eddigi) utolsó óriásgyíkos kaland – nacho/kóla menü mellé gyártott lapos alibifilm.
    A Godzilla és a Jurassic World íróitól mindenesetre nem várható fordulatos és okos történetszövés, de maradandó dialógusok sem…
    Igaz, hogy Jackson filmje aránytalan és terjengős volt, de legalább hozta a sötét és komor hangulatot, ami itt egyelőre nincs meg.
    Ahogy Serkis sem, aki azért rendesen oda szokta tenni magát a majomkodásban. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.