Vége a Star Wars EP VIII forgatásának

Bár a sztárok már egy ideje leléptek, de még voltak felveendő jelenetek. Na mostanra azokkal is végeztek, elcsappan a végső csapó, amit egy videóban osztottak meg velünk.

human
írta
2016. 07. 23. 04:28
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Vége a Star Wars EP VIII forgatásának” bejegyzéshez

  1. Azért ez kemény. Tényleg futószalagon jönnek ezek a filmek.
    A legújabbat még be sem mutatták de már a következőnek is végeztek a forgatásával. Értem én, hogy még rengeteg utómunka lesz vele, de ez akkor is durva.

  2. Miért buknának bele? Jézusom komolyan el kell magyarázni, hogy a Disney egy hatalmas cég és egyszerre több stúdióban dolgoznak rengeteg emberrel? Ha már tömeggyártás, akkor a sorozatokkal mi a helyzet? Ott is érzed a minőség rovását epizódokként? -,-‘ Nagyon durva mennyi ostobaságot hordtok össze.

  3. Ajjj huskar, inkább maradtál volna csendben…a kókuszgolyót tíz perc legyártani, és akár százat is csinálhatsz egyszerre, de ugyanezt nem tudod megcsinálni egy creme brulével. Egy filmnek más igényei vannak, mint egy sorozatnak, és azt a futöszalaggyártás miatt nem nehéz, hanem lehetetlen megvalósítani. A Marvel-en is látszik, ezen is látszani fog egy idő után.

  4. Szerintem már maga a Star Wars cím annyi embert visz moziba, hogy bármennyit csinálnak nem lesz bukás. Amúgy überfanként én várom :)

  5. Northop: Tényleg látszik a Marvelen. A Civil War lett az egyik legjobb filmjük…

    Ennyire azért nem lehet nehéz felfogni hogy nem ugyanaz a banda dolgozik az EP VIII-en és a Rogue One-on.

  6. Northop: Szeretnéd ha olyan minőségi filmek jelennének meg gyakrabban amilyenek a Disneyféle Marvelek.

  7. Én szvsz örülök hogy lesznek SW filmek de ilyenkor mindig megrémít hogy ilyen hamar lezavarnak egy forgatást.És most másfél évig CGI-t pakolnak rá? Vagy maradék időben megy a marketing gépezet ?

  8. Van film amit 2 hét alatt vesznek fel tudomásom szerint. Itt azért több időt töltenek el, mert összerakják a díszleteket meg egyebeket, amit ha akarnának megoldhatnának zöld háttérrel, ami lehet gyorsabb, úgyhogy én nem érzem, hogy félmunkát végeznének és azért haladnak gyorsan. Elég megnézni az eddigi werkfilmeket és látni rajta, hogy mi munka megy bele.

  9. ADMG:

    Vágni is kell az anyagot, az is rengeteg munka és a díszletek közti teret azért CGI-vel kell kiegészíteni. Nem fognak egy működő X-Winget megépíteni. Gondolom belekalkulálják az időbe, hogy esetleg új jelenetet kell felvenni valamiért vagy megsérül a Han Solo :)

  10. ferkov: Inkább arról van szó szerintem, hogy eredetileg ugye májusra volt ígérve a film, de eltolták a karácsonyi szezonra. Míg egy bemutató dátumot nem tart sokból módosítani, addig viszont egy forgatást biztos hogy sokkal macerásabb újraszervezni.

  11. Eltolták Karácsonyra mert akkor többet zsebelhetnek. A pénz pedig mindig kell. Mindegy mennyi van. Soha nem elég! Én azt bírom mikor kiállnak a közönség elé széles mosollyal és megy a “jajjj ez nektek készül rajongók! Imádunk benneteket! Egy család vagyunk!”

    Na ők pont telibe szarják a rajongókat. Bennünk csak pénzt látnak. Erre a legjobb példa a májusról decemberre való eltolás. “Leszarjuk,hogy fél évvel később nézitek csak meg. A pénz a lényeg! De azért szeri van meg egy család vagyunk!”

  12. play: Igazad lehet. Mondjuk jobb is így, mert ha egy évben két Star Wars film lenne az túlzás lenne már, de úgyis eljutunk arra a szintre is egyszer.

  13. Prothean: Üzletemberek, úgyhogy nem csoda, ha a pénz a fontos nekik. Amíg nem egy szalvétát akarnak eladni egy mozijegyért, addig lenyelem a családos hazugságaikat.

  14. Nemár, Prothean, tényleg a pénzért csinálják? Jujj, de szemetek, ezt eddig ugye senki nem gondolta…

  15. Sosem fognak belebukni. A Star Wars a legszebben ragyogó gyémánt a Disney koronáján jelenleg (és az is marad). Nagyon figyelnek arra, hogy mit adnak ki a kezükből. Minden évben jön egy SW, amíg meg nem unjuk, az meg még odébb lesz. Legalább lesz idejük arra, hogy tökéletes legyen a jővő decemberi bemutatóig a VIII. rész. Biztos sok utómunkával jár.

  16. Huskar: ha olyan minősegi filmek mennének csak, mint a Marvel/Disney mozik, akkor le is szoknék a moziba járásról. A gagyi alja. Thor 2, Ant-man, Guardians, Avengers 2, stb, ezektől az élettől is elmegy a kedvem. Annyira üresek, hogy fáj nézni őket. Szar lenne, ha az SW is ez lenne hosszú távon.

    Play: jah, a Civil War, avagy a középszerűség díszpéldánya. Nem egy helyen olvasni, hogy mások is bele fásultak ebbe az embertelen gépezetbe. Nem kell sok idő, hogy a Star Warssal is ez legyen.

  17. Miért buknának bele és miért lenne ez sietség, tömeggyártás? A két korábbi Star Wars trilógia epizódjai is 2-3 évenként jöttek ki. Most annyi történt, hogy van 3 spinoff is, amiken párhuzamosan dolgoznak a fősztorival, és úgy lőtték be, hogy két főepizód közé essen egy.
    Én inkább a spinoff-okkal nem vagyok kibékülve. A Rogue One még oké, mert legalább látjuk -elvileg – milyen volt, amikor még nem volt se új, se már régi remény. A Solo és főleg a rebesgetett Boba Fett film viszont szerintem nem kellene.

  18. ferkov: sosem terveztek évi kettőt, csak május helyett decemberre tették. elvileg az ep viii-cal átakartak állni májusra.

  19. Élien: Nem kell a fölös gúnyolódás. Én sem gondoltam úgy,hogy most feltaláltam a spanyol viaszt. Egyszerűen csak dühít mert ők is tudják, mi is tudjuk és ennek ellenére megy a “mi egy család vagyunk” hülyítés.

  20. ferkov: Szerintem meg nem kell mindent lenyelni. Pláne, ha tudjuk, hogy eleve hazugság.

    leylo: “Nagyon figyelnek arra, hogy mit adnak ki a kezükből.”

    Hát ez jó volt!
    Ep. VII: Akkor direkt lett ilyen ócska?

    Northop: Egyetértek.

    Anno egy SW-film megjelenése esemény volt, amire éveket kellett várni, számolni a napokat/heteket, hónapokat/, izgulni előtte, megbeszélni utána, és várni a következőre.

    Most a Disney ezzel a dömpinggel semmi mást nem tesz, csak felhígítja a saga-t. Évente /vagy még gyakrabban, ha a sorozatokat is belevesszük/ jön mindenféle SW, így hamarosan pont olyan tucatsemmik lesznek, mint a szuperhősös sorozatok, mozgóképek /filmnek ezeket nem merném nevezni, mert pár akciójelenetet kötnek össze azzal, hogy a szereplők beszélnek/.

    Szóval látszólag jó, de bővebben: nagyon nem jó.

    Újabb rókabőr. Ahogy anno talán a Cinema magazinban volt egy jellemzés: a kedves kisegérből mohó patkány lett.

  21. @Prothean Azt azért ne rójuk már fel hibának,hogy egy filmstudió pénzt akar keresni. Gondolom Te sem vagy a saját pénztárcád ellensége,mint senki más sem. Teszem azt a főnököd két lehetőséget ajánl.
    1. dolgozz szombaton 20 ezerért mert fontos munka van.
    2. ha nem érsz rá szombaton, akkor dolgozz legalább vasárnap a határidő miatt, de mivel elvész avasárnapod inkább fizet 40ezret csak kész legyél.

    na mit tennél? Ne törd a fejed hisz mind tudjuk: előadnád,hogy bocs főnök de a szívbeteg kutyámat viszem szombaton kórházba így ‘sajnos’ csak vasárnap érek rá. Persze könnyes szemekkel megjegyeznéd,hogy úgy sajnálod és ha tehetnéd örömest mennél inkább szombaton,hogy szuper gyorsan kész legyen a munka, dehát szegény kutyusod…..brühühü Leszarnád a munkahelyed iránt érzett erős lojalitásod elvégre picsám dolgozik 20ért ha 40-et is kaphatok.
    Ergo a studio is hozott egy hasonlóképp célravezető és maximálisan logikus döntést.

  22. zagloba:

    “Hát ez jó volt!
    Ep. VII: Akkor direkt lett ilyen ócska?”

    Ez csak a te meglátásod. A bevétel magáért beszélt. :-) Nálam kenterbe verte a prequel-t.

    “Anno egy SW-film megjelenése esemény volt, amire éveket kellett várni, számolni a napokat/heteket, hónapokat/, izgulni előtte, megbeszélni utána, és várni a következőre”

    A Baljós árnyak után semmit sem vártam, nemhogy számoltam volna a napokat, hónapokat, éveket a következő epizódig. Most nagyon várom a VIII.részt, mert újra visszatért a lelkesedésem a SW iránt, ami akkor nagyon elveszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.