22 hozzászólás a “Mára a Hot Toys szállítja a Suicide Squad anyagot” bejegyzéshez

  1. Nagyon profi és valósághű munkák, ez tény.
    Viszont iszonyat módon túltolták a filmet, már egy hónapja is sok volt. Ami bejött a Deadpool-nál, az itt visszafelé sült el.
    Gyomorforgatóak ezek az élénk neon színek, mintha csak a gagyikirály Batman és Robin folytatására készülnének… :)

  2. Deadpoolnál is mindenki sírt, h túltolták. Mármint nekem is furcsa amit művelnek, de csak a minősége miatt, a mennyiség nem.

  3. Csak engem nem érdekel ha valamit túltolnak? Nem értem mi a baja ezzel sok embernek. Ha zavar, próbáld elkerülni! Nálam működik.

  4. Én se értem mi ez a túltoltákozás mindig. Valaki fegyvert fog az emberek fejéhez, hogy megnézzenek minden SShez kapcsolódó anyagot mindenféle blogon vagymi? Én pl aki nagyon várom ezt meg úgy általában minden DC filmet, én örülök, hogy van mivel ellenni a bemutatóig, más filmmel ami nem érdekel ,és szintén kijön belőle a sok cucc meg, egyáltalán nem foglalkozom…miért olyan nehéz ezt kivitelezni sokaknak?

  5. A Hot Toysos cucc meg szokás szerint baromira jól néz ki, de nem az én pénztárcámhoz szabták..csak akkor engedném meg magamnak, ha milliomos lennék :) maradnak a funkok stb

  6. Én speciel totál leszarom hogy mennyi anyagot adnak ki egy filmhez. Megnéztem 1 trailer, az tetszett, azóta pedig elkerülök minden egyéb marketing cuccot.

  7. “play”

    Épp ez az, hogy nem lehet elkerülni.
    Neked sem sikerült hisz ide írtál a mai marketinges anyaghoz szóval ezt is láttad ergo nem tudtad elkerülni.

    “Mekare
    Valaki fegyvert fog az emberek fejéhez, hogy megnézzenek minden SShez kapcsolódó anyagot mindenféle blogon vagymi?”

    Nem fognak fegyvert, hanem bárhová kattintok ez jön szembe tolják bele az arcomba ha tetszik ha nem. Lehetetlenség kikerülni.

  8. bandido:
    Blokkold, biztos van erre valami bővítményféle…nekem is tolják az arcomba a Star Warst, a foci EB-t meg minden egyéb dolgot, továbbtekerek és cső, nem kell hozzá szuper képesség, csak elfogadni, hogy a világ nem körülötted forog és ha másnak ez jó, és tetszik az hagy élvezze ki…élvezem az SS marketinget…lehet te is szeretsz vmit, ami másoknak már idegesítően sok lehet, de nem fog ez se eltűnni egyhamar, még a premier után sem, jobb lesz hozzászokni :)

  9. elkerülni?
    de mégis hogy?

    star trek előtt 5 trailert adtak le…
    az első és az utolsó is suicide squad volt…

  10. Elérték nálam a pokémongó szintet, hogy már annyira nyomatják undorodom tőle. főleg harleytől

  11. Nagyon élethű szinten mozognak már ezek a Barbiek. (Neeem, amúgy nekem is van egy-két szobor, bírom őket.)

    A SW VII előtt biza már én is rosszul voltam, hogy a chilis babról is R2 néz vissza rám, bizonyos esetekben tényleg sok lehet a marketing, de itt még szerintem nem zavaró.

  12. Itt a nagy lehetőség Margitnak, h bemutassa, tud-e szinészkedni. Amennyire embert kíván egy (kultikus) joker, talán epp úgy egy Harley is.

    De mintha itt nem a kis gyagyás, bugyuta, hisztis – am ha kell, harcra kész Quinn lesz, hanem valami fél vagány, poénkodó tyúk, aki nem igazán őrült. Inkább csak teszi az agyát.
    Mindenesetre egy ilyen karakternél van potenciál nagyot alkotni. Kiváncsi leszek mit hoz ki belőle, mert nekem kicsit mű, ugyanakkor Leto “átjön” eddig.

  13. human:

    Nem a mai napról van szó hanem összességében. De ezt te is tudod pontosan.
    Rákerestem a Suicide Squadra itt az oldalon 65 posztig jutottam ott meguntam a számolást még volt több is.
    Aztán rákerestem a legújabb Star Trekre 27 poszt szól róla ha jól számoltam.

    Még van egy hét a bemutatóig addig jön még 10-15 poszt biztos vagyok benne.

    Valóban nem tolják túl a dolgot..

  14. Csak nekünk tünik úgy, hogy néhány filmnél túltolják a marketinget, mert mi rendszeresen követjük a hireket. De az emberek 90 százalékához ebből a nagy marketingből csak 1 trailer és néhány kép vagy TV reklám jut el.

  15. @szpojleres mókus: szívemből szóltál, engem még 3-4 hónapja érdekelt, de mostmár taszít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.