Maradék: Han Solo, The Flash, Pókember, Pepe Le Pew, Pacific Rim 2

Elvileg a játékokkal foglalkozó SDCC-panelen ellőtték, hogy Vulture mellett Tinkerer és Shocker is feltűnik majd a Spider Man: Homecomingban.

Nyilván, ha bejön a 2018-as Han Solo eredettörténet, akkor fejik majd még kicsit a Disneynél. Insider infók 2016-ban: “belsős forrásunk azt mondja, Alden Ehrenreich 3 filmre írt alá, ami ugye bevett szokás franchise filmeknél, de most kiemeljük azért.” Az lenne a durva hír, ha az Indiana Jones rebootba is őt tennék. Haha.

Charlie Hunnam nem fog szerepelni a Pacific Rim 2-ben.

charlie_hunnam_king_arthur

Kiersey Clemons (Dope, Neighbors 2: Sorority Rising) lesz Iris West, a The Flash női főszereplője. Ami meglepő, mert a Flash filmet Rick Famuyiwa (Dope) rendezi majd a Warner/Dc számára a pár napja látott sráccal a főszerepben.

A netflix szállítja majd a The Panama Papers filmet. Tudjátok, így derült ki, hogy jó pár gazdag miképp rejti el a pénzét offshore. A történet középpontjában két újságíró lesz, akik kiderítik az egészet.

A végére pedig egy Max Landis (Chronicle, Victor Frankenstein) maradt, miszerint Pepe Le Pew filmet ír a csávó. Méghozzá komolyan vettet: “It’s a lot closer to Amélie and The French Connection” – Landis, avagy a Francia kapcsolat és az Amélie keverékének megalkotása a célja ezzel a figurával:

Pepe-Le-Pew

Szerintem trollkodott.

A tényleges végére pedig a Dunkirk, az új Nolan-film, forgatásáról fotók, mivel valami pályaudvaron Harry Styles-szal vettek fel egy jelenetet.

Harry Styles on the set of 'Dunkirk'

Harry Styles on the set of 'Dunkirk'

Üdv, a kattintóknak még egy új Wonder Woman kép is.

Wonder-Woman-1

6 hozzászólás a “Maradék: Han Solo, The Flash, Pókember, Pepe Le Pew, Pacific Rim 2” bejegyzéshez

  1. A sok tini póki helyett egy bad-ass póki kéne már. Egy kajak, nem cingár. A képregényben is full izmos volt. A tmnt trailerben is oda vert a turbósítás. ( azt most hagyjuk, h mi lett belőle)

  2. fura, hogy a mozifilmben is fekete színésznőt választottak Iris West szerepére, a sorozatnál se vágtam ezt, meg nagyon nem is magyarázták, viszont a flash jelmezt/páncélt meg teljesen átvariálták érthetetlenül. nem az a probléma, hogy nem emelik át a dolgokat egy az egyben a képregényből, de olyan sok változtatást eszközölnek, hogy túlzással már tényleg csak a nevekről vágni ki kicsoda. batman-nél még a szülőket is megölik ezerszer, csak hogy biztosan tudjuk kiről van szó. még egyszer-> túlzással.

    ez a Pepe Le Pew film érdekesnek hangzik, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.

  3. tükör- Az hagyján, de Batman szüleit is kb ezerféle módon ölték már meg. A Nolan-féle Batmanben pont azért kap lecseszést Bruce, hogy az apja gyáva volt és harcolnia kellett volna. A BvS-ben meg pont azzal teszik tönkre, hogy az apja megpróbált dacból is harcolni csak a pisztoly gyorsabb volt. Bár nálam a csúcs még mindig a Tim Burton féle néger Harvey Dent volt :D

  4. Alfie

    Pontosan :D Mondjuk az afro Wayne család melég hátra van :DD Vagy a kínai Joker

  5. @P4pir: wally nem hiszem, hogy benne lesz bármelyik DC mozifilmben, de ha mégis, akkor 1000% hogy fehér lesz és 40 éves a logikát követve, mert a képregényekben már afro tinédzser a flashpoint óta.

    azt tudjuk már, hogy ki lesz a fő boss a flash vagy a wonder woman-ben vagy ezen még korai kattogni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.