(I Can’t Get No): no Han Solo, yes Lights Out, no Guardians trailer, yes Rocketeer és a Diótörő

Han Solo nem fog feltűnni a Rogue One: A Star Wars-ban. Nem, egy cameoban sem. Ezt a rendező árulta el félve.

A Lights Out a hétvégi bevételt elnézve természetesen folytatódik, berendelték a 2. részt. A rendező maradt David F. Sandberg.

R-BD-2016

A Disney nem pihen amúgy, már The Rocketeer rebootot is terveznek. Hogy minek, azt ők sem tudják, de ha pénznyomdában ülsz, akkor pénzt nyomtatsz és kész? A címe The Rocketeers lesz, és (bullshit) nem remake hanem soft-sequel-reboot lesz. Ezek a szavak. A lényeg, hogy fekete nő lesz a főszereplője.

Ja és ha már Disney: a Diótörő (Nutcracker) remakejük, vagyis új feldolgozásuk főszereplőjét is megtalálták Mackenzie Foy (The Twilight Saga: Breaking Dawn, Interstellar) személyében. A rendező Lasse Hallstrom (The Hundred-Foot Journey, The Cider House Rules, What’s Eating Gilbert Grape)lesz.

Kevin Feige arra utalt, hogy a Guardians of the Galaxy 2 előzetesére egészen a Doctor Strange-ig kell várnunk, az előtt fogják majd mutogatni.

csak +35 követőt ennyi év után!

10 hozzászólás a “(I Can’t Get No): no Han Solo, yes Lights Out, no Guardians trailer, yes Rocketeer és a Diótörő” bejegyzéshez

  1. Jeeeee Fekete nő repülő ruhában… nem egy iron woman de legalább összejön XD

  2. “A lényeg, hogy fekete nő lesz a főszereplője.”

    Istenem add,hogy meleg is legyen! Akkor moziban nézem!

  3. A 80-as (90-es?) években készült Rocketeer film még ma is megfelelő minőségű és szórakoztató darab.

  4. Én meg követelem, hogy legyen Larry Poppins, Allen Ripley meg Prince Leo Organa. A kurva anyuknak kell ezt erőltetni.

  5. Prothean: Fekete, leszbikus nő? Tuti kasszasiker lenne. A barátnője meg legyen kinai. Akkor onnan is jön majd pár milla.

  6. Fekete, leszbikus, akinek meghalt a gyermeke. Egyedül l a kutyájával, a szomszéd egy idős indián. Legjobb barátja az utca végén lakó fogyatékos buzi fiú.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.