The Great Wall-előzetes: Matt Damon és a nagy fal mögötti szörnyek

Miért építették azt a falat? Hogy kizárják a szörnyeket (sárkányokat??). Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers) új filmje eszméletlenül látványos lesz. Damon mellett Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe és Andy Lau tűnik fel a főbb szerepekben. A poszter alatt nézhető a trailer.

greatwallposter

20 hozzászólás a “The Great Wall-előzetes: Matt Damon és a nagy fal mögötti szörnyek” bejegyzéshez

  1. ígéretes, de röhej hogy nem lehet egy ázsiai fickót főszerepbe tenni miközben megy a nagy “afro-amerikai színészeket tenni mindenhova egyenlőség” kampány. illúzióromboló folyton egy amerikai fickót látni a mindenség középpontjában, ha egy távoli földön játszódik a film. ettől eltekintve viszont még lehet jó/minőszégi/szórakoztató, de ez már nálam egy negatívum

  2. “A Magyarok idomított sárkányaitól óvj meg minket Matt Damon”.
    ősi Jiangsu mondás

  3. Tipikusan az a “van az a pénz” szerep, amire mostanában a kínai filmesek az ismert amerikai színészeket megfizetik :)

    Nem ez lesz Damon karrierjének fénypontja az biztos, de ha legközelebb kezd papolni nagy humanitáriusként az emberi jogokról majd felidézem, hogy van az a komcsi pénz ami még neki sem büdös :)

  4. symor: hát igen, főleg h kína eléggé környezetszennyező, Damon meg nagy védő, szóval kicsit wtf ez a film

  5. Pontosan, Damonnál nagyon kilóg a lóláb. Lehet hogy Zhang Yimou jobban járt volna egy sima nagy költségvetésű wuxiával, mert ez így eléggé öszvér…

  6. 47 Ronin, Dragon Blade, The Man with the Iron Fists után itt a következő hulladék, és a következő hollywoody sztár aki pénzért mindent :) én szeretem az ázsiai filmeket, de az ilyen erőltetettek (rakjunk bele valami neves hollywoody színészt, akármilyen röhejes így az összkép) mindig szarok

  7. nekem nem rémlik az a sok keleti haknizás – nagyobb profilú filmet utoljára talán Bale vállalt, ugyanúgy egy Zhang Yimou filmben (Flowers of War – ami állítólag elég jó lett, nálam pont lemaradt).

    amúgy ha valakire rásütnék, hogy visionary, az aztán tényleg ő, szerintem ezt kár magyarázni és a nyugaton nem annyira befutott munkái is elég jók.

    + Tony Gilroy és Edward Zwick is beleírt, szerintem jó lesz ez.

  8. abathur: Keanu mondjuk negyedrészt kínai (negyedrészt meg hawaii-i őslakos, félig angol, Libanonban született kanadai állampolgár, ez rakd össze), szóval nem áll távol tőle a műfaj.

  9. zsocso: ezzel a visionary directoros dumával nálam megnyerted ma az internetet, még mindig röhögök :)

    Amúgy viszont, ha egy kínai produckió, amit kínaiak csinálnak úgy dönt, hogy fehér főszereplőt castingolnak, akkor ott ki a rasszista? Úgy érzem ez égető kérdés :)

  10. na de ácsi, Zhang Yimou speciel tényleg egy baromi nagyonjó rendező, ha valaki visionary akkor ő.
    ehhez képest mondjuk ez a trailer túl gagyinak tűnik, nem is értem!

  11. Jo lesz ez.Jo lenne mar valami fasza fantasy vegre.Gyuruk ura ota nem jut eszembe semmi kiemelkedo.Hobbitok is felmasra sikerultek.Warcraft meg Seventh son fele probalkozasokat meg hagyjuk is.

  12. What were they trying to keep out? – Nyilvánvalóan a migráncsokat, illetőleg a gyíkvállú uber sofőröket…

  13. Első ránézésre cukrozott kutyaszar celofánba csomagolva. A címe és a poszter alapján jó filmre számítottam (sárkányok nélkül)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.