Don’t Breathe-előzetes: horror a felnőtteknek

A poszteren már az utóbbi 20 év legjobb amerikai horrorjaként emlegetik. Pár fiatalról szól, akik betörnek egy gazdag vak ember házába. Azt hiszik ez lesz életük rablása, de csak bizonyos szinten van igazuk.

A szereplőgárda: Jane Levy (Evil Dead), Dylan Minnette (Goosebumps), Daniel Zovatto (It Follows) and Stephen Lang (Avatar).

A tovább mögötti trailer elvileg nagyon spoileres. A régebbi talán kevésbé ilyen.

dont_breathe_ver4_xlg

16 hozzászólás a “Don’t Breathe-előzetes: horror a felnőtteknek” bejegyzéshez

  1. Maximálisan kihasználták a spoiler fogalmát az biztos.Na…f@szának tűnik így elsőre.Alapkoncepció tetszik,zene,hangok,hangulat is ok. Színészek már más kérdés,Pl.Dylan Minette-t én nagyon nem bírom.
    Ettől függetlenül “várós”…

  2. Azt írta valaki YT videó alatt, hogy aki látta már a filmet, ez a videó nem lő le mindent… tehát lesz valami csavar.

  3. Biztos lesz valami hatalmas csavar a filmben. Az öreg meg tuti egy sorozatgyilkos, aki embriókat reggelizik

  4. Furcsa, hogy senki nem jön elő arra, hogy fényes nappal visszahurcolja a csajt a házába egy vak fickó. Gondolom akkor a nagy csavar az lesz, mint a Viasztestekben, hogy már az egész utcát kinyírta az öreg.

  5. Pont tegnap néztem az előzetesét,nekem az alapján nem igazán tűnik horror-nak,max annyira mint a Green Room.Viszont tetszett,ugyhogy nálam is várós.

  6. Fun fact: Bár a film elvileg Detroitban játszódik, a Wikipédia és IMDB szerint a zömét (= a beltéri jeleneteket) itthon forgatták Pomázon. :D

  7. Freddie Prinze Junior 2.0-át mindenesetre láthatjuk benne…ő fog játszani majd valamelyik Scooby doo remake-ben is biztos.

  8. Vlhogy nem vesz rá semmi, h hojjojt nézzek, mindig ugyan az van benne, ua azok az ijesztgetések. Csönd után nagy zaj, sötétben. Meg persze oda irva, h igaz történet alapján. lol
    Itt figyel a Boy (a babás), de ehhpff…
    Ez most jo lesz?

  9. @catchke defender: Teljesen igazad van,számomra is az utóbbi években egykaptafa,klisés,igaz történet alapján,ezerszer látott,hallott.. stb..Szóval ja,válogatni kell,elsőre megfogott,lights out kevésbé.A Witch volt hosszú idő óta, ami tetszett úgy igazán, odab@sz..

  10. Az év egyik legjobb horror filmje lesz. pont. Aki pedig kíváncsi a fordulatra, nézze meg a The Loved Ones c. gyöngyszemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.