Collateral Beauty-előzetes: Will Smith Oscarja?

Előre leszögezem, hogy jó filmnek néz ki. Will Smith egy olyan férfit játszik, aki elvesztette a lányát, és a gyászát úgy dolgozza fel, hogy random leveleket ír az univerzumnak. Arra nem számít, hogy különös formában választ is fog kapni ezekre. Konkrétan emberek tűnnek fel, akik az időt, a szerelmet és hasonlókat képviselnek…

collat-will-screenshot

Ami miatt a címet elsütöttem, hogy a trailer végén annyira tolják az Oscar jelölt színészeket, és komolyan vett az anyag, na meg a decemberi bemutató mind-mind arra mutat, hogy ez erősen meg lesz tolva. Persze a Pursuit of Happynessért kellett volna kapnia inkább, de ha ez jó film lesz, akkor üsse kő. Videó a tovább mögött.

Vóó, kattintottál? Akkor egy halálunalmas poszter is jár. Na ezzel lehettek volna kreatívabbak.

collateral_beauty_xlg

16 hozzászólás a “Collateral Beauty-előzetes: Will Smith Oscarja?” bejegyzéshez

  1. Jó kis szereplőgárda, érezni az előzetesen is, hogy a készítők minimum jelöléseket szeretnének. Nekem szigorúan előzetesek (amiből azért sokat nem lehet leszűrni) alapján az eddigi férfi főszereplő befutó Casey Affleck a Manchester by the Sea-ért.

  2. Megint ez a fancsali arc. Ez tuti Oscar. Halott kislány pipa, drámai zene pipa. Elmorzsolunk egy könnycseppet.

  3. Nekem sikerült felkelteni a figyelmem :) mindenképp érdekel :) Pursuit pedig nagyon is megérdemelte volna – bár most fejből nem tudom az akkori konkurenciát –

  4. Epic családállítás, ott csinálják ezt, hogy dolgokat, érzelmeket, fogalmakat emberek játszanak el konfliktusfeldolgozás érdekében. Hellingerék nem támogatják véletlenül a filmet?

  5. Inkább 10 ilyen mint még egy Transformers. Ilyen színészeket még egy szar filmben is simán megnéznék, de ez még jó is lehet.

  6. Wow, nincs benne se a felesége, se a gyerekei? Engem meg is vett :D
    Nekem teljesen ugyanannak tűnik, mind amilyen a Pursuit of Happyness meg a Seven Pounds voltak és ebből a stílusból már rendesen kiábrándultam.

  7. Egyértelműen nézős a film. Szerintem Will apót még mindig nagyon sokan félredefiniálják. Nagyon jó színész ő és kijárna már neki egy Oscar díj. Volt nem is egy filmje ami miatt megkaphatta volna. Nyilván akik csak hype cuccokat néznek azoknak csak egy Deadshot vagy egy Hancock pl de messze az egyik legjobb afro színész akit ismerek.

    Ezt a filmet meg csak a gárda miatt is megnézem még ha a világ legrosszabb filmje lenne akkor is.

  8. Szerintem is sokan félredefiniálják. Alapvetően nem színész, csak amennyire mondjuk tomkrúz az. Magát, a nagypofájú fekát tudja hozni, meg van még ez a fancsali nézése, amiket az ilyen filmekben elővesz. Ha tényleg ő az egyik legjobb afro színész, akkor nem nagyon kéne verni az asztalt, amiért nem kapnak díjat. Nem mintha az oszkár fabatkát is érne, felőlem megkaphatja villszmissz is otthonra papírnehezéknek.

  9. Kb az ilyen egysémára épülő gagyikkal van már tele a tököm. Blockbuster ez is, csak itt látványpornó helyett melodrámainak szánt nagyjelenetekkel van takarva a fasza történet és igazi, emberi érzelmek teljes hiánya. Felőlem mehet a süllyesztőbe.

  10. Engem nem vettek meg, inkább elriasztott.

    Nincs bajom vele, sőt tökre csípem a filmjeit, de nem igazán tud újat mutatni. Inkább megnézném még 100 bad boys filmben, a hasonló kaliberű drámákat meg hagyja meg inkább Denzel bácsinak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.