15 hozzászólás a “Árnyalatokkal keltik fel az érdeklődéseteket?” bejegyzéshez

  1. Az egyedülálló frigid mamik megint élvezhetnek a mozikban, miközben dugig tömik ennek a siralomnak a készítőinek, Svájcban állomásoztatott bankszámláit. Bruh bruh……

  2. Ha már szoktuk szidni a photoshop-ot a csaj ezen a képen echte úgy néz ki (számomra), mint Gillian Anderson… na vele még lehet meg is néznék még egy ilyen f*startály filmet is :)

  3. “Az egyedülálló frigid mamik megint élvezhetnek a mozikban, miközben dugig tömik ennek a siralomnak a készítőinek, Svájcban állomásoztatott bankszámláit. ”
    Annyira azért nem volt siker, sőt.

  4. Nőismerőseim többsége is szégyellte, hogy látta ezt a vackot és nem az intim jelenetek miatt. Inkább a film gyatrasága zavarta őket is.

    Úgyis lesz olyan szerencsétlen, akit a barátnője jövő évi valentinkor is elrángat erre a mélyen szántó folytatásra. Remélem a 3. részt nem szedik ketté (ma már úgyis ez a divat). És a zárórész második fele netalán el se készülne, akkora zakó lesz végül az egész. És jön a tévésorozat ebből az indokból. Inkább bele se merek gondolni ebbe. :(

  5. Az análtágitó benne volt az első részben? Egy oldalt olvastam el egy könyvesboltban és épp arról ment a témázgatás XD
    Akkor jöttem rá hogy öreg vagyok a mostani szerelmes regényekhez…

  6. Kövezzenek meg, de egynek elment ez a film. Dakota Johnson pl. kimondottan korrekt alakítást tett le az asztalra. Fizetni nem fizetnék érte, de egyszer nézhető volt.

  7. Blade78: Anál golyó emlékeim szerint nem volt, csak egy kis fenekelés a végén. Amúgy a film egészen szépen volt fényképezve és jó volt a látványtervezés is szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.