Tactical Batsuit

Ami jól néz ki, az jól néz ki. Meg más közhelyek. Batman az új taktikai testpáncéljában csodálható meg.

csvyeqbwcaa_pgh

A tovább mögött fel van tekerve a fényerő, mert Snyder megint alulexponált.

7ga551u

29 hozzászólás a “Tactical Batsuit” bejegyzéshez

  1. Csak nekem hasonlit a Watchmenes batkarikatura sisakra? Az a sotetitett szemvedo nagyon nem illik a kepbe.

  2. Ó, Hello Nite Owl!

    Amúgy tényleg korrekt, csak nehogy az legyen, hogy lesz itt taktikai, stratégia, téli, vasárnapi es bevásárlós batsuit is, maradjunk ennél az egynél :)

  3. Hát gondolom muszáj volt neki változtatni mert most már nem csak emberek fog harcolni,mégis csak ember és pont ezért ő a legerősebb,darkside is megmondta,viszont az a szemvédő tényleg nem jó

  4. Nem hiszem, hogy mindig hordaná hozzá, de akik egyfolytában a fehér szemekért könyörögnek, talán most megkapják. Amúgy még jó, hogy alkalomhoz illően öltözködik, vannak már felvilágosított változatok is, jól néz ki nagyon. Az “általa” készített Flash ruci még jobban izgat ezután már.

  5. A BvS-es ruhánál nem nehéz jobbat kitalálni.
    Szerintem az ritka szarul sikerült. Mellé Affleck arcával, aki úgy nézett végig a jelmezben, mint aki aki egyszerre akar megenni egy zacskó savanyú cukrot, nekem már komikus volt.

  6. Raktam be linket csak még ugye nem lett elfogadva, elvileg akkor lesz rajta, amikor egy bizonyos járművet “vezet”

  7. Egyébként senkinek nincs Nolan/Bale Dark Knight ruha/páncél áthallása?

    Nite Owl egyértelmü, de végül is ha levesszük a szemcsit akkor már nem annyira. Meg azért van kis Arkham series hasonóság is.

    Félreértések elkerülése végett, nekem abszolút bejön ez a ruha, sokkal jobban mint ami az alap ruhája lesz majd itt (a Comic Con csapatképen meg trailerben), de nekem akkor is a BvS alap ruhája az etalon. :D

  8. Nekem ez semmilyen lett…
    …és tényleg a BvS ruhája volt a fasza!!
    Mondjuk lehet ezt nem szúrják át egy késsel

  9. A “napszemüveg” azértvan rajra, mert épp dolgozik. Lenyomta azt a nagy kart,erre beindult a heggesztő, meg szikrák pattognak,meg minden. Amúgy nem fogja hordani.

  10. Amúgy semmi bajom ezzel a ruhával. Úgy tűnik,végre megint visszatérnek a páncél ötlethez, a bvs szövetkosztümje után. Ami nem baj, szóval Batman pipa. Már csak a többi miatt aggódok a filmmel kapcsolatban.

  11. Ez egy olyan jelenetből van, amikor Batman lekapcsolja az áramot (jobb kéz, lefelé álló főkapcsoló kar) innentől pedig nyílván ezért sötét az eredeti kép, mivel egy olyan jelenetből van, ahol feltételezem majd hőlátással fog ténykedni egy kicsit (ezért a szemüveg)

    “ne csak nézz láss is……………..”

  12. Bár Uratok is leírta előttem, de gondoltam nem árt többször, mert úgyis még vagy 50-en megkérdezik, hogy “mi a f****nak a szemüveg”?

  13. Most esett le, hogy ezt is Zack Snyder csinálja… Ez most komoly? Ha troll akarnék lenni, azt mondanám mehet az egész a kukába. Így viszont csak annyit mondok, hogy nem hiszem el, hogy egy ilyen volumenű projektet nem tudnak egy olyan rendezőre bízni, akinek van pár minőségibb filmje. Snyder messziről sem az. Egyre közelebb jár Bayhez, sőt… lehet inkább Emmerich-hez kellene lassan hasonlítanom.

  14. Kövezzetek meg, de szerintem Snyder tehetséges rendező. Az az egy baja van,hogy nem tudja eltalálni az egyensúlyt….sokszor átesik a ló túloldalára. Remélem kifejleszti magában ezt a képességet és akkor minden rendben lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.