Passengers-előzetes: ketten az űrben

Chris Pratt és Jannifer Lawrence felébred a mélytengeri álomból, elkezdenek randizgatni, de kiderül, hogy a rengeteg embert szállító hajóval valami baj van. Gondolom az alapozás után lesz pár nagyon látványos jelenet is, de remélem nem a legvégét lőtték azért el.

passengers-trailer

A tovább mögött nézhető.

human
írta
2016. 09. 20. 13:08
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Passengers-előzetes: ketten az űrben” bejegyzéshez

  1. Annyira nem kapott el, mint vártam, de a sci-fi köntös természetesen eladja. Meg fogom nézni, ebben biztos vagyok.

  2. Jóóóó, de jobban örültem volna ha a trailer felénél abbahagyják, mert én máris többet tudok mint amennyit szeretnék D:

  3. Alapból nagyon tetszik de nagyon olyan érzésem van, hogy elmesélték kb az egész filmet, legnagyobb csattanókkal és a többi.

  4. A trükk az, hogy nem kell nézni trailereket. :) Nekem elég a rövid leírás plusz a szereplők személye, kész.

  5. hm eleinte arról szólt a beharangozása a filmnek, hogy “Chris Pratt nem bírja a magányt, ezért feléleszt egy női utast is az űrhajón”, a trailerben meg erről nincs semmi szó.
    az vicces lenne, ha ez, amivel eleinte marketingelték a filmet, erről kiderül, hogy ez lesz a végén a csavar, hogy bevallja Chris, hogy ő ébresztette fel a nőt.

  6. Legalább itt nem “Haldokló föld utolsó reménye” elcsépelt klisé hajóm hanem csak egy “sima” kolonizáló hajó.

    Ahhoz képest, hogy valami romantikus filmet vártam meglepően izgalmasnak néz ki.

  7. remélem nagy csavarral dobják meg :) az még megmentheti :D
    nekem is olyan érzésem van amúgy, h a kelleténél kicsit több infót szórtak el

  8. clegane: nekem is furcsa hogy eltűnt, bár az is lehet az még az első forgatókönyv alapján íródott, amin később változtattak.

  9. Igazából nem lenne baj ha a felébresztős dolgot kivették volna. Elcsépelt és tipikus útja van az ilyen eseteknek. Összevesznek, magukban fortyognak, történik valami, össze kell fogniuk és békülős szex… hurrá, győztünk…

  10. Úgy fest pont a legérdekesebb elem került ki a sztoriból: a Pratt ébreszti fel Lawrence-t alapfelállás. Persze már akkor lemondtam a Jelenetek egy házasságból sci-fi verziójáról, mikor fény derült a főszereplők személyére, de egy romkom cselekményvezetéssel felvizezett drámácskára azért még mindig számítottam. Nos tévedtem.

  11. Szerintem szarrá van spoilerezve ez a trailer, kár hogy megnéztem, szerintem sokat el fog venni a filmből.

  12. Állati jól néz ki. A látvány, a díszletek és persze a két szép főszereplő is jól mutatnak együtt. A hajó designt mintha kicsit lenyúlták volna a StarCraft2-ből, mivel ott nézett ki hasonlóan a Protoss főhajó. Szóval határozottan várós lett a film.

  13. Azt hittem, már rég megerősített infó, hogy Pratt ébresztette fel a csajt, hogy ne legyen magányos. Még volt is erről poszt itt, nem?

    Oh, well. Várjuk meg az első kritikákat.

  14. Nagyon nem olyan, mint előzetesen gondoltam. Konkrétan nekem nem tetszik ennyi alapján. A design túl CGI-szagú, Michael Sheen robotja iszonyatos szerintem, és az egész valahogy felejthetőnek tűnik szerintem. Persze, lehet a film jó lesz, de a trailer nekem nem jött be.

  15. Venom: igen, a régi leírása az volt a filmnek, de a stúdió imdbn is átírta, szóval gondolom csavar lesz belőle..

  16. Jó kis csavar lesz. Jobb mint a Terminátor 5-ben. Ott legalább a 2. előzetesig vártak a lelövéssel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.