Most megússza a kutya?

A John Wick 2-ből érkezett képet John már hadviseltnek tűnik, a kutya pedig élőnek. A trailer október első felére tehető.

bu0bpv9
6wvwyzl

human
írta
2016. 09. 28. 17:38
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Most megússza a kutya?” bejegyzéshez

  1. Igazából miért lett az első annyira jó? Már volt pár ilyen film amiben a főhős annyira badass,hogy ha ezer ember is megy ellene gond nélkül kinyírja őket. Mitől volt jobb mint mondjuk a Taken vagy az Equalizer?

  2. Prothean :Stílus,rendezés,fight,de legfőképp a világ amit csak utalásokkal felépített a szemünk előtt + killing strangers és egyéb rohadt jó zenék

  3. Prothean: a Taken első részénél nem biztos, hogy jobb, de igazából nekem az akciójelenetek rendezése emeli egy Equalizer vagy hasonló modern akciófilm fölé. Minden lövöldözés tisztán követhető, Wick profin viselkedik végig, nem igyekeznek 100 vágással “felpörgetni” a jelenetet és hasonlók.

  4. Gondolom ezúttal az egész orosz maffia el fog hullani Wick keze által, mert bosszút akarnak majd állni az előző menetért. Amúgy is tombol az nagy amerikai-orosz barátság :)

  5. Azért jobb mert Keanu ténylegesen ért az akciózáshoz nem úgy mint pár másik probálkozó öregedő szinész + a világ is érdekes amit kitaláltak köré.

  6. erröl az érdekes vilàgrol lehet csak én maradtam le? :D
    Azon kivül, hogy a maffiafönök hülye fia meg a haverjai kinyirjàk a kutyàjàt, akivel szeret kijàrkàlni driftelni a reptérre és emiatt kioszt 16000 headshotot egy ora alatt, nem igazàn maradt meg màs…
    Ez egy kutyaközönséges klasszik akciofilm volt, semmi több, igaz az a jobbik fajtàbol. De mivel most csak azért, mert az sikeres volt, fel kell épiteni rà egy egész frencsàjz-multiverzum-akàrmit, boritékolhato, hogy addig fogjàk nyujtani mig ki nem vérzik (ld. Taken). De igazàbol annak örülnék ha nem nekem lenne igazam.

  7. vacsad: Szerintem Denzel Washington-nak sem. :)
    Liam Neeson sajnos már más tészta…. szerintem. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.