Blade Runner 2049 lett a címe

Nem hívhatják Blade Runner 2-nek ezt a folytatást, hiszen vagy 30 évvel eltolva készítik. Szerencsére Ridley Scott letett róla, és a Sicario-t tető alá hozó Denis Villeneuve rendezi. Harrison Ford visszatér, de az igazi főszereplőt Ryan Gosling alakítja. Logó is van.

br-2049-logo

Azért a megbeszélések némelyikén Scott is ott volt.

14469585_1066899306758529_820220587139382866_n

19 hozzászólás a “Blade Runner 2049 lett a címe” bejegyzéshez

  1. Azt a kurva de gagyi cím. Ez olyan mint amikor régen mindennek 2000 volt a címe, mert, hogy az milyen menő.

  2. Szerintem semmi extra. Nem fantáziadús, de nem is gáz. Az előző rész 2019-ben játszódott a történet szerint, ez akkor 30 évre rá fog. (USA-ban 1982 volt az előző bemutatása, szóval mire ez kijön lesz 35 év a kettő között a valóságban.)

  3. Én már nagyon várom.
    Viszont én egy előzményt is megnéznék,ami az 5 androidról szólna,hogyan éltek,harcoltak,miért akartak megszökni,és ugye meg is szöktek,ryan gosling jó lett volna rutger hauer karakterére

  4. “Szerencsére Ridley Scott letett róla”

    15 évvel ezelőtt még bicskanyitogató leírás lett volna. Most meg…bólogatunk és egyetértünk.

  5. Még csak az kellene, androidos előzménysztori, meg a faszom.
    A Blade Runner zseniális, Hauer improvizált monológja a végén, Vangelis zenéjével, csúcs. Kár, hogy hozzányúlnak a filmhez, remélem, olyan nagyon nem rontják el, bár semmiféle illúzióm nincs. Így, hogy Scott is ott legyeskedik, meg pláne. Ahogy az új Vangelis lemez egy nagy nulla, úgy amortizálódott le Scott is az évek során.

  6. Élien: Elrontja… Jó bort is csak fanyalogva iszol, mert mindig a tablettásokra gondolsz közben, ugye? :D

  7. De gáz :DDD 2049-ben úg fogunk röhögni rajta, mint a negyven évvel ezelőtti, 2005ben játszódó filmeken :DDD Ez nagyon gagyi…..

  8. Majd elművészkedik és szar lesz, vagy kommersz csihipuhi tucatsci-fi satnyulás. Ehhez hozzányúlni csak extrém óvatosan lehet nehogy Total Recall sorsra jusson.
    Nem Vangelis csinálja a zenéjét, ezt buktuk sajnos pedig az eredeti film hangulatát Syd Mead tervei mellett abszolút ez határozta meg. Itt van az esszencia tessék végtelenre állítani: https://youtu.be/h-iwkkk6El0

  9. @Az Uratok: en anno direkt megneztem a Terminator 2-t 1997 aug 29en :-)
    (Ha jol emlekszem a datumra)

  10. @Nightstalker: szóval szerinted ez az indokolatlan folytatás jó bor, a régi Blade Runner meg tablettás? Nem hiszem, hogy értjük egymást.

  11. Ridley bá, már a tavalyi Millenárisos beszélgetésen is említette, hogy csak amolyan prodjuszer lesz. :) Legalább is én erre emlékszem, mindenesetre várom a cuccot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.