Pörgős videó a Justice League forgatásáról

Zack a Londoni munkát lezáró videót tette ki a netre. Olyan jól érezték magukat, hiába na, az igazi lehúzás csak az újravágás lesz, most még lehet örülni.

human
írta
2016. 10. 07. 19:30
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Pörgős videó a Justice League forgatásáról” bejegyzéshez

  1. A kék szűrőtől tényleg sorozatos beütése lett. Momoa nagy mókamester. Szerintem jó lesz.

  2. “Jaaaajjj, kék a filter. Fúújmá, milyen fos film lesz ez má én má most látom, mer hát kék a filter és az annyira nem megy ezekhez. Szörnyű… És mikor sétált Aquaman?! Hogy nézett már ki. És utána jön Batman? Na ne szórakozzunk má. Ez a film már akkor bukásra vót ítélve, mikor Gardner Fox ’60-ban papírra vetette őket. Undorító, megcsúfolása mindennek, ami nem valami más.”

  3. A BvS nél is voltak ilyen “ez a film lesz a legf@szább a világon” videók. És mindenki tudja mi lett belőle. Sajnos a DC nél érdemes már fenntartásokal kezelni mindent.

  4. Soldiersgn: Haters gonna hate! :D
    De Apollo-nak igaza van, a Warner jobb ha felkészül arra, hogy a BvS előtti nagy lelkesedést aligha várhatják most már 2 ilyen megosztó film után. Ha nem szívják nagyon mellre a dolgot még akár jól is sikerülhet a következő film. Bár kétlem , hogy a JL lenne az, Snyder-ben már soha nem fogok megbízni. Inkább a WW és a THE Batman az, ami még jó is lehet!

  5. Remélem jó film lesz és tényleg tanultak az eddigi dolgokból, nem pedig csak mondják. De ha meg nem lesz az, akkor gondolom már csinálják a bővített változatot erre az esetre.

    Egyébként a kommentekben kicsit csalódtam. Sehol egy “bezzeg ha a Marvel csinálná ezt, akkor már mindenki kiverte volna” fajta komment?

  6. marvel legutobbi munkájátol se estem hanyatt a tények tények,de marvel is kezd számomra uncsi lenni,lehet ezzel is egyedül vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.