Aquaman felesége

Amber Heard alakítja Mera-t a Justice Leage-ben, és most kosztümben láthatjuk egy hivatalos képen is.

e-b7-stihpjt-jvrrb5jxudkxhudmlv-s2cxcz0_fie

27 hozzászólás a “Aquaman felesége” bejegyzéshez

  1. A parton áll, miért kéne, hogy vizes legyen?

    Amúgy pont tegnap jutott eszembe, hogy vajon milyen lesz Mera, de nem csalódtam. Bár azt a váll biz-baszt elhagyhatná. Meg az övön lévő A alapján tán a xebel dolgot kihagyják a sztorijából…

  2. Gal Gadot-ot is szidta mindenki az első BvS képek alapján, aztán csak ment mindenkinek a bohóc polírozás a zuhany alatt, amikor az asszony már elaludt :D

  3. Alfie :D te ma Mórickát reggeliztél? :D Gyönyörű lesz ez a film! Kimondhatatlanul várom!!!

  4. Hát, nekem Aquamanról mindig a BigBangTheory jut eszembe és az indiai a jelmezében, meg hogy “Aquaman sucks.”

  5. @5. LasDen: Szarkazmus.

    Úgy néz ki, mint aki egy cosplay playmate fotózáson szerepelne, még felöltözve. Btw. Depp sírhat utána…

  6. Először azt hittem, h a Power Rangersből van. Mindenesetre nagyon gagyinak hat, hátha mozgásban nem lesz ilyen…

  7. Jól van, Zach! Látod ezt a babát? Most mutasd meg nekem kérlek, hogy hol nyúltak hozzád azok a színek!

  8. A Mera kosztüm úgy néz ki, mint egy Mera kosztüm. Rita Repulsa az új Power Rangersből, viszont kissé hasonlít, ha összeszorított szemmel nézzük, soksok Mera kosztümre, hiszen mindkettő zöld ugye, kell ennél több? :D Rita Repulsanak kéne talán Rita Repulsara hasonlítani szerintem, de engem nem zavar.

  9. Eléggé rendben van. :-D Màzlista ez az Aquaman. Most egy csomó disznó poén jutott az eszembe, de nyugi, megtartom magamnak. :-P

  10. “Avagy a Warner menetelése az újabb pofon felé. :D”

    Pofon? Miről hadoválsz, ember? Minden egyes filmjük sikeres lett! Az, hogy a kritikusok és a sok hülye barom követőik lehúzták őket nem jelent semmit mert a rinyapinák ugyan úgy elmentek megnézni akik leszarozták még látatlanban is. Innentől kezdve nincs miről beszélni.

    Nem úgy kell tiltakozni egy film ellen ha szar, hogy elmegyünk megnézni a moziban, utána meg követeljük a pénzünket vissza. :D

    Amúgy baromi jó lett de nem is vártam kevesebbet. Akinek nem tetszik ballagjon tovább. Úgyis mindig jön valaki akinek nem tetszik valami. Nem is lenne érdekes a világ nélkülük.

  11. @DarkEagle: gondolod, hogy ha a szakmai siker érdekelné a Warnert, akkor ilyen idétlenséggel foglalkozna? Őket a pénz érdekli és abból is a többszörös haszon, nem pedig az, hogy nullszaldós lesz a befektetés vagy sem. Lehet ezt rágni-rágcsálni, de a Warner a képregényfilmjeivel épphogy nullszaldón van. Ha egy kicsit is tudnának gondolkodni, nem is erőltetnék a képregényfilm-adaptációt, mert 1. több éves lemaradásban vannak 2. az egész formátum piszkosul kifulladóban van (legjobb példa a legutóbbi Amerika Kapitány) és a Marvel is az első komolyabb bukta közelében táncikál (szerintem ez a Dr. Strange-dzsel be is fog következni) 3. képtelenek másra gondolni, mint hogy a Marvel mekkora pénzeket kaszál (meg se várták, hogy a Suicide Squad eredeti formájában hogyan szerepelhetne, fogták és egy totál másik film fogadtatása miatt újravágatták – ennyit a kreatív szempontokról).

    Amit a hozzászólásod többi részében leírtál (“én így gondolom, aki meg máshogy az kapja be és húzzon el”) meg nem érv.

    A fenti fotó meg szimplán röhejes. Számomra egyáltalán nem fér össze ez a fajta jelmezes bohóckodás és a vérkomoly hangvétel.

    Mielőtt bedobnád Nolant: Batman Begins-ben pont nem ezen a vonalon volt a hangsúly (a folytatások szarok, ott Nolan teljesen elfelejtette, hogy ki is a főszereplője, ráadásul H. Ledger halálát elég undorító módon kihasználták). Lehet, hogy pont ezért nem tudok én mit kezdeni a DC-világgal.

  12. Ööö… azért a sikeres filmektől mind a BvS mind a Suicide Squad messze van. Az Amerikán kívüli forgalmazásból nem minden egyes peták a stúdiót illeti. Az, hogy a boxoffice oldalakon Foreign címszóhoz milyen összeg van írva elég megtévesztő. Vannak itt akik jobban tudják nálam, de az biztos, hogy azoknak az összegeknek csak egy része száll vissza a Warner zsebébe.
    Ha pedig megnézzük otthoni földeken éppen a bekerülés felett hoztak a filmek.
    Másrészt szomorú tény, de a földkerekség két (talán) legikonikusabb DC karaktere Amerikában (a képregények hazájában) kevesebbet hozz mint a Guardians of the Galaxy.
    A kritikusok pedig pont nem számítanak a kőkemény képregény rajongóknak. Ők a gyerekkori (vagy éppen felnőttkori) álmaikat látják megelevenedni ezért fütyülnek a kritikusokra. Ők azok akik akár 3-szor vagy 4-szer is elmennek egy-egy képregényfilmre. De ha nem tetszik nekik akkor pont egyszer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.