Assassin’s Creed-előzetes: csak összejön még egy jó videójáték film?

A többség a Silent Hillt szokta felhozni pozitív példának a stíluson belül, és ezzel szinte el is fogytak a jó játékadaptációk. Na de most! Az Assassin’s Creed eddig nem sok jót villantott, de az új előzetes odabasz. Vagy legalábbis egy jó popcorn filmet ígér, amit Fassbender elcipel a hátán. Ezúttal láthatjuk hogy kerül a programba, és a középkoros akciójelenetekből is többet villantanak, nem is rossz dolgokat.

szalmabala

A videó a tovább mögött nézhető. Poszter is van.

wmmpusn

40 hozzászólás a “Assassin’s Creed-előzetes: csak összejön még egy jó videójáték film?” bejegyzéshez

  1. Na ez a trailer sokkal jobb volt mint az eddigiek! Még a végén én is bizakodni kezdek!

  2. oké, ez màr inkàbb, mint a kànyés trailer, de még mindig nem illik kifejezetten hozzà sztem. Ennek egy tipikusan kardos-kalandos-epic zenés filmnek kéne lenni, és a trailernek is hozzà. Nekem. De Fassbendert szeressük, ugyhogy meglàtjuk. Irons templomos fög..onosznak mondjuk tökéletes vàlasztàs (màr ha tényleg az)

  3. Na, ez egy fokkal jobb. De ettol fuggetlenul egy igazi theme song-ot valamelyik korai részből elfogadnék aláfestő zenének (es ugy értve, hogy nem utolag csinalnak olyan előzetest, hanem egyszer tenyleg az lenne a hivatalos trailer)

  4. Ez a sok felesleges szaltó már-már komikus….
    Oké,hogy “parkour” de azért a jóból is megárt a sok.

  5. mennyi fanyalgás:D szerintem csak magas már az ingerküszöb vagy nem tudom, de ha pl ezt a trailert akkor adják ki mikor kijött pl a Brotherhood vagy a Revelations szerintem mindenki az állát keresné

  6. Fosh n Go me mindig. A jatekot is be kellett volna fejezni evekkel ezelott. Valamint kovethetnek a jatek idovonalat.

  7. John Cena : Ez a Darude Sandstorm féleség már tavaly is gáz volt annyira unalmas. Nem hogy most.

  8. Nekem bejön, én tuti megnézem. Ugyan a játékból nekem csak a II. volt az igazi, viszont ez a trailer azért ott van.

  9. Nem tudom mi a pontos kifejezés erre a típusú zenére, de nekem mindig a Szürke 50 árnyalata trailere jut eszembe , és elképesztően zavar. Már nem az,hogy az a film jut eszembe, hanem egyébként is…kurvára nem illik a filmhez, olyan mintha valami parfüm reklámot néznék, vagy nem is tudom. Na mindegy.

  10. Mi ez a szar zene? Itt zengtek ódákat, hogy milyen jó erre megint valami fos rap megy. Ez így borzalmas. Semmivel sem jobb előzetes a legutóbbinál.

  11. En nem jatszottam a jatekkal! Valaki roviden el tudna mondani, hogy pontosan mirol szol az assassins creed?

  12. A játékoknak csak az előzeteseit láttam, így a történetet mögöttük nem ismerem, de ez a “sztori”, amit itt az előzetesben villantottak Jeremey Ironssal együtt nekem egy erős zs kategóriát sugall, túl sok jelenbeli történéssel. Ugyan akkor Fassbander és Cotillard még mindig egy kis reménykedésre ad okot.

  13. Roberto:

    Nekem is tetszett mint film (nem is értem miért fikázzák, tök jó cucc), de mint játékadaptáció az idő homokján kívül nem nagyon volt egyezés.

  14. Jah, AC trailerekkel eddig sem volt bajom, nem is értetettem a fanylagókat. Ezt nem nézem meg, nem kell több trailer belőle, jöjjön a film.

  15. Kicsit meglep az össznépi csápolás: továbbra is eléggé zavaró zeneválasztás, plusz ennyi alapján én nem kiáltanám ki jó videojáték-filmnek. Óvatosan szemlélem mi lesz vele, de talán mozis.
    viszont OMAR a castingban meglepett :)

  16. Most nem azért hogy kötekedjek de nem egy darab jó játék adaptációt láttunk eddig. Ott a Prince of Persia is. Oké nem az év filmje de simán jó játék adaptáció. Warcraftnál mindenképp jobb, ha szar lenne tuti nem néztem volna meg vagy 3x. :D

    Aztán az említett Silent Hill is. Az ELSŐ Resident Evil is fasza szerintem, sőt még a 2. rész is nézhető. A 95-ös Mortal Kombat sem volt rossz, sőt, mondjuk a folytatásai már említésre sem méltóak. És nekem a régi Max Payne is bejött azért. Persze ez én vagyok. :D

    Mindenesetre 4 TÉNYLEGESEN jó játék adaptációt kaptunk már az elmúlt 20 évben. Bár ha azt nézzük hogy van vagy 100 játék adaptáció és ebből 4 az ami jó akkor eléggé gyatra a kínálat.

  17. Ennek a zenének köze nincs a Darude – Sandstorm-hoz. Vagy tegnapról mára más zenét tettek alá, de nem valószínű. Ami az előzetes alatt szól az egy szar, ellenben a Darude zenéje, 1999-ből a mai napig jóféle.
    Hogy a filmhez is szóljak, mindenképp moziban nézős!!

  18. DarkEgale: Pont a Warcraft-tot hagyod ki? De azért a B kategóriás kis költségvetésű béna filmeket felhozod. Szép.

  19. Rolee: te sem voltál még nagyon az internet sötétebb oldalán. Kicsit irigyellek is miatta.

  20. Annyira nem szörnyű ez a zene a mostani trailer alatt, engem kicsit a Syndicateben használtakra emlékeztet, nincs ezzel baj. Azt pedig aláírom tényleg Ezio a legikonikusabb karakter illetve az ő zenei témája amit szépen mutat, hogy minden újabb részben újra lett keverve, lehet a filmben is lesz erre példa. Én bízom a film sikerében.
    A játékot nem ismerőknek:
    https://www.youtube.com/watch?v=EevWu6A1LPM
    https://www.youtube.com/watch?v=lTBCrrhnvO8
    https://www.youtube.com/watch?v=lmlCudR3JPk
    https://www.youtube.com/watch?v=pj08BMBn_eE
    Valaki azért mondja meg őszintén jobb lenne ha megint kapnánk egy újrakevert Ezio’s Family main themet a filmhez is? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.