Logan-előzete: I HURT MYSELF TODAY

Ez a NIN feldolgozás agyon van már használva, de nem véletlenül, hiszen mindig működik. Wolverine az egyik kedvenc képregényes karakterem, Hugh Jackman iszonyat jó casting még a szar Rozsomák filmekben is, és talán méltón búcsúzunk tőle. A Loganban már eltűntek a mutánsok, de nem teljesen. Úgy tűnik Charles és Logan talál egy fiatalt…

logan-1st-trailer-screenshot

R beosorlás, jövőre nézzük és wow. A tovább mögött ott a trailer, pár képkockával megdobott R változatban is.

R rated:

human
írta
2016. 10. 20. 15:53
megjelenés
83
hozzászolás


83 hozzászólás a “Logan-előzete: I HURT MYSELF TODAY” bejegyzéshez

  1. Zseniális előzetes, az egész atmoszféra, a zeneválasztás, mind, mind remek! Ha a film már csak feleennyire jól lesz összerakva, akkor már megérte!

    Arra azért kíváncsi leszek, hogy lesz-e még egy R-rated trailer is, mert ha jól sejtem ez a PG-13 verzió.
    Bár a sötét, reményvesztett atmoszféra már itt is átjön!

  2. Talán kap végre egy karakterhez méltó filmet, bár szegény Jackman-en sosem múlt. Eddig tetszik, jöhet! :)

  3. Én is csipázom a Rozsomák karakterét. Nekem már az előző is tetszett, főleg a halhatatlanságot boncolgató történettel, de sajnos a vége az elég gagyi lett.
    Gondolom ebbe is már eléggé megkeseredett lesz, aztán jön a kiscsaj és ad valami értelmet még életének. Kicsit klisés, de működhet.

    Egyébként remek hangulatú lett ez az előzetes, nagyon átjött.

    Várjuk szeretettel.

  4. @Genzo: Igen, közben láttam azt is. Két hatásos képkocka, szó se róla, de tényleg nem sokkal több…

  5. @Swen: Igen, eredetileg Trent Reznor írta a számot. Johnny Cash verziója is csak egy feldolgozás.

  6. Elég meh volt részemről….

    A másik oldal hogy az X-Men univerzum egyre kuszábbnak tűnik…

  7. Kicsit Mel Gibsonos az öreg :) Egyébként tényleg üt az előzetes, lehet hogy a végén a Fox is megtalálja a saját közönségét a képregényfilmekben, jöhetnek az R rated dolgok ezerrel, a Deadpoolnak is jól állt még ha teljesen más hangulatban is.

  8. Ha ez a film tényleg olyan lesz, mint amit a trailer sugall akkor minimum sírva fakadok a gyönyörtől.

  9. Érezni lehet hogy kibaszott nagy mészárlás lesz itt kéremszépen !

    Jöhet ! Zene hibátlan !

  10. Én nem örülök. Ugyanigy kezdték el promózni azt a robotos fostos filmet, utána megjelent a kisgyerek is mellete és családi vígjáték lett. Minek kell KISGYEREKEKET TENNI filmbe, gyűlölöm őket.

    És EZ mitől old man logan???

    Old man logan képregény szpojler (nyugodtan elolvashatod mert a trailer alapján SEMMI sincs belőle a filmben)

    A gonoszak nyernek, és felosztják egymás között amerikát, az összes szuperhős teteme egy tömegsírban fekszik. Logan maradt meg nagyon kevés pozitív hős, mind inkognitóban. Logan a szuperhősök alkonyán soha többet nem használta a képességeit és soha többet nem harcolt, mert bűbáj került rá, és a Xavier iskolában minden x-ment kiirtott.
    Hulk megbolondul vérfertőző kapcsolatba kerül she hulkkal, a kölykei terrorizálják logan környékét, és kiirtják a családját. Akkor határozza el hogy kiirtja Hulkot és a nagy familijét, végén banner lenyeli ő meg kikarmolja magát a hasából. Kiderül maradt egy hulk kisbababa, azt elviszi magával és elmennek a naplementében.

    Tudom hogy Hulkot nem lehetett volna beletenni, de ment a nagy old man logan hype ami 0-val van megvalósítva.

  11. Zene és hangulat hibátlan de félek a rendezőtől mert a japános részen szétuntam az:életem (pedig ami japán az nálam jöhet). És az apokalipszis is a Quicksilveres jeleneten kívül egy felejthető kiaknázatlan film volt.

    Ezt is full másképpen képzeltem el. Na majd a trailer 2 január február tájékán még bizonyíthat nálam, de mindenesetre ebből sem:lesz premier elötti vetítés:nálam.

  12. a képregényfilm, ami nem úgy néz ki, mint egy képregényfilm. jó a hangulata, de én már teljesen elvesztettem a fonalat – az világos, hogy időrendben ez az “utolsó” X-men film, de melyik világban? ez most a Fassbenderes folytatása, vagy az eredeti trilógiába illeszkedik, vagy… izé. nem tudom, pl. miért nincsenek X-manek?

  13. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMárcius 3!!!Öcsém megvettek kilóra..:))))))

  14. @szpojleres mókus: Pont te mondod el a kommented végén, hogy az Old Man Logan-sztorit a képregényes formájában miért nem lehetett volna megcsinálni.Azért mert jogok….

    És korábban senki sem mondta, hogy ez lesz AZ Old Man Logan, csak hogy azt fogja alapul venni.
    És ez meg is van: Disztópikus világ, kihalt mutánsokkal, elnyomókkal, stb.
    Csak mellé még ott van az, hogy belemossák X-23 eredettörténetét. Aki pedig egy kislány, vagy legalább is tinédzser, de az is már inkább csak a későbbi sztorikba. EZÉRT kell bele a gyerekszereplő… -_-
    És igen is vannak jó gyerekszereplők is. Remélhetőleg ez a kiscsaj is az lesz…

  15. David R. Blake: De ez mond már meg , hogy a túróstáskával veszi alapul az Old Man Logan-t. SEHOGY! Szpojlermúkusnak 100%-ban igaza van.

  16. Én ennél is sötétebbet vártam, de majd kiderül… Az előzetes alapján azért kicsit félek hogy nem lesz jó végül.

  17. Oké, hát ez baromi jó előzetes lett és hát a zene sokat dob rajta.

    VISZONT, egyelőre nem tudom mi lesz ha most nincs már mutáns csak a csaj, hova fog haladni tovább a történet hiszen nyilván azért hozták be a csajt hogy folytatódjon. Mondjuk ez külön Marvel univerzum szóval igazából mindegy de elég sok kérdés felmerül és nagyon ajánlom hogy mindenre kapjunk majd választ is.

  18. Szerintem kevesen vannak akiknek nem a Last of Us ugrott be az utolsó jelenetről azok közül, akik ismerik azt az epikus játékot.

    Az ott Ellie, ahogy megfogja a viharvert Joel kezét és kész :D

    A film amúgy atomnak néz ki!

  19. Amikor a gyerek fightol az nagyon gyenge a sok vágástól, úgyhogy ettől a dologtól félek kicsit. Last of Us-ban is gyilkol a gyerek, de ott késsel elvágja a torkát az embereknek, itt meg ugrálva dobálja a kigyúrt katonákat egy kislány, mert mutáns. Majd meglátjuk.

  20. ferkov:

    Szerintem a kiscsajnak karmai lesznek :) vagy legalábbis van egy gyanúm rá, a többit lehet guglízni…

  21. Jó kérdés, mondjuk amúgy se lehet követni a sztorit, mert a Wolverine-ben elvesztette a karmait is de a Days of future past-ben már megvoltak neki, rendesen fémből, hogy a fenébe kapta vissza? Pedig elvileg az a film összemosta az idővonalakat eggyé, szóval már nincs régi trilógia, akkor ez most minek is a folytatása?

  22. Egyszerű a magyarázat, még Singer is megmagyaráza, elvileg a Wolverine végén mikor jön a Prof meg a Magneto a Logan-ért ott úgymond ‘kibékültek’ és Matnetonak megvan a képessége, hogy visszaadja neki a karmokat, bár ez nem teljesen ‘hivatalos’, de elfogadható, viszont, hogy miért nem gyógyul, az jó kérdés :D

  23. szerintem azért nem gyógyul, mert ugye van egy klónja, és szerintem túl sok olyan cuccot vettek tőle le ami miatt nem tud gyorsan gyúlni, vagy valamit beadtak neki

  24. Nem érzitek a kontrasztot,h a 2013-as Farkas pg 13 volt as ez meg full mocskos R rated lesz?! Értitek mire gondolok?

  25. Kal-El: Nem érzed, h a 2013-as Farkasnak megjelent egy rendezői változata ami R rated volt?! Érted mire gondolok?

  26. Erre az a nagy hype? Úgy van rakjunk bele gyereket, akit majd meg kell védeni a gonosz bácsiktól.

  27. Nagyon jól néz ki. Jackman remélhetőleg jó filmmel búcsúzik.
    Egyedül ezek a fém kezű kemény fiúk nem tetszenek. Biztos múltjuk van Logannel, de remélem megmagyarázzák a mutánsok eltűnését rendesen, mert ezek a puskás fém kezű figurák egyszerűen nem elég komolyak. Magnetot ilyen kiscserkészek nem győzhették le.

  28. Gyógyul Logan, csak lassan. Ez a sztori egyik lapköve, hogy mind neki, mind a Profnak már nem a régi az ereje.

    @Huskar: Fentebb már leírtam. De jó, akkor nem alapul veszi, csak inspirációnak. Csak itt pl. öreg Hawkeye helyett öreg Prof X van, de a disztópikus, gonoszok által uralt világ ugyanúgy megvan pl.

  29. Biztos vannak itt akik jobban képben vannak az X-Men képregényeket illetően, de valaki magyarázza el nekem: ha egy mutáns öregszik akkor gyengül a képessége?
    Ez a nincs öngyógyító képességed nem volt már? Ja, de…

  30. kerdezo83: Nem hinném hogy a kor nagyon befolyásolná az X gén hatékonyságát. Ott van például Xavier és Magneto is akik idősen jobban tudják használni képességüket mint valaha, mivel megtanulták az életük során kihasználni.

  31. Huskar: kösz, ahogy gondoltam én is.
    De akkor ez megint egy f*szság, hogy az öreg Logan nem/vagy lassabban gyógyul.
    És megint lesz egy film, ahol Rozsomák küzd az öngyógyító képessége nélkül/vagy legyengült képességgel. Nem ez volt az előző filmben is?

  32. Ahogy néztem a trailert, amellett hogy kilóra megvett, csak arra tudtam gondolni, hogy most itt ez a faszántos előzetes, nehogy a játékidő 3/4-ét az tegye ki, hogy Logan, a kislány, az öreg/beteg prof a hátsó ülésen hármasban utazgatnak a posztapok tájon, amolyan low büdzsésen. Adja az ég, hogy a karmos hentelés legyen túlsúlyban….álom álom édes álom.

  33. Én meg pl pont abban reménykedem, hogy mernek eltérni a megszokott szuperhősfilm modelltől és nem két óra agyatlan zúzás lesz, hanem komoly karakterfilm kirobbanó erőszakkal, nehéz döntésekkel és ütős befejezéssel. Amolyan Fox No Country for old menje :)

  34. nem sértődnék meg, ha öregen is, de legalább egy filmben felveszi azt a wolverine jelmezt egy jelenetre legalább… az se érdekel, ha nagyon rosszul/nevetségesen néz ki. úgysem old logan story, azt már tudjuk.

  35. @Kakarotto: Én is hasonlóan vagyok vele.
    Egy sokkal személyesebb, drámaibb, és keserédesebb sztori jobb búcsú lenne Jackmannek a szerepben, mint valami agyatlan kaszabolás!
    Jöhet persze a vagdalkozás, meg a SNIKTT!, de ne essenek vele túlzásba!

  36. Én alapból hányingerrel gondolok már minden képregény filmre DE!! ez bejön. Örülnék ha végre látnánk ezeket a színészeket tényleg színészkedni és nem csak csúnyán nézni a filmjeikben! Ebben erre simán van lehetőség. Már persze ha marad a hangulat a vásznon is.

  37. Nekem nem jött be ez a Mad Max hangulat. :( Én nem ismerem annyira a karakter hátterét, de ez nem passzol szerintem ide. A posztapokaliptikus hangulattól meg a hideg kiráz általában. :S

  38. Vannak most olyan trendek, hogy nem agyatlan gyilkolás, hanem folyamatos drámázás, hogy most hős vagyok, de mégse kéne hősnek lennem, mert nem fogadnak el annak, mert mást látnak bennem (szörny vagyok), most mi tévő legyek, de a végére hős leszek egy 10 percre. Meg van a hős vagyok, de mindenkit nem tudtam megmenteni, mert meghalt 1000 ember miközben 10000* annyit megmentettem, úgyhogy bűnbak vagyok és nem szabad hősködnöm. Ezek ugyanazok kb és baromi unalmasak tudnak lenni. Deadpool vagy nem tudom valamelyik jobb példát kéne követni, ahol szórakoztató filmet nézhettünk. Az említett fajta drámák nem túl jók, mert itt a főszereplő kezéből kések jönnek ki, úgyhogy mit drámázzon az gyilkolásra való semmi másra. Felőlem lehet dráma, csak ne az említett dolgok, mert azt 10 hősös filmre rá tudnám húzni. 20 perc dráma aztán mókás gyilkolás.

  39. Engem is megvettek! Nagyon össze van rakva!

    Ha a trailer tényleg azt ígéri, amilyen a film is lesz én kivételesen még egy kultfilmet is el tudnék képzelni ebből a részből.

  40. Minek egy filmbe gyerek?
    Pár képkockán látszodot, hogy X23 durvulni is fog :D

    Nem tudom, de nekem olyan road movie hangulat jött le ebből a trailerből…de messze van március :S

  41. Iszonyat szar ez a zene az előzetes meg egy nagy nulla. Csalodás. Gondolom nem akartak elsőre ellőni dolgokat, de én valami akció dúsabb trailert vártam.

  42. 36 Peti:

    Tulajdonképpen az apokalipszisben magyarázzák meg hogy kapja vissza a karmait.

    Nem tudom hogy a film mennyire fog tetszeni, mindenképp elmegyek rá mert képregény :)

    Bevallom nem ismerem a képregényeket részletbe menően, de hogy a faxba lesz xaviernek haja? Öreg korára vissza nő vagy mi a fasz… pláne hogy alapból kopasz a színész is annyira látszik hogy mű haj… és ha egy ilyen apróságra nem figyelnek akkor mit várjunk a teljes filmtől :(

    Egyetértek, hogy ezekre képregény filmekre a nagy többség inkább egy felhőtlen szórakozásra szeretne beülni ahol a főhős nehézségek árán de győzedelmeskedik a gonosz felett… Ehhez képest drámáznak … mintha oscarra gyúrnának a filmmel … pofám leszakad :S

    Nekem az a saját véleményem, hogy az első két x-mennel olyan magasra tették a mércét (talán a DOFP ezt még eléri), hogy a mai napig nem voltak képesek felérni hozzá.
    Pláne hogy az új színészek mind mind nagyon jók, de számomra valahogy karakteridegenek… ergo ezután a film után hagyni kéne kicsit pihenni az x-men frenchise-t, mert kezd erőltetett rugdalkózásnak tűnni.

    Meg ezt az univerzumos témát is már eldönthetnék végre mert egyik filmben még univerzumot építenek a következőnek meg már szinte vajnyi köze hozzá :S
    Szóval ahhh ….

  43. Jelen esetben bizakodó vagyok, mert az X-Men filmek kapcsán nekem igazán csak az első két rész volt bejövős. Wolverine jöhet minden mennyiségben, nagyon bírom a nyers karaktert, amit azokban, és itt is látok.

    Az első két eredetfilm sem volt rossz, de sajnos kiemelkedő sem…arról meg nem Hugh Jackman tehet, ő mindig is hozta amit kell. Nekem ez éppen azért tetszik, mert végre nem bugyuta jelmezes szuperhősök ugrabugrálnak New Yorkban CGI túltengésben, hanem egy elmélyült komoly sztorit kapunk–>A kevesebb, több!!! X23 megjelenése adott esetben kislánnyal, baromira izgalmas, kíváncsi vagyok miképpen fog alakulni.

    Aki meg Johhny Casht és ezt a gyönyörűen megkomponált darabot szarnak véli, inkább üljön be a Transformers 45-re vagy a Halálos iramban 33-ra!!

  44. Ennyiből kurvára nem lehet megállapitani, hogy mennyi lesz a dráma vagy hogy hogyan dolgozza fel az Old Man Logan történetet. Majd minden kiderül a moziban. Ez egy fasza trailer volt. Ennyi és nem több.

  45. Szeretem az X-men filmeket, olyan nekem mint a Harry Potter széria, vannak benne hibák, van amelyik rész gyenge, de szeretem mindet. Ha ez pedig olyan lesz, mint a trailer, akkor nagyon boldog leszek.

  46. nekem csak az nem tetszik hogy ebben a sivár jövőben kislány még X23…szóval elpazarolják most. Így a jövőben hogy hoznák be ezt a karaktert? vagy lehet nem is kell nekik…na mindegy. lehet időutazással megoldják majd.

  47. 64.: Az teljesen mindegy, hogy előtte vagy utána, mert Xavier még a 3. rész után is életben maradt – legalábbis a tudata az addig agyhalott ikertesója testében.. A Days of the Future Past meg úgy is újraírta az egészet, szóval a lényeg, hogy van Xavier, és kész :D

  48. Jobban örülnék egy olyan Wolverine filmnek ahol végre felveszi az ikonikus jelmezt és abban teszi helyre a népet. Nekem ez az Old Man Logan sztori világ nem jön be bár biztos érdekes lesz a film. A képességének gyengülését remélem megmagyarázzák, a Wolverine filmbe is ez volt a téma ezt nem tudom miért kell megint ellőni. Xaviert én se értem mit keres benne. Érdekes hogy Logan elég sokat öregedett ahhoz képest hogy majd 200 évesen is egy középkorú férfinak nézett ki, a future pastba se volt annyira “lestrapálva” tudom Old Man Logan.

  49. Nekem kicsit az idővonalba nehéz beilleszteni ezt a filmet.
    Ugye a Dofp-ban újraírták az egészet. Akkor ez most azt folytatja és a jövő mégis csak elszaródik valahogyan? Vagy ez teljesen egy alternatív idősík lesz?

  50. Tükör: Igen a klasszikus Wolverine jelmez most már igazán megjelenhet a vásznon. Legalább egyszer láthatnánk Jackman-t benne.

  51. Nekem az a fura csak ,hogy a DoFP-jövőjében ami kb. egy időben lehet ezzel még teljessen jól tartotta magát ott nem hanyatlottak a képességei itt meg igen? Amúgy az még lehet ,hogy jóval távolabbi jövő de akkor meg Xavier nem nagyon lehetne.

  52. kova: Szerintem meg nagyon egyszerü az idővonal. Az X-MEN Apocalypse utolsó jelenetében elviszik Wolverine vérét. Belőle klónozzák később X-23-at. Ez a film valójában az Apocalypse és a Days of Future Past jövőjében játszódik.

  53. Az Apocalypse és a Days of Future Past jövőjében, ÉS a DoFP film legvége után, nem? Mert ott még minden oké volt, mindenki élt és virult. Kb szó szerint.

  54. Na, a hangulat adja, még a végén lesz ebből valami, nem holmi babazsúr.

    A képregényes jelmezt meg ne emlegessük, a korábbi filmekben is nevetségesnek hatott volna, ide meg aztán végképp nem passzol. Talán egy majdani reboot-ban elő lehet szedni, szigorúan maszk nélkül.

  55. Torjack: Tudod mi a nevetséges? Csaknem az összes eddigi X-men jelmez amit filmben láthattunk. A maszk is iszonyúan jól állna neki.

  56. Hát az a sárga fekete hacuka vásznon tényleg egy vicc lenne. Stílusban egyszerűen nem passzolna a filmbe. Ebbe se, de a korábbiakban se tudom elképzelni. Épp elég volt, hogy láttuk a táskában. Van, létezik, kész.

  57. ez egy film, csak akkor néz ki nevetségesen, ha úgy állítják be. pl. Dark Helmet (Spaceballs) és Darth Vader, a valóságban egy vicc lenne, de egy star wars filmnél mégsem ezen rugózol.

  58. Kicsit off, de nyilván nem véletlenül nem kapta meg a trademark fejfedőt se Hawkeye, se Skarlát Boszi, illetve Thor is sisak nélkül van kb mindig. Egyrészt furán hatna, másrészt pedig a fanservicen kívül nem lenne haszna sem.

  59. Ha valakit érdekel “Rozsi” képesség gyengülése: az ön-gyógyító képessége tartja/tartotta fiatalon. Itt már lehet vgy 150-200 éves, és az hogy egyáltalán él az azért van mert folyamatosan teli erővel működik a képessége, így kevesebb energiája jut a seb gyógyulásra. Az első x-men-be Jean mondja h kora meghatározhatatlan, valszeg a profnál is sokkal öregebb. De ezt amúgy minden x-men képregény rajongónak illene tudni:)))

    Nekem tetszik a trailer, el megyek megnézem moziban ezt a filmet. Közepes biztos lesz, sőt sztem jó lesz, de talán még vlmi kiemelkedőt is össze hoztak. Meglássuk. Sztem ne temessük előre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.