Donald Glover lett Lando Calrissian

A fiatal Han Solo-ról szóló filmben alakítja majd a szintén fiatal Lando-t. 2018-ban meglátjuk ez hogy sül el a Phil Lord és Christopher Miller (21 Jump Street, The Lego Movie) duó által rendezett Star Wars-történet, akik ezt mondták a bejelentéshez:

We’re so lucky to have an artist as talented as Donald join us. These are big shoes to fill, and an even bigger cape, and this one fits him perfectly, which will save us money on alterations. Also, we’d like to publicly apologize to Donald for ruining Comic-Con for him forever.

donald_glover_560x420

26 hozzászólás a “Donald Glover lett Lando Calrissian” bejegyzéshez

  1. ő sokkal jobb választásnak tűnik, mint a Han szerepére választott színész, akinek nem ugrik be a neve

  2. Donald Glover castingal csak egy bibi van hogy majdnem 10 cm alacsonyabb Billy Dee Williams.

  3. Sirocco06: jó hogy nem az a bajod, hogy az egyiknek 42-es a másiknak meg 46-os a lába. :D Nem azon a 10 centi magasságkülönbségen fog múlni.

  4. Tökéletes casting.

    @ Sirocco06 te tudod, hogy mondjuk Tom Cruise hány centi? Semmit se számít.

  5. Nem vagyok oda érte, de jobbnak tűnik mint a fiatal Han. Megrögzött Anthony Ingruber/Taron Egerton szurkoló voltam a nagy castingidő alatt.

  6. Nem is volt kérdéses, hogy kit játszik majd. Az viszont sokkal nagyobb kérdés, hogy kell-e ez a film egyáltalán. Ma reggel amikor megláttam ezt a hírt rögtön az ugrott be, hogy “tök jó, majd megnézem ha kijön dvd-n!” és aztán egyből jött a wtf érzése, mert rádöbbentem, hogy annyira nem akarom látni a filmet, hogy még fizetni se vagyok hajlandó érte! XD

    De miért? Szeretem Han-t, igaz sose volt a kedvencem de mindig is őt tartottam a legerősebb figurának az eredeti trilógiából. Lehet, hogy ez a reakcióm a halálára? Kylonak már megbocsájtottam, sőt szurkolok neki, hogy megtérjen a világos oldalra, akkor talán az a baj, hogy ebben az új filmben már nem játszhatja őt a nagyszerű és megismételhetetlen Harrison Ford? Egyáltalán mit akar ez a film nyújtani nekünk, nosztalgiát( nem hiszem) vagy enyhülést a gyászra? Hmmm…

    Ti gondolkodtatok ilyenen?

  7. “Egyáltalán mit akar ez a film nyújtani nekünk…”
    Nekünk valami átlagos blockbustert amit úgyis megnézünk mert Star Wars és Han Solo
    A Disneynek meg jó sok $$$-t…

  8. Őszintén szólva, szerintem Solo karakterét csak a Star Wars fősztorija tette érdekessé. Ebből az következik, hogy egy önálló sztorit, amiben ráadásul nem is Ford játssza, csak akkor fog elvinni a hátán a SW univerzum, ha valami tényleg bombajó sztorit és forgatókönyvet rittyentenek neki. Esetleg benne lesz valami Csuvi-Yoda történetszál is, ahogy a Revenge of the Sith-ben volt utalás a kettejük közös múltjára.
    Számomra egy csempészes, üldözős, és nyilvánvalóan agyonpoénkodott sztori egy fiatal Soloval jelenleg teljesen érdektelen. A totálisan mellékszereplő Boba fett is érdekesebb karakter, ha különálló filmről van szó.

  9. “Ebből az következik, hogy egy önálló sztorit, amiben ráadásul nem is Ford játssza, csak akkor fog elvinni a hátán a SW univerzum, ha valami tényleg bombajó sztorit és forgatókönyvet rittyentenek neki.”

    :DDDDDDD

  10. Nightstalker: nem tudom, mi volt ennyire vicces a kommentemben, de egészségedre :) Ha a “bombajó sztori”, akkor ezzel arra kívántam célozni, hogy ez sajnos nagyon nem evidens, sőt…az ellenkezője inkább az. Ahogy a TFA-t se a sztoriért szerettük.
    Na, a Solo film egy TFA szintű sztorival hasalni fog.

  11. Scorpion: az SW univerzum _barmit_ elvisz a hatan. Kismillio nezoje lesz, rengeteg bevetellel. Akrmilyen harmatos forgatoknyve lesz, akarmilyen szerelokkel.

  12. Szerintem a Star Wars tipikusan egy olyan cím amivel mindent el lehet adni. A force awakens sem váltotta meg a világot de én imádtam a nosztalgiaérzésért. A többihez is így állok.

  13. Matthew: jaaa :D oké, hát most az Atlantában bizonyított nekem, a Martianban katasztrófa volt. A Communityben is kedveltem, de arra nem mondanám, hogy nagyot színészkedett.

  14. @Nightstalker, Vanda:
    Eladni el lehet a filmet a SW univerzummal, de attól még jó nem lesz. A hasalást nem anyagi értelemben gondoltam. A Solo filmet gyakorlatilag sehogy se tudják kötni a fősztorihoz, ergo az eddigieknél sokkal kreatívabbnak kell majd lenniük, hogy egy magában is megálló sztori legyen. Ez az ami félek nem feltétlen fog összejönni. Adja magát, hogy valami Serenity-féle űrcsempészes rosszfiús sztori lesz, mert Solo-nak se a jedi vonalhoz, se a Birodalom-lázadók vonalhoz nincs köze a New Hope-ig, tehát totàlis kívülálló. Vagyis ez lesz az első olyan sztori, ami tényleg független a fősztoritól, itt az újabb rókabőr taktika nem fog menni. Meglátjuk.

  15. Elég nagy azért ez az univerzum (galaxis.) ahhoz, hogy ne kelljen mindent a fő sztorihoz kötni, másban is lehet még potenciál.

  16. Scorpion: mifele hasalas a nem-anyagi termeszetu hasalas? Fujjogni fogjak, de azert megnezik?

  17. Nem. Elmennek megnézni, aztán hatalmas csalódás lesz, a kritika lehúzza, stb…
    Nem tudom, te hogy vagy vele, de én egy filmet nem a bevételi adatai alapján ítélek meg, hanem a minősége alapján.
    Amúgy tényleg ekkora hülyeséget írtam, vagy csak akadékoskodunk?
    Amúgy pedig ha az első negatív kritikák elárasztják a netet, igen, még anyagi bukta is lehet, legalàbbis SW mércével nézve sokkal kevésbé sikeres, mint azt várnák. A Rouge One esetében se véletlen figyelmeztette a Disney a befektetőket, hogy akkora őrületre ne szàmítsanak, mint a TFA esetében, és itt se tudni még, mennyire fog működni a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.