Life-előzetes: nem vagyunk egyedül?

Jake Gyllenhaal és Ryan Reynolds az űrben! Egy nemzetközi űrállomás 6 fős legénységéről szól, akik földönkívüli életet találnak a Marson. Elindulnak vele haza, de kiderül, hogy intelligensebb a Dolog, mint gondolták. Na jó, nem csak utalgatok: eléggé Thing-es. Amúgy meg űrsci-fi-horror, amiből nincs sok, szóval kötelező.

life-trailer-screenshot

Előzetes a tovább mögött.

human
írta
2016. 10. 31. 02:58
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Life-előzetes: nem vagyunk egyedül?” bejegyzéshez

  1. Ez totál kimaradt nekem, most hallok róla először. Persze, hogy jöhet! Ez kötelező lesz.

  2. Ryan Reynoldsnál várom azt a pontot, amikor kifutnak a régebben szerződött mozijai és végre elkezd profitálni a Deadpool sikeréből. Még ez is előtte volt, de ezzel talán betalált és megnyomja az önéletrajzát.

  3. De izé, mért akarnak az alienek mindig megbaszni minket? Nem lehetne valami olyan scifit is csnálni, ahol találkozunk az idegenekkel, és aztán próbálunk együttműködni? Azt is ki lehetne találni úgy, hogy érdekes legyen.

  4. Szerintem tiszta sablon story,kicsit több pénzből. A sony jobban oda figyelhetne mire ad pénzt, de tény elég változatos projektekbe fektet be. Eddig nem győzött meg, ez a story inkább dvd-re jöjjön, a színészek nem fogják eladni.

  5. Zidane66 pedig nekem abszolút az az érzésem. A most következő űrsci-fi áradatból (Arrival, Pessangers, stb) eddig ez tűnik a leggyengébbnek.

  6. Minden közepesnél jobb sci-fi jöhet. :) Az Alienes sikítás/szirénát ebből se tudták kihagyni. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.