Vulture a Spider Manben és más Marvel dolgok

Nekem meglepő, hogy csak most lett hivatalos a Vulture pletyka, miszerint a Spiderman: Homecomingban Michael Keaton őt alakítja. Úgy emlékeztem ezt már rég készpénznek vette mindenki. Ez lenne a kosztümje.

ti19uee

Ezen kívül Tom Holland azt mondta, hogy 6 filmre írt alá, de így fogalmazott “three Spider-Man movies and three solo movies”. Nem tudni mit jelent solo movies, tippre a Spider-Man amikor feltűnik az Avengers mellett, a solo pedig a külön kaland.

6 hozzászólás a “Vulture a Spider Manben és más Marvel dolgok” bejegyzéshez

  1. Ez a jelmez kurva szar. De lehet, hogy a filmben jól fog kinézni. Hagyhatnák már az összes B kategóriás ellenfelet a francba és jöhetne Venom, Kraven vagy Carnage. Alig várom már, hogy harmadszor is láthassam a Green Goblint.

  2. Carnage csak lebutígva férne bele a PG13-ba, de én is megnézném. Green goblin helyett pedig lehetne Hobgoblin (Vészmanó),elég sok fejfájást okozott Spidey-nak… bár ahhoz Green goblin-ra is utalni kellene.

  3. szerintem a spider-man filmeket a saját filmjeire érti, a solokat meg lehet a spin off-okra (black panther, antman and wasp, cpt. marvel), nem?!

  4. Tükör: Ezt honnan veszed? Nehogy mááán Agent Venom legyen.
    zsocso: ” hagyhatnák már az összes B kategóriás ellenfelet a francba” Az eddigi Pókember filmekben melyik volt b kategóriás? Talán Rhinot sorolnám B kategóriába de ő gyakorlatilag nem is szerepelt :D Kraven pl semmivel sincs feljebb mint Vulture kb 1 jó sztori volt vele szerintem amit nem írok le mert minden pók rajongó tudja hogy melyik az.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.