Beauty and the Beast-előzetes: most komolyan!

A szépség és a szörnyeteg megkapja az élőszereplős kezelést a Disneytől. Emma Watson lesz a… azt hiszem a szépség. Jk, szerintem szép a lány. A rendező Bill Condon (Dreamgirls, Twilight: Breaking Dawn). A történetet mindenki ismeri, nem? Van a szépség, táncol a szörnyeteggel. Vagy valami ilyesmi. Itt az első rendes trailer, szóval tényleg mutatnak végre a filmből dolgokat.

beauty-trailer2-screenshot

A trailer a tovább mögött. A mozipremier jövő márciusban.

33 hozzászólás a “Beauty and the Beast-előzetes: most komolyan!” bejegyzéshez

  1. A régi disney meséket szeretem, de a szépség és a szörnyeteg nem a kedvencem. Ennek ellenére számomra igényes átdolgozásnak tűnik így elsőre. Lelkesedni persze nem tudok érte, de meglepő módon hangulatosnak találom.

  2. Amennyire vártam, ez az előzetes annyira le is lombozott. Semennyi színészi alakítást nem láttam benne…. vizuálisan sem nyűgözött le, 2016-ban már elég magas az ingerküszöb!

  3. Most őszintén. A csajszi és az apján kívül minden cgi.
    Ennyi erővel lehettek volna ők is cgi karakterek és akkor egy Beowulf “szintű” film lehetne. Így semmi több egy zöld hátteres mű valamitől!

  4. Varázslatos! Alig várom :) Emma szép és a látvány is gyönyörű. Egyébként meg persze hogy minden CGI. Hogyan másképp lehetett volna feldolgozni? Pls…

  5. Atyagatya eddig erdekelt, pedig a Luke evans meg dan stevens és a hamupipőke is meglepően jó lett.

  6. nem vagyok híve ennek az előszereplősítsünk mindent missziónak, mivel kb. számomra annyira izzadságszagúan lehúzásnak tűnik mint amikor lucas kiadta a phantom menace 3d-t.

    Ezek a rég disney mesék klasszikusok, szerintem anno a mostani 25-30 évesek mind látták legalább kétszer, még azoknak is akiknek ez annyira nem jött be. Én is köztük vagyok, és véleményem szerint eléggé lelombozó ezt látni. Bell személyisége nem jön át (eléggé nehéz ezt megalkotni, azonban hozzá kell tennem számomra eddig csak a once upon a time sorozatban sikerült). A rajzfilmben egy lányról szólt aki egy olyan utópisztikus jellemmel bír hogy nem fél, nem riad meg a dolgok felszínétől, mivel azt látja ami belül van, nem pedig ami kívül. Emma nem olyan lány, inkább illik Jennifer Lawrence féle szerepbe ahol sikongatni kell, a trailer során egyetlen egyszer sem mosolyog. (ezt leírtam külföldi oldalon rámmondták hogy antifeminista vagyok, remélem itt nem kapom meg)

    Másrészt meg megrögzött CGI ellennes vagyok, szóval ez nagyon nem jön be, színtelen, szagtalan világ.

    Majd amikor kijön blue rayen megnézem egyszer.

  7. Én nemtom hogy vagytok vele de a Luke Evans casting zseniális! :D Kár, hogy nem énekelt(azt szerettem egyedül a mesében)!
    Viszont egy dolog szöget ütött: ez tipikusan karácsonyi filmnek tűnik! Úgy értem ott a hó, meg a kastély, meg az egész hangulat, miért lett ez márcuisra időzítve?A Valentin-napot is még érteném, de a március??

    Nem akarnak helyet cserélni a Star Wars 8-al inkább? Az kevésbé tűnik karácsonyinak!

    Egyébként ígéretes, a disney-n kívül még klasszikus elemeket is látni vélek a trailerben! Tuti megnézem! :)

  8. Sajnos engem nem győzött még meg. Örülök, hogy a mondatokat kvázi visszahallani a meséből, és Emma tényleg gyönyörű, de nagy alakítást egyelőre nem látni tőle (se senki mástól), továbbá nekem a szörny túlságosan emberszerű. Mintha hajnövesztőt használt volna testápoló helyett, de semmi több, és nem elég nagy. Gaston meg sokkal izmosabb volt a mesében, ami fontos lenne…
    Várom, mert Emma mégis csak Emma, de nem számítok sokra a filmtől… a zenével persze még sokat dobhatnak rajta, remélem, figyelnek rá.

  9. Bajaim:

    Szinte képkockáról képkockára követi a rajzfilmet ezek alapján
    Ha azt nem látta volna a celkozonseg 99%-a, akkor biztos ami biztos teljesen ellovik a sztorit a trailerben
    A szörny arca lehetne kevésbé emberi, meg az egész megjelenése

    A legjobban az idegesít, hogy másodjára akar ugyanazzal százmilliókat keresni a Disney. Mert ennek más értelme nincs, ha csak újrajátszatják (az egyik legjobb) meséjüket emberekkel. Legalább legyen valami plusz. Egy Demóna vagy akár Hófehérke esetében legalább még volt egy kis csavar, más megközelítés. De már nem is próbálkoznak. Persze minek, ha így is rongyosra keresik majd vele magukat.

  10. Alapvetően engem nem zavar egy mese élőszereplős feldolgozása, még ha az alapvetően a mesét akarja újra alkotni. De ez valahogy nem jött át. A kissé mű képi világon még túltenném magam, viszont a két főszereplő eléggé semmilyen hatása már zavaró. Watson egyáltalán nem illik a mesebeli Belle szerepére. De ha mesétől eltekintünk, akkor is egy eléggé szürke, inkább egy mellékszereplő “kinézetű”. Nem az a természetes gyönyörű fiatal nő, mint ami a mesébe volt. Így elég nehéz elhinni, hogy a szörnyet ez a “rút” kiskacsa megfogná… vágy itt megfordították a tanulságot? :P
    De sajnos a szörny is inkább egy hosszú szőrű selymes plüss “maci”.
    Szóval ez eddig nem mozi… hacsak nem visz magával egy másik “rút” kacsa :D

  11. Disney megint meg fogja csinálni. :D

    Szerintem gyönyörű igaz néhol még kilóg a CGI de filmig javítják úgyis.
    Egyébként azért az rohadtul vicces és nem jó értelemben hogy egyesek egy alig 2 perces előzetesben színészkedést várnak. :D

    Igazából szerintem minden benne van ami kell az hogy kell-e feldolgozni a meséket más kérdés de ha már csinálják legalább igényesen teszik és nem csinálnak belőle egy Alkonyatot hanem tényleg egy az egyben a mesét kapjuk vissza kb.

    Jó lesz ez a Március. Ghost in the Shell most meg ez. Mi jön még Márciusban? :D

  12. Én már tudom, hogy mi lesz itt a csavar az eredetihez képest. :D

    A végén a szörnyeteg átalakulása után nem herceggé, hanem hercegnővé vedlik át a félelmetes szörny, és egy jót leszbiznek majd Emma Watsonnal :D

    Vaaaaaagy

    Herceggé történő visszaváltozása után, Luke Evans karakterével jön össze, és végül a két férfi egybekel a nagyszerű kastély falain belül :D

    Ez lesz a Disney újítás. :D
    Ez a mostani Disney.

  13. Jó lesz ez. Én csak örülni tudok annak, hogy nem lesz benne csavar, jó lesz látni így élőszereplősen, ha már a Broadwayre nem juthattam el. :)

  14. én szeretem Luke Evans-t de csak pozitív karakternek, ebből kifolyólag számomra ebben a filmben nagyon ellenszenves mint “színész választás a karakterének” :(

    Am a rajzfilm hangulatot szerintem is nagyon vissza adta.
    Nincs kétségem afelől hogy kassza siker lesz, de azért valljuk be, azért hozni is fog egy bizonyos szintet … azért a disney-nél nem xarral gurigáznak.
    Lehet hogy nem oscar díjas alkotásokat dobnak piacra, de azért az utóbbi időben szinte minden filmjük megüti a kötelezőt … :)

  15. nekem tetszik a szándék, hogy képről képre követik az eredetit, csak modernebb környezetben. nem bánnám, ha a szuperhősös/anime feldolgozásokkal is így tennének és nem akarnának mindent kifordítani (dragon ball evolution, batman v superman, etc). kár, hogy ez a sztori engem még így se fog meg a trailer alapján, de látványra jól néz ki.

  16. Hollywood haldoklik és bődületesen nagy az ötlettelenség.
    Generációk nőttek fel ezeken a meséken, és ha így nézem,
    akkor szánalmas hogy így próbál meg újra és újra levenni
    minket a lábunkról…
    Egy mozit nem adok érte de Watson miatt majd megnézem.

  17. Vicces ez az újra le akar minket venni a lábunkról hozzáállás, amikor szerintem a Disney részéről már nem is számít számottevő nézőközönségnek az a korosztály, amelyik a rajzfilmen nőtt fel.

  18. Hát ez a csak nagyon nem illik ebbe a feldolgozásba. Olyan szürke a lány. Ide ha hűek akartak volna maradni akkor vagy Anna Kendrick kellett volna de jobb lett volna Anne Hathaway a hatalmas mosolyával és kedves kisugárzásával. Ez a csaj is csak azért került bele ebbe a filmbe mert HP sorozat miatt sokan ismerik….

  19. Mammut: dehogynem, ők azok a kisgyerekes szülők, akik gyerekként látták az eredetit, és akik kifizetik a családi mozijegyet. És tutira mennek, mivel látták már a filmet, tehát tudják, hogy jó – a gyerekeik élvezni fogják. win – win.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.