Heti mozibemutatók: november 17.

Jött őszi blockbuster és kötelező néznivaló. Mivel annyira nem hozott lázba a Beasts, így inkább az utóbbira, az éjszakai ragadozókra megyek majd. De nyilván ezzel a kisebbségbe tartozom a heti premiereket elnézve.

NOCTURNAL ANIMALS

  • Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) – a Harry Potter univerzumban játszódó prequel.
  • Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) – a program.
  • Creative Control – amerikai sci-fi.
  • Az utolsó emberig (Blood Father) – már megvolt, jó kis zsánerfilm Mel Gibsonnal.
  • Az ismeretlen lány (La fille inconnue) – belga filmdráma.
  • A sors kegyeltjei… meg a többiek (Ma Loute) – Machin és Malfoy nyomoz?
human
írta
2016. 11. 17. 19:16
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 17.” bejegyzéshez

  1. Nagyon erdekes volt a Fantastic Beats, erdemes megnezni! Bar en azt hittem, hogy egy kis harrypotter hangulatot visszaad, de en nem ereztem azt. Az allatok nagyon faszak benne, es a masik vonal is teljesen korrekt volt. ajanlom!!!

  2. Nocturnal Animals – avagy miért járok moziba. Kontraszt, hogy a blockbuster filmekkel szemben ennek tartalma is van. Üdítő a rengeteg szuperhős hülyeség után. Ajánlott.

  3. A Gibson film nem volt rossz, de lehetett volna sokkal jobb is. Az rendben, hogy egyszeru, a John Rambo is az volt, de sajnos nem sikerult ugy, mint lehetett volna.

  4. Elien- Dettó! Inkább éreztem csak egy “mutassuk meg, hogy ő is alkalmas lenne még mindig Mad Maxnek Tom Hardy helyett” de inkább fulladt unalomba. Az amúgy nagy, hogy az ellenfele az Apocalyptoból a főgonosz :)

  5. Nekem is Éjszakai ragadozók lesz, kíváncsi vagyok már rá. A Fantastic….meg marad itthonra ha kijön, hiszen sose voltam HP-fan, ezen felül pont azok a részek tetszettek a legkevésbé, melyeket Yates rendezett. Na, meg a fickó idei Tarzan szösszenete is gyengén muzsikált.

  6. Óriási csalódás volt a Fantastic Beasts. Kb ugyanaz az érzés, mint a Gyűrűk ura után megnézni a Hobbitot… Teljesen kiábrándító. Egy dolog volt jó benne, a 3D. Néhol tényleg vicces, néhol borzasztóan erőltetett. Az az egy csavar, ami volt benne (vagyis amit csavarnak SZÁNTAK…), az is kilométerekről kiszagolható volt.

    Mondom én mindezt egy hatalmas Harry Potter fanként, aki a könyvekkel nőtt fel. Lehet bennem van a hiba, és túl nagyon voltak az elvárásaim. Kíváncsi lennék mit mond valaki, aki burokban nőtt fel, és a világon semmi fogalma sincs az original HP-ről.

  7. En a mult heten neztem meg a Nocturnal-t. Nem lattam a Single man-t elotte, a felesegem azt mondta, hogy nagyon hasonlit ra. Mar bepotoltam, es igaz. Nyilvan mas a tortenet, de itt jo a befejezes, mig a Single man-nel renddesen felidegesitettem magam, hogy mennyire melle ment, legalabbis, nekem…

  8. Infini – Mentőakció filmet írta több oldal magyar premierként mostra (pl. imdb, port, kt, stb). Se híre se hamva a vetítésnek, van ahol nem is jegyzik a filmet, pl. te se. Tudsz valamit? Mi lehet ezzel a filmmel? Fogják vetíteni?

  9. Michael Knight: nem láttam a heti premierek között, jelenleg nincs időpontja egyik moziban sem, szerintem nem a héten mutatják be ha be is mutatják egyáltalán.

  10. Nem is érteném minek bemutatni majd 1,5 évvel később az Infini-t. Eleve iszonyat rétegzsáner, akit érdekel az ilyesmi nyilván hallott róla és már rég túl van rajta.
    (Nem a bemutatása ellen vagyok, csak most komolyan… tényleg kell ehhez másfél év?)

  11. lehet cska keverik, mert valami bruce willis film megy ezzel a magyar címmel, napi 1 időpontban 1 moziban wtf???

  12. Nocturnal Animals – Aki szereti a párkapcsolati drámákat azonnal nézze. Az éve filmje nálam eddig és Oscart érdemel a rendezésrét minimum.

  13. Megnéztük a Nocturalt asszonnyal. 21.45kor jöttünk ki, szerencsétlen azóta csak szavakban válaszol. Ez a film lassan körüljárja az intim testnyílásaidat, utána pedig beléd hatol, csúnyán. Csak ajánlani tudom, aki szereti a minőségi mozit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.