Louis D’Esposito egy nagyon cool meetingen

Cool cool cool. A három C. Ja nem, az cool calm and collected. Na mindegy, szóval a Marvel egyik tulaja a twitteren lelkesedett egy Avengers meeting miatt.

Az ehhez csatolt képen az Infinity Gauntlet képregény borítója látható, ami arra utal, hogy a ketté szedett Infinity War első része arról szól majd, ahogy Thanos összerakja a kesztyűt és közben eltapos pár hősöcskét, ami miatt majd össze kell fogni ellene. Meglepő, nem? Cool?

cyh_yxawqaamu4j

21 hozzászólás a “Louis D’Esposito egy nagyon cool meetingen” bejegyzéshez

  1. Never ending story. Amire Thanos felbukkan már nem is fog érdekelni. A tököm tele van az univerzum épitéssel.

  2. Zsocso: ugyanez. Fárasztó már. Ezek a semmitmondó cikkek is. Nem szól semmiről.

  3. Megnezem, mert a kisebbik fiam Avengers maniakus, de… Mindegy, jobb lesz, mint egy Transformers.

  4. Ugyanez. Emelem kalapom az előtt amit összehozott az MCU, de idő közben totál érdektelen lett az egész, Thanos totál nem érdekel és az se hat meg ha az egész színészgárda odahal a vászonra azt hiszem. (Lehet csak azért mert évek óta tudni h nagyjából ez lesz)
    Persze megnézem mindenképp… de csak mert nem szeretek félbe hagyni dolgokat, meg ez az egész marvel univerzmosdi filmtörténetileg mérföldkő… majd villogok vele az unokáknak amikor bejelentik a phase 25-öt. :D

  5. Ez az info annak, aki nincs tisztàban a képregény vonalàval rohadtul semmi pluszt nem ad. Thanos lesz, azt tudtuk eddig is, gauntlet is lesz, azt is tudtuk màr.
    én csak arra vagyok nagyon kivàncsi, hogy lesz- e töke a marvelnek hozzà, hogy Thanos egy az egyben kipattintsa Vision fejéböl a sàrga követ, ugy hogy neki reszelnek is, vagy még mindig képtelenek lesznek bàrkit végleg kinyirni.

  6. @JackPackage

    Eközben Quicksilver… :D

    Szerintem drámát nem feltétlenül csak halállal lehet teremteni, én annyira nem tudok azonosulni a “mindenáron öljünk meg valakit mer’ az úgy drámai” lesz vonulattal, amit nagyon sokan rá akarnak erőltetni a franchise-ra. A Vision-ös ötletedet viszont ennek ellenére teljesen adom, remélem azt meghúzzák.

  7. Részben offtopic: én a legnagyobb gondot a ‘halhatatlan’ szuperhősöknél abban látom, hogy ellentmond azzal amit megtestesítenek. Ezek a különleges képességű lények/emberek folyamatos életveszélyben élnek és folyton harcolnak, ne akarja nekem senki se azt beadni, hogy folyton megússzák, hogy sosem hal meg egy félresikerült ütés/lövés/varázslás miatt senki.

    Lehet azzal jönni, hogy oké ez egy mese, és a jó mindig túléli, de akkor erre én azt mondom, hogy pont az ellentétét akarják beadni, hogy ez nem egy mese, hanem egy nyers és burtális világ tele erőszakkal. Na így nekem nem fér össze a kettő. Nem akarnék Game of Thrones-t csinálni belőle, de aminek el akarják adni, inkább adná a GoT feelinget, mint a mostani színes-szagos világot.

  8. Nekem cask az volt a bajom hogy annyi ideig alapoznak dolgokat, h mire eljön, unalmassá válik. Ultron: film előttig kb vártam mint a karácsonyt, közbe már nem érdekelt. Civil war: minden lehetsőgébe beleolvastam, epekedve vártam a filmet, eljött, és már nem volt érdekes. Ugyanez van most, megveszekedek már h jöjjön Thanos és legeyn minden, de mire itt a film, megint már csak a Phase X-et fogom várni amit utánára pletykálnak

  9. Itt most lesznek halálok (gondolom én) és kilépések, már csak azért is mert a továbbiakra kicsit fel kell rázni a csapatot. Nem hiszem, hogy RDJ vagy Evans maradna az Avengers 3-4 után.

  10. catchke defender: úgy tűnik nem tűnt fel az éle a cikknek? szerintem is nevetséges amit csinálnak, még nem is forgatnak, szóval már a forgatási képek előtt nyomják ezt a hypeot. meg egy üzletember “cool” meetingen… azon konkrétan vigyorogtam.

  11. Tegnap este megnéztem az asszonnyal a Spotlightot ismét, és a film közben döbbentem rá, hogy kb az összes szereplő már játszott képregényfilmben. Egyszerűen ez az univerzum építés és a harc a DC és a Marvel között szépen megölte az egész filmipart. Van jelenleg kb 4-5 színész akire épít Hollywood (Robert Downey, Dicaprio,Cumberbatch, Samuel L. Jackson) kb minden filmben. Az a színész, aki nem veszi ki a részét a sok remake-prequel-sequelból, örülhet, ha szerencséje van és az alacsony költségvetésű filmjét moziba merik küldeni a nagyágyúk mellett. (Továbbra is fenntartom, hogy a Sing Street volt itthon a nyár legjobb filmje, 5 perc többet ért, mint egy új Szellemirtók, Öngyilkos Osztag és Függetlenség Napja 2 együtt).

  12. Alfie: nem raktad túl magasra a lécet azzal a hárommal :)
    a Begin Again után meg nekem Carney az új Cameron Crowe (Almost Famous)..csak jobb

  13. A filmes Thanos már most szar. A csicskája elég keményen megfenyegette Lokit a Bosszúállókban, amiből aztán nem lett semmi, még annak ellenére sem, hogy a Thor 2-ből kiderült, hogy lokit lecsukták, vagyis nem bujkál, a Galaxis őrzőiben meg kiderült, hogy Thanosnak mindvégig volt két orgyilkosa is, akiket simán ráküldhetett volna Lokira. Aztán, még ugyanebben a filmben, Ronan elárulja, aminek szintén semmi következménye. Ez nem ellenség, ez egy vicc.

  14. Számomra az is hiteltelen,hogy 10 éve épitenek ugye?és Thanos már akkor is élt nem? Azóta mit csinált?

  15. Ehh szvsz inkább építsenek univerzumot, mimt hányják össze filmeken keresztül, mimt a “másik”
    Bár adom, hogy mire eljön már megint a kövit várod és fárasztó a jelenlegi phase, de ja a márketing hengert görgetni kell

  16. Még ha lesznek is halálok az Avengers 3-ban, az kit fog meglepni? Már évekkel előtte bejelentik, hogy mi várható. Sokkal izgalmasabb lett volna a Civil War is, ha nem tudtam volna, hogy minden fő karakter megússza.

  17. Mondjuk egy Thanos hatalmú lény minek siessen bármivel is … mindene megvan amit akar indent elvesz amit akar .. Loki Ronan csak hangyák a szemében …
    Te kimennél megkeresni egy hangyát a város túlfelébe?

  18. Abu

    Akkor talán, ha miattuk bebuktam két Infinity stone-t is. De ha meg végig az volt a terv, hogy majd inkább ő személyesen gyűjti be a köveket, és azért ült a seggén annyit, az is rossz.

  19. Azt valaki tudja, mi lett azzal a kővel, ami a gyűjtőnél volt? Mert ott ugye volt egy robbanás, de a kő az maradt sértetlenül?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.