35 hozzászólás a “Vasárnap jön a Múmia, addig csak teaselés megy” bejegyzéshez

  1. Eléggé lemaradtam ezzel filmmel. Szóval TC a főszereplő? Nice.

    Amúgy eredeti sorozat nagy kedvencem, BF nagyon imádom benne.

  2. Arról van valami infó, hogy viszik-e tovább a Draculás, Frankeinstein szörnye stb. univerzum építést itt is ? “welcome to a new world…” ezt sejteti ?

  3. reméljük nem viszik sehová az univerzumépítést, mert akkor elfelejtenek jó filmet csinálni és arra terelődik a hangsúly, hogy egybe legyenek:/

  4. Eddig reménykedtem, hogy jó lesz, ez a 15 mp meggyőzött, hogy felesleges reménykedni. Középkategória.

  5. Nem tudom, de miért kell ezt is komolyabbra venni? A Múmia-filmek pont azért voltak üdítőek, mert színesek-könnyedek-szórakoztatóak voltak.

  6. Az egyetlen meglepő dolog a csaj szinkronban elcsúszó kontaktlencséje, egyébkén jóféle hangulatcsináló…

  7. Tom nemszimpi-mint-ember Cruise az utolsó hálivúdi színészek egyike aki garancia egy minőségibb akcijjófilmre. Úgyh, ja. Mozi.

  8. Watchmen : igen és erre ott is lesznek a régebbi filmek, most más aspektusban fogják megmutatni, ilyen egy remake akár :)

  9. @10,11: Ugyanez volt a BvS-nél meg a Suicide Squadnál (keressetek rá nyugodtan), de majd rájöttök ti is. Ez kb. a Múmia 2-3 szintje csak Tom Cruise-zal, meg Russell Crowe-val.

  10. “De sz@r film a múmia.
    Pfejj, gagyi.
    Ehh.
    Hát ez borzasztó.”

    Adj hozzá CGI-t és CGI-t és CGI-t, plusz mindig csak fut, az arca se rezzen Tom Cruise és a “badass” Russel Crowe aki nem fél semmitől

    BUMM

    “Váó.
    Azannya, azonnal nézős.
    Micsoda film, semmi poén, csupa akció, pörgés, azannya.
    Oscar-díjt neki!”

    … Nem tudom, ha valaki attól élvez el, hogy a legjobb kamerával csinálták és ömlik a CGI, annak tök mindegy a sztori, úgyis megnézi.

  11. nem tudom mi ez a film, de az ömlik a CGI manapság már nagyon nem valid kifogás, vagy kritika, amikor egy sima tévés sorozatban is minden CGI lassan. engem már a Trónok harcában, vagy a SHIELD-ben sem zavar egyáltalán, moziban meg aztán tényleg nagyon el kell rontani, hogy leessen a vászonról. nem láttam még olyan, amúgy jó filmet, amit el tudott volna tolni a CGI.

  12. A szuperhősök köztünk vannak! Képességeik, hogy 10 másodperből magabiztosan kijelentik, hogy egy film az szar/gagyi/közepes stb.., :D

    Amúgy, ambivalensen állok ehhez, egyrészt a Brandon Frasier féle Múmia nagy kedvenc mint az Indiana Jones utáni első igazán minőségi kalanfilm, amit kár bolygatni, másrészt ha ezt jól vágom akkor inkább a fekete-fehér korszak múmia filmjeinek rimékje, ami viszont jöhet. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.

  13. humorpalanta: na mert a Fraseres baromi jó Múmiában nem volt kismillió CGI, és nem a sivatagos homokarc miatt mentek el rá sokan. szerencsére a film is jó lett. Cruise folyamat minimum közepes, és annál jobb filmeket hoz, szóval egyértelműen számít a neve sokak számára.

  14. A Fraseres Múmia 1 resze a mai napig egy nagyon is elvezhető film, emlekszem vhs-en rengetegszer lattam!A 2-3 mar csak a lovettaról szólt!Egy eselyt adok ennek!

  15. De most ez spoiler, hogy Tom az idegenektől fog megmenteni minket?! Vagyis a filmben ki fog derülni, hogy a Múmia egy Alien?! Vagy Tom “főnökei” megengedték neki, hogy most így Lotus super ninja level 999-en egy sima múmiával is leálljon harcolni?

  16. Ilyen kifejezetten gagyi filmekben Tom nem szokott szerepelni, vagy legalábbis nem jellemző annyira (biztos nyúlt már bele vacakba), úgyhogy várom. Majd elválik. 15 másodperc alatt annyi látszik, hogy komolyan veszik majd, amiből így önmagában nem lehet feltétlen baj.

  17. A Dracula Untold lett volna a szörnyes univerzum kezdete, nem? Ő akkor most már kimarad a dologból? Vagy forgatnak egy másikat, ami talán jobban sikerül?

  18. A poszterről–> Amikor dühöng, mert már elfogyott a piacon a csirkefarhát, mi is ilyen szíjakkal fektetjük le itthon a mamit (ba-dum-tss)

  19. Elvileg a Dracula Ubtold volt az univerzum építés első darabja, de pénzügyileg nem lett nagy szám, plusz a minőség sem égbekiáltó. Szerintem azt törölték és ez lesz a kezdő darab, aztán jön a Farkasember.

  20. A múmia, és a múmia visszatér jó filmek voltak. De a sárkáyncsászárt bár nem csinálták volna meg nagyon gyenge volt. Nekem tetszett a kalandfilmes humoros vonal, ez most erősen horror szerű lesz sztem.

  21. Csak nehogy sci-fi-sítsék, és kiderüljön, higy valami ősi földönkívüli a csaj…modern környezetbe helyezték az egészet, benne can a pakliban…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.