Garden State

Garden State, ami leírás szerint romantikus dráma komédia, és ennél pontosabban nem tudnám én sem behatárolni. Imdb-n 10ből 8.2pontot ért el, és már 18ezren szavaztak rá. A főszereplője Zach Braff, aki a Scrubs sorozat John Dorianje, és a Garden State írója, rendezője is egyben. A producerek közt pedig Danny deVito is szerepel. A strange pasi megismerkedik a szintén strange csajjal, amikor a csaj azt javasolja neki az idegosztályon, hogy a vakvezető kutyát rugja tökön, és akkor majd felhagy azzal, hogy a pasi lábával próbáljon szexelni. Így ismerkedik meg a hazudós csaj, és a 15éve lítiumon élő csávó. A lány pedig nem más, mint Natalie Portman. A srác a lítiumról leállva ismerkedik az érzéseivel és az élettel, s ebben segít neki új barátnője. A történetet tovább nem írom le, mivel így kiragadva a filmből nem túl ésszerű, ugyanis a párbeszédek és a megfelelő jelenetek együtt teszik nagyon élvezhetővé. Valóban megérte az imdbs pontjait! A film végén pedig összekapcsolódik az első jelenettel.

ezagyerek
írta
2005. 02. 17. 18:45
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Garden State” bejegyzéshez

  1. egyik, ha nem a kedvenc filmemhez én szólhatok hozzá elsőként? ez megtiszteltés vagy szégyen tekintve hogy a post már majdnem három éves…

  2. akkoriban még nem volt kommentrendszer, 2 évre rá meg már látod, te szólhatsz hoizzá elsőként :)

  3. még csak annyit, hogy kár hogy zach braff-nak mostanság nem megy a dolog, bár igaz ettől még “felnézek” rá

  4. …megnéztem…
    Elvontabb volt annál, mint amire számítottam, de talán pont ezért a “furcsasága” miatt tetszett…Persze sírtam a végén és még én is tán 1x megeszem a kis Portman csajt, olyan cuki :)
    Szó mi szó : köszi a tippet

  5. zsenialis! nagyon tetszett. nem is tudom melyik tetszett jobban, tegnap a the last kiss-t neztem, ma meg ezt. mindketto jo volt nagyon.

  6. Én a nyáron néztem meg 3 Zach Braff filmet. A legrosszabb számomra a Last kiss volt, és a másik kető nagyon tetszett. A Csapd le Chip-en sokat nevettem, viszont számomra a lejobb film a Garden state volt. Az a film kicsit megváltoztatta a látásmódomat. Mikor elolvastam először a tartalmát, akkor nem tudo miért, megtetszett, majd megnéztem, először csak kicsit tetszett, persze lenyűgözött, de mikor aludtam rá akkor egyet tudtam ez legjobb film, amit valaha láttam. Olyan jól látszik azt ahogy a srác megválzotik a lány hatására, és többé nem is szed semmit, látszik, ahogy felfedezi maga körül a világot újra. Lenyűgözött, de nagyon imádom ezt a filmet, kár hogy itt Magyarországon nem adták a mozik. Sajnos nem sokan fogják fől miről is szól, talán nem is látták sokan, pedig néha nem ártana, ha az emberek ilyen filmeket is megnéznek. Tele van emberi érzéssel, és nem olyan elcsépelt története van, hogy jaj egy csippért ölik egymást több 100an, nem sexről szól az egész, hanem rólunk emberekről, hogy ki hogyan változik bizonyos hatás által az életében. Egyszerűen imádom Zach Braff egy igen nagyon tehetséges ember, talán jobbat nem is láttam. Komolyan ő a kedvenc írom, rendezőm, színészem. Ő legalább tényleg igazán jó filmeket tud majd csinálni, asszem ezzel a filmmel nagyon sokat bizonyított. tud egyszerre depressziós fiút játszani, ahogy a garden State-ben Andrwe-t, vagy a Scrubs- Dokikban J.D.-t. Szerintem egy nagyon szuper színész és tehetséges, csak ismételni tudom magam. Ez a flm pedig nagyo nagy hatással volt rám, remélem minnél többen megnézik és észreveszik, az igazi kincseket, melyeket ez a film magában tart. Remélem értitek :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.