Miami

Ha már szóba kerültek a Crime Scene Investigation-os sorozatok, akkor meg kell említeni a CSI:Miami-t és a sima CSI-t is.
CSI – az említett sorozatok közül először került a tévékbe, és eléggé új stílust honosított meg, ami az igazat megvallva nagyon hamar az agyamra ment. Mert sok érdekes dolgot hallani benne, de ennek a sok érdekes dolognak tudója 90%-ban egy ember: Gil Grissom, aki főpapként vonul végig a film jelenetein, és osztja az észt mindenkinek a maga sokatmondó arckifejezésével. S ezáltal a sorozat T.J. Hooker-t juttatja eszembe, akiről kiderül az egyik részben, hogy a katonaságnál mesterlövész volt ezért a céllövészes gyilkos közelébe férkőzhet versenyeken, majd amikor autóversenyzős gonosztevőt üldöznek, kiderül, hogy maga is autót versenyzett régebben, etc. A képi világa viszont nagyon jó, és ezt már csak másolni tudták a többiek.
CSI:Miami – egy kifinomultabb sorozat szerintem, és mintha arra utaznának, hogy misztikus érzések fogjanak el, miközben gennynek látszó nedvből vesznek mintát fültisztító pálcikával. A tudás nem egy ember kezében összpontosul, itt már sokkal jobban szét vannak osztva a szerepek. Horatio pedig sokkal jobb gyanusított-remegtető arcot tud vágni, mint Grissom. További előny a hosszú szőke hajú nyomozónő is :).
Azt hiszem ha én meghalnék a magyar helyszinelők nem nyomoznák ki, hogy azért estem ki a 15ikről, mert vérszegénynek hittem magam, ezért sok vasat ettem, s a föld mágneses tere a pillanat törtrészére felerősödött, és kivágott az ablakon, melynek oka Neurotika kancellár gonoszságában keresendő, hiszen ő az, aki intergalaktikus laboratórium hajójáról a Föld gravitációs értékeit manipulálja egy bársonybevonatú zöld kar segítségével.
Ellenben Grissoml és Horatio kinyomozná.

ezagyerek
írta
2005. 02. 25. 10:40
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Miami” bejegyzéshez

  1. mai napon a hosszú szőke hajú nyomozónő miatt el kellett kapcsolnom, mert elviselhetetlen és mintha állandóan ugyanaz az arckifejezés ülne az arcán…
    most vagy ez a szerepe vagy null színészi tehetséggel áldotta meg az ég

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.