Committed

A sorozat főszereplői, Nate es Marni
Úgy néz ki újabb sikertörténet bukik meg, hiszen csak 5,8 milliós a nézettsége (adatkorrektség felelős: Human Insect). Ezt nálunk bármelyik TV megirigyelhetné, de nem Amerikában. Ha a másik csatornán egy befutott műsor megy, akkor valóban halálra van ítélve. Ami miatt most sír a szám az a Committed.

Nate és Marni egy vakrandin találkoznak, de az öröm addig tart, míg rá nem jönnek, hogy másvalaki vakrandi párjával mentek el… miután túlteszik magukat ezen az apróságon, máris megvan a sorozat alapja. Nate egy tudóscsaládból származó srác, akiknél családi örökség az, hogy bediliznek, és bizony Nate is közel jár hozzá. Marni pedig egy optimista optimista optimista, jókedvü csaj, nem kevésbé lökött, mint Nate. A gardrobjában egy bohóc tölti nyugdíjas éveit, szemközti szomszédjában az alkholista bébiszitter dolgozik. Nate mániái és fóbiái meg Marni mániái és kedves pozitivizmusa sok poén forrása.

Egy újabb vígjátéksorozat ami megpróbál kitörni a Jóbarátok által teremtett szóvicc/helyzetpoén->fejbólogatás-ra alapozó humormódszer terhes kötelékéből, maximális sikerrel!!

ezagyerek
írta
2005. 03. 10. 23:50
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Committed” bejegyzéshez

  1. Uhh Nekem nagyon teccet ez akis sorozat nagoyn jol el lettek taláva a poénok és a történet..sajnálom én is nagoyn h megbukott amerikában sztem lehetett volan jövöje hiszna gyon sok jo dolgot sikerült kicsikarniuk az alapöteltböl:)

  2. Nagyon bejött a sorozat, elképesztően tetszett a főszereplő csaj, Kristen Bell után egy újabb tehetséges kedvenc a számomra! :) Dehát ez is megbukott, mint a VM? A full primkó CS meg világbajnok? Gyerünk Derrick! Öljük meg ki a nem hétköznapit!

    Még jó, hogy februárban jön a LOST!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.